- 12 Nisan 2013
- 2.679
- 2.090
- 133
Birden bire içime düştü varlığı dolu dolu yaklaşık 1,5 seneyi beraber geçirdik. O evlenmiş boşanmıştı hani adam gibi adam derlerdi ya bu oydu işte.
Ailem ile tanışmıştı herkes çok sevmişti ama hala boşanmış olduğunu söyleyememiştik.
Ve en sonunda söyledik annem kıyameti kopardı bu iş olmaz diye çok ağladık beraber. Hatta annem ile dışarda ağlayarak ben onsuz yapamam bize yapmayın bunu bile demişti ben ise anne ne olur diye
Savaşcaz dedik ama anne baskısı ile yenik düştüm o ise benim şehrime taşınmıştı. Bende olmayacak diye tüm kapıları kapattım ona.
Çok uğraştı ulaşmaya yokmuş gibi hiç olmamış gibi davrandım hep
Bazen iş yerimin önüne gelirdi ben sms atıp defol git derdim
Ayrılık dönemi iki sevgilim oldu ikisinide ben bitirdim hatta birdefa el eleyken onu gördüm karşımda rengi mengi gitti olduğu yerde kalmıştı hiç umırsamdım
Kimse ama onum gibi güzel sevmedi beni onun verdiği değeri saygıyı veremedi
Şimdi iki gündür içimde ateş onu arar özler oldum
Kendisi hala emin buradadır numarasını vs unuttum sosyal medyadan ulaşmayı bir yanım isterken bir yanım dur yapma belki oda hayatına birini almış mutludır bozma diyor 
Hangi yanımo dinleyeceğimi bilmiyorum
Ailem ile tanışmıştı herkes çok sevmişti ama hala boşanmış olduğunu söyleyememiştik.
Ve en sonunda söyledik annem kıyameti kopardı bu iş olmaz diye çok ağladık beraber. Hatta annem ile dışarda ağlayarak ben onsuz yapamam bize yapmayın bunu bile demişti ben ise anne ne olur diye
Savaşcaz dedik ama anne baskısı ile yenik düştüm o ise benim şehrime taşınmıştı. Bende olmayacak diye tüm kapıları kapattım ona.
Çok uğraştı ulaşmaya yokmuş gibi hiç olmamış gibi davrandım hep
Bazen iş yerimin önüne gelirdi ben sms atıp defol git derdim
Ayrılık dönemi iki sevgilim oldu ikisinide ben bitirdim hatta birdefa el eleyken onu gördüm karşımda rengi mengi gitti olduğu yerde kalmıştı hiç umırsamdım
Kimse ama onum gibi güzel sevmedi beni onun verdiği değeri saygıyı veremedi
Şimdi iki gündür içimde ateş onu arar özler oldum

Hangi yanımo dinleyeceğimi bilmiyorum