- Konu Sahibi Sirine_4553
-
o ayrılmıştı .bağırıp çağırıp gitti hayatımdan
barışmak yeniden bir araya gelmekdeğildi inanın niyetim gerçekten merak ettim 3,5 yıldır ilk kez durum paylaşınca iyi mi diye merak ettimTekrar da aramamış.. Bunları takip etme.. Sn şimdi onunla tekrar barışşan aklına gelmeyecek mi beni bir kere bırakan tekrar bırakır diye.. Öyle de olur zaten.. Kendine başka uğraşlar bul..
barışmak yeniden bir araya gelmekdeğildi inanın niyetim gerçekten merak ettim 3,5 yıldır ilk kez durum paylaşınca iyi mi diye merak ettim
yani yeniden aramam mantıksız değilmi belki sevgilisi varMükemmel olmaya çabalamanın alemi yok bence.
Özlemişsin merak etmişsin vs gayri ihtiyari bir davranıştı yaptığın.
Ama yaptıklarından pişmanlık duyma! 3,5 Yıl sonra strateji peşinden koşmak 20 li yaşlarda bitiyor.
Ölenle ölmeyin. İçinizden nasıl geliyorsa davranın ama önünüze bakmayı ihmal etmeyin
yani yeniden aramam mantıksız değilmi belki sevgilisi var
evet en azından bana bir sevgisi kalmadığını anladımYa mantıksız demeyelim ,yerinde olsam aramaz mesaj atardım iyi misin ? diye.
Duygular 1 ayda ölmez ,ortada yaşanmışlık var ama biz kadınlar fazla duygusalız erkekler dümdüz.
Keşke arasaydım yerine iyi ki aramışım de. Duygularının tamamen körelmesi için belkide buna ihtiyacın vardı.
Gurur öyle çabuk kırılıp yok olacak bir duygu değil ,senin ki çok insaniydi.
evet en azından bana bir sevgisi kalmadığını anladım
hep bekliyordum oda seviyordu diye türlü senaryolar kuruyordum .
mesaj atmam daha çok ego sunu yükseltmez mi ?yani ben adım attım onun ayrılmasına rağmen merak edip kötü olduğunu düşündüm ve aradım o ise bir mesajı çok gördü
ona son bir mesaj atıp sildim onu heryerden engelledim
insanlık insaniyetdir durumunu gördüm buna istianden aradım sadece bu kadar yazdım gönderdim
ona son bir mesaj atıp sildim onu heryerden engelledim
insanlık insaniyetdir durumunu gördüm buna istianden aradım sadece bu kadar yazdım gönderdim
Yerinizide olsam engellerim kafamda da tam olarak bitiririm beni düşünmeyen birini ben de düşünmek istememMerhabalar belki bir çok kişi sevdiği insandan ayrılmıştır belki bir öneriniz olur.
Bir ay önce uzun süreli beraberliğim sona erdi benim dır dırlarımonun ilgisizliği onun başka ilde iş kurması tartışmalar tuz biber oldu.ve sonunda bitti.
Ben 1 aydır hiç aramamıştım o da ayn şekilde sonra whats up durumunda sibel canın bir şarkısını paylaşmıştı senden başka kimsem yok şeklinde tabi ben hemen üzerinden bir gün geçti tuttum aradım.
Yoldayım müsait değilim dedi .geri de dönmedi .ben de yeniden aramadı.
Baktım gayetde whats uptan çevrimiçiydi de.
gurursuzluğumdan kendi kendimi yiyorum uyuyamadım kendime öfkemden .ortak kullandığımız viber programından ayrı olduğumuz dönemde son görülmemizi takip ediyorduk ben sildim hemen o da silmiş.
zaten 1.5 saate yakın whats uğ tada çevrimiçi olmasına rağmen bana tek kelime yazmadı.
Bu arada paylaştığı durumu sadece bana paylaşmış tı diğer kimse göremiyordu çok rezil oldum .
sizce ne yapmalıyım
evet .4 video normalde hiç durumpaylaşan bir adam değil 3,5 yılda bi ilkti.
diğer numaram dahil ortak arkadaşımın whats up kısmına baktım göremiyordu sadece ben mevcut numaramdan görebildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?