eski sevgiliyi bir ay sonra aradım pişmanmıyım evet

Tekrar da aramamış.. Bunları takip etme.. Sn şimdi onunla tekrar barışşan aklına gelmeyecek mi beni bir kere bırakan tekrar bırakır diye.. Öyle de olur zaten.. Kendine başka uğraşlar bul..
barışmak yeniden bir araya gelmekdeğildi inanın niyetim gerçekten merak ettim 3,5 yıldır ilk kez durum paylaşınca iyi mi diye merak ettim

barışmak yeniden bir araya gelmekdeğildi inanın niyetim gerçekten merak ettim 3,5 yıldır ilk kez durum paylaşınca iyi mi diye merak ettim

Ben gerçekleri söylüyorum.. Çok istese o seni arardı.. Barışmak amacında olmasan da aklında o var.. O da ona yeter..

Mükemmel olmaya çabalamanın alemi yok bence.
Özlemişsin merak etmişsin vs gayri ihtiyari bir davranıştı yaptığın.
Ama yaptıklarından pişmanlık duyma! 3,5 Yıl sonra strateji peşinden koşmak 20 li yaşlarda bitiyor.
Ölenle ölmeyin. İçinizden nasıl geliyorsa davranın ama önünüze bakmayı ihmal etmeyin

yani yeniden aramam mantıksız değilmi belki sevgilisi var

yani yeniden aramam mantıksız değilmi belki sevgilisi var

Ya mantıksız demeyelim ,yerinde olsam aramaz mesaj atardım iyi misin ? diye.
Duygular 1 ayda ölmez ,ortada yaşanmışlık var ama biz kadınlar fazla duygusalız erkekler dümdüz.
Keşke arasaydım yerine iyi ki aramışım de. Duygularının tamamen körelmesi için belkide buna ihtiyacın vardı.
Gurur öyle çabuk kırılıp yok olacak bir duygu değil ,senin ki çok insaniydi.

evet en azından bana bir sevgisi kalmadığını anladım
hep bekliyordum oda seviyordu diye türlü senaryolar kuruyordum .
mesaj atmam daha çok ego sunu yükseltmez mi ?yani ben adım attım onun ayrılmasına rağmen merak edip kötü olduğunu düşündüm ve aradım o ise bir mesajı çok gördü

Sakın !!
Sen aramışsın soguk konusmus zaten kafasında bitirmiş sende bitir onune bak canim :)

Rezillik olarak düşünmeyin. Normal bir insan olarak, uzun süre birlikte olduğunuz sevgilniizden ayrılalı 1 ay olmuş daha ve tabi ki henüz unutmadınız , özlüyorsunuz, insani duygular bunlar çok normal. Asıl bir anda silip atan , hiç özlemeyen insanda bir anormallik vardır bence. Ama Müsait değilim demiş, geri de dönmemiş, bundan sonra aramayın yazmayın bence.

Aramaman daha doğru olurdu ama duygularına yenik düşüp aramışsın onunda bir tarafları kalkmış sana dönüş yapmamış
Boşver artık sende yoluna bak .bir kere kopunca eskisi gibi olmuyor .sil bence her yerden gözün görmesin .

ona son bir mesaj atıp sildim onu heryerden engelledim
insanlık insaniyetdir durumunu gördüm buna istianden aradım sadece bu kadar yazdım gönderdim

Duygularınıza yenik düşüp yapmışsiniz boyle bir şey. Zaman geçince ne kadar sacma olduğunu kendiniz de göreceksiniz. Bir aydır ses cikmayinca dikkat çekmeye çalışmistir ve siz tepki vermissiniz başarmis gorunuyor istedigini..
Yapılması gereken tamamen gormezden gelmek bu durumlarda.. engele , silmeye, laf sokmaya da gerek yok.. gormezden gelcektiniz ama artik cok geç. Bu saatten sonra bir sey yapmayın bari.

Yerinizide olsam engellerim kafamda da tam olarak bitiririm beni düşünmeyen birini ben de düşünmek istemem

Aslında ilk yaptığınızda rezil olacak bir durum yok.Eğer kötü ayrılmadıysanız düşman gibi birbirinizi görmezden gelmeye,kötü şeyler söylemeye gerek yok arada arayıp iyi mi değil mi diye sorulabilir bence.Ama o,bu olgunlukta biri değilmiş.Son yaptığınız hareket de biraz aşırıya kaçmış,umursadığınızı baya baya belli etmişsiniz.

Whatsapta kişilerime açıktır durum sadece sana paylaşsaydı neden geri dönüp cevap vermesin ki yani zaten başkasıyla konuluyor belliki whatsapta o yüzden onu da o durumu da ona paylaşmış olabilir ..

evet .4 video normalde hiç durumpaylaşan bir adam değil 3,5 yılda bi ilkti.
diğer numaram dahil ortak arkadaşımın whats up kısmına baktım göremiyordu sadece ben mevcut numaramdan görebildim

arkadaşlarınızın ve sizin 2. hattınız x kişisinde kayıtlı değilse durumu göremezsiniz..

Pisman miyim evet yazip sonunda o kadar yazılana rağmen mesaj atmanız ilginc. Bu kadar insan bosuna dil dokmus. Eminim iki gun sonra engeli kaldırırsiniz

Rezillik falan değil yaptığınız , gören de evli barkli adama seni seviyorum diye mesaj attınız sanacak. İçinizden gelmiş aramışsiniz. Ben zaten şunu anlamıyorum yıllarca bir şeyler paylaşılan en yakınım olan insanla düşman olmaya gerek var mı? Adam olgun biri değilmiş ki saçma bir şekilde ayrılmış,saçma bir şekilde davranmış. Yoksa düzgünce telefonu açıp bak bu şekilde ayrılık daha zor oluyor birbirimizi bir daha aramayalım , görüşmeyelim ama bir ihtiyacın olursa tabiki ara şeklinde konuşsa gerçekten olgun ve düzgün bir adammış derdim.

Yaptığınız şeyden üzüntü duymayın, içinizden gelmiş aramışsiniz. İki gün sonra pişman olabilirdiniz , bana mesaj verdi neden aramadım diye . Hiç pişmanlık duymayın. Hayatta fazla kasmayacaksınız kendinizi, o an aramak istemişsiniz aramışsınız ne var bunda? Ama böyle olgun davranmayan adamlardan da uzak durun, adamın yıllarını geçirdiği kadına ve ilişkisine saygısı yok , böyle birinden bir cacık olmaz zaten. Kısa sürede unutmaya çalışmak en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…