- Konu Sahibi Sirine_4553
-
noldu başın göğe erdi mi?
üzüldüğüm konu kendimi küçük düşmüş aciz hissettimonun egosunu okşamış oldum ki hep egolu bir adamdıgayet normal bir davranış aslında unutamamışsınız belli,olur böyle şeyler ama bence tekrarını getirmeyin
ikinci bir hattım var hem ordan hem kendi arkadaşımdan kontrol ettim sadece ben görebiliyordumDurumu sadece sana paylaştığını nereden biliyorsun?
üzüldüğüm konu kendimi küçük düşmüş aciz hissettimonun egosunu okşamış oldum ki hep egolu bir adamdı
evet .4 video normalde hiç durumpaylaşan bir adam değil 3,5 yılda bi ilkti.Paylaştığı durumu nasıl sadece sana paylaşmış Sibel Can şarkısını mı sana atmış?
evet .4 video normalde hiç durumpaylaşan bir adam değil 3,5 yılda bi ilkti.
diğer numaram dahil ortak arkadaşımın whats up kısmına baktım göremiyordu sadece ben mevcut numaramdan görebildim
ikinci bir hattım var hem ordan hem kendi arkadaşımdan kontrol ettim sadece ben görebiliyordum
o ayrılmıştı .bağırıp çağırıp gitti hayatımdanBunları takip etmeyi bırak.. Kimse böyle şeyleri takip edip evde bunalıp duran biriyle de bişey yaşamak istemez.. Bir de ayrılan taraf o idi ise.. O Şimdi senin takip ettiğini biliyordu ise de sen 1 aydır aramayınca öyle paylaşmış sonra gururu da okşanınca sıkıntısı geçmiş tekrar aramamıştır.. O mu ayrılmıştı siz mi?
benim her kavga her ayrılıktan sonra arayacağımı ezberlemiş biradam bir ay aramayınca aynen dedğiniz gibi yemledi benituzak atmış yemlenmişsiniz...gerçekten samimi olsaydı sana er geç yaklaşırdı....oyun oynuyor kibrinin liderliğinde tasarladığı oyuna düşmüşsün...seni sevdiği olarak değil rakip oyuncu olarak görüyor...eğer böyle değilde sana ders vermeye çalışıyor seni adam etmeye çalışıyorsa büyük ihtimalle kendini çok yükseklerde güçlü olarak gören sensin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?