Bence boşver bitmesi gerekiyormuş demek ki o yüzden bitmiş arkasına da düşüp nee kendini ne onu çıkmaza sürükleme bence
Ayni filmi bir daha izlemenin hicbir anlami yok.
Eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı canım iyi olsa zaten bitmez
Yeni bir aşk her zaman daha iyidir.
Boşver.
Pişman olursun!
Aynen öyle bende aslan burcuyum bittince bitiyor bence uğraşma olacağı varsa olur nasip kısmet işi ama zor aslan geri dönmez birdaha denemez pek.Arkadaşlar oldukça klasik bir başlık ve yıllardır herkesin isteklerinden biri haline gelen bir durum evet.
Hatta boşver, devam edecek olsa bitmezdi denilebilir ama o elini tuttuğum ilk adam ve ben son olsun istedim hep. Hatalı olan, sürekli ayrılalım diyen de bendim.
Yaklaşık 4 ay oldu. Bu süreçte ara ara iletişim kurduk , görüştük. Yalnız bana hep olamayacağını söyledi tekrar. Geçen hafta ilk kez hatalarını anlamışsın dedi ama bitti.
Kendisi aslan burcu alaksı var mı bilmiyorum ama bitti deyince bitiyor.
Geçen görüşmemizde metroya bıraktı gelmesini bekledi, vedalaştı ve öyle ayrıldık.
Konuşurken hala kıskanma belirtileri görüyorum. Dün drivedaki tüm fotoğraflarımızı sildi. Bana seni kovalamama fırsat vermedin ayrıldıktan sonra dedi. şu an işsiz ve mutsuz bunu da biliyorum.Şimdi taktik geliştirirsem herkes döneceğini söylüyor sizce ne yapmalı?
ben acı çekiyorum ama .
bayağı da kötü haldeyim ve başkası olacağına inanmıyorum
Ayrılma sebebiniz ne ?
Evet ben konuştum.son buluşmada da duygularım yok artık dedim nasıl yok diye şaşkın tepki gösterdiSiz tekrar başlayalım diye konuştunuz o olmaz dedi mi kesin bı şekilde?
Canım olmaz olur mu... Elbet olacak. Dünyadaki tek erkek o mu?
Ne erkekler var sevgili, saygılı, asil, ilgili, sevecen insan evlatları da var.
Eskisi ile vakit kaybetmenin anlamı yok.
Hayat böyle işte. Düm düz bir çizgi değil. İnişleri çıkışları var. Hayatımının en başından beri yanımızda olan tek kişi yine kendimiziz.
Bizden daha değerli bir şey olamaz.
Acı çekmek çok doğal. Ama zaman ver kendine. Geçecek ve sana bunları unutturanlar olacaktır.
Yine seversin, yine olmaz, bir daha seversin yine olmaz...
Ama o bir kişi gelir ki herşeyi unutturur.
Sen kendine değer verdikce, kendini ezdirmedice karşındaki de sana değer verecek.
Sakın eskiye takılıp kalma, olmayan bir şeyi oldurmaya çalışma.. Değişir deme..
Yanılırsın... yanılırsın!!
Hadi bakalım biraz ağla kendine gel.. Daha sonra hayatına devam et.
Hayat biri için kahrolmaya değmeyecek kadar güzel ve tek. Zamanını harcama..
Senin şimdiden gelecek güzel günlerini ve dolu dolu aşklarını kutluyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?