Eski sevgiliyi arar olmak özlemek

RazEy

Herkes kendi içine baksın....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2013
2.679
2.090
133
Birden bire içime düştü varlığı dolu dolu yaklaşık 1,5 seneyi beraber geçirdik. O evlenmiş boşanmıştı hani adam gibi adam derlerdi ya bu oydu işte.

Ailem ile tanışmıştı herkes çok sevmişti ama hala boşanmış olduğunu söyleyememiştik.

Ve en sonunda söyledik annem kıyameti kopardı bu iş olmaz diye çok ağladık beraber. Hatta annem ile dışarda ağlayarak ben onsuz yapamam bize yapmayın bunu bile demişti ben ise anne ne olur diye

Savaşcaz dedik ama anne baskısı ile yenik düştüm o ise benim şehrime taşınmıştı. Bende olmayacak diye tüm kapıları kapattım ona.

Çok uğraştı ulaşmaya yokmuş gibi hiç olmamış gibi davrandım hep

Bazen iş yerimin önüne gelirdi ben sms atıp defol git derdim

Ayrılık dönemi iki sevgilim oldu ikisinide ben bitirdim hatta birdefa el eleyken onu gördüm karşımda rengi mengi gitti olduğu yerde kalmıştı hiç umırsamdım

Kimse ama onum gibi güzel sevmedi beni onun verdiği değeri saygıyı veremedi

Şimdi iki gündür içimde ateş onu arar özler oldum :( Kendisi hala emin buradadır numarasını vs unuttum sosyal medyadan ulaşmayı bir yanım isterken bir yanım dur yapma belki oda hayatına birini almış mutludır bozma diyor :(

Hangi yanımo dinleyeceğimi bilmiyorum :(

Birden bire içime düştü varlığı dolu dolu yaklaşık 1,5 seneyi beraber geçirdik. O evlenmiş boşanmıştı hani adam gibi adam derlerdi ya bu oydu işte.

Ailem ile tanışmıştı herkes çok sevmişti ama hala boşanmış olduğunu söyleyememiştik.

Ve en sonunda söyledik annem kıyameti kopardı bu iş olmaz diye çok ağladık beraber. Hatta annem ile dışarda ağlayarak ben onsuz yapamam bize yapmayın bunu bile demişti ben ise anne ne olur diye

Savaşcaz dedik ama anne baskısı ile yenik düştüm o ise benim şehrime taşınmıştı. Bende olmayacak diye tüm kapıları kapattım ona.

Ayrılık dönemi iki sevgilim oldu ikisinide ben bitirdim hatta birdefa el eleyken onu gördüm karşımda rengi mengi gitti olduğu yerde kalmıştı hiç umırsamdım

Şimdi iki gündür içimde ateş onu arar özler oldum :KK43: Kendisi hala emin buradadır numarasını vs unuttum sosyal medyadan ulaşmayı bir yanım isterken bir yanım dur yapma belki oda hayatına birini almış mutludır bozma diyor :KK43:

Hangi yanımo dinleyeceğimi bilmiyorum :KK43:
Arama!

Siz sevgilinizden yeni ayrılmadınız mı? Yanlış hatırlamıyorsam öyle bir konunuz vardı.

Bırakın, ulaşmayın bu adama. Çok sağlıklı bir noktaya varamazsınız.

kendine engel olma üç günlük dünyadayız kalbinin sesini dinle

Anneniz artik iki sevgiliden sonra he mi diyor evlenmis adama?

Anlamadim ki sartlarda degisen ne oldu? Ozlemissiniz, normaldir. 3. Yu bulunca gecer

Bosanmis adamin ne sucu var, ne acimasiz insanlar var bu dunyada!
Neden bosanmisti, ogrendiniz mi?
Eger hala ortaliktaysa, ona bir ozur mesaji atin ve baskidan ayrilmak zorunda oldugunuzu soyleyin.
Bence gorusmelisiniz.
Annenizi bile karsiniza alip goruseceksiniz.
Sonra ortaya cikar neyin ne oldugu.

Canın sıkılmış.
Yalnızlıktan dolayı seni seven kişiyi arar olmuşsun.
Bencilce duygularla içinde bu özlem oluşmuş.
Yoksa seven insan defol git falan demezdi yani.
O kadar da acımasızlık etmezdi.
Bırakın masum insanı.
Başkasını bulunca geçer.

Şimdi iki gündür içimde ateş onu arar özler oldum :KK43: Kendisi hala emin buradadır numarasını vs unuttum sosyal medyadan ulaşmayı bir yanım isterken bir yanım dur yapma belki oda hayatına birini almış mutludır bozma diyor :KK43:

Hangi yanımo dinleyeceğimi bilmiyorum :KK43:

Sizinki anne baskısına yenik düşmekten öte bir şey. Ayrılmanında bir adabı var sonuçta. Defol git demeler yeni sevgili ile nispet derecesinde tavırlar. İçinizden bir canavar çıkmış resmen. Bunun anne baskısı ile falan alakası yok. Sizin için şehir değiştirmiş adamdan helallik isteyip ayrılmak dururken bu tavırlar ne Allah aşkına?
Tabiki de aramayın adamı. Olur da o da bir salaklık yapar geri döner. Yazık yani.

Bence ulaşın ama gelip geçici bir üzüntü içinde değilseniz yani bir gelecek düşünüyorsanız.Aileniz ikna olmayacak bir geleceğiniz olmayacaksa adamı üzmeyin bir daha

Adam donse ne olacak. Bosanmis oldugu gercegi degisecek mi? Degismeyecek onun yerine 2 sevgilin + kotu davranan bi sen kalmistir aklinda.

Merkür retrosu yüzünden geçmişe özlem duyma gibi hisler yaşamanız olası. Biraz sabredin, geçicidir.

Bosanmis adamin ne sucu var, ne acimasiz insanlar var bu dunyada!
Neden bosanmisti, ogrendiniz mi?
Eger hala ortaliktaysa, ona bir ozur mesaji atin ve baskidan ayrilmak zorunda oldugunuzu soyleyin.
Bence gorusmelisiniz.
Annenizi bile karsiniza alip goruseceksiniz.
Sonra ortaya cikar neyin ne oldugu.

Bana en başında anlatmıştı eşi aldattığı için ayrılmıştı hatta bir ara eşinin başka adam le yazışmalarını da göstermişti.

Herkes bana kızmış sert davrandığım için ama kötü davranırsam gerçekten gider hayatını yoluna koyar diye düşünmüştüm

Ve evet sosyal medyadan kurcaladım sadece instagramını bulabildim

Bence ulaşın ama gelip geçici bir üzüntü içinde değilseniz yani bir gelecek düşünüyorsanız.Aileniz ikna olmayacak bir geleceğiniz olmayacaksa adamı üzmeyin bir daha
İçimde ateş var iki gündür hep başka şeylere odaklanıyorum ama geçmiyor

Lütfen düştüğünüz ilk boşlukta eskilere sarmayin. İnsanlar bir hayat kurmuş oluyor ve siz baltaliyorsunuz sonra. En gıcık olunası durumdur benim için.

Back
X