Eski Sevgiliyi Geri Döndürme

Bence ne istiyorsanız açık ve net olun

Çok basit sessiz kalacaksınız.
Ulaşabileceği, istediği zaman yanında, istediği zaman konuşabildiği biri olmaktan çıkarsanız gayet kıymete binersiniz.
Mesaj atmayın, mesajlarına cevap vermeyin, telefonlarını açmayın bakın ve görün.
Lütfen beni yanlış anlamayın onun için ''kolay'' olmaktan çıkın.Nasılsa seviyor diyor, kend,nce çantada keklik görüyor.
Bir süre sesiniz çıkmasın. Eğer bu süre zarfında size ulaşmaya çalışırsa ne ala, sizden ses çıkmayınca ondan da çıkmıyorsa unutun gitsin.

Peki sessiz kaldıktan sonra ne kadar zaman beklemeliyim arar mı yazar mı diye? Bir de sadece Twitter da var sessiz mi kalmalı fotoğraf falan atmalı mı?

Bu arada yanlış anlamadım tabii ki çok teşekkür ederim Ki haklısınız sivridil beni unutamaz diye düşünüyor

Nasil dondurebilirsin ki? Sen bir insanin duygularina hukmedemezsin. Olmasini iki tarafta ister olur. Oyle tek basina neyin mucadelesi bu psikolog hanim.

Yaklaşık 1 ay falan beklemelisiniz. Yani ondan ses çıkıncaya kadar. Bence sosyal medyada da paylaşım yapmayın, yapacaksanız da sanki birinin varlığını ima eden paylaşımlar yapın çatlasın:)
Ne demek rica ederim

Nasil dondurebilirsin ki? Sen bir insanin duygularina hukmedemezsin. Olmasini iki tarafta ister olur. Oyle tek basina neyin mucadelesi bu psikolog hanim.

Platonik bir aşkta daha çaresiz olunabilir ama yaşanmışlıklar dolayısıyla savaşılabilir bence

Zaten geçtiğimiz hafta başkasıyla konuşuyorsun diye çaldırıp tartıştı benimle. Kıskançtır sabrını zorlamayayım:)

Bence eskide kalsın çünkü bir ilişkide kopukluk olunca bir daha eskisi gibi olmuyor

Hani sana demiş ya ayrıldıktan sonra seni kovalamama fırsat vermedin diye bu sana birşey ifade etmiyor mu?
Belli ki sen onu süründürmek yerine vakit kaybetmeden sevgini yaşamak istemişsin. Peki senin bu iyi niyetine bu adam nasıl karşılık vermiş? Gelmeseydin uzak dursaydın ben aklıma gelince peşinden gelirdim demiş. Gelir miydi gelmez miydi bence sevse sana o lafı etmezdi sen gidince sımsıkı sarılır bırakmazdı şu an birlikte olurdunuz. Ayrılığın sorumluluğunu bile sana yüklüyor. Sen de kendini suçlu hissediyorsun.

başlarda fazlaca sıkıntı çıkardığım için kendimi suçluyorum ben aslında.
kaybettiğim anda değerli olduğunu anladım onlarca şeyden yalnızca biri o.
ayrıldıktan sonra bir anda kaybetme korkusu oluştu ben de ve kaybettiğim anda. işler tam da bu noktada ters gitti ve ben savaşmaman gereken anda , savaşmaya çalıştım. bir seviyorum dedim bir sevmiyorum sonrası hüsran...

Gönül nedense bunca yıl bekler bekler, sonunda da gider böylelerini bulur...

Şu an boştasın. hayatında başka biri olsaydı o umurunda olmazdı. Boşta olan eskiye sarar. Oyalanacak bir şeyler bulmalısın ya da sosyalleşmelisin. Dönse de yine gider, eskisi gibi olmaz.

sanırım öyle oldu . ilk sevgilim olduğunda 22 yaşındaydım ve gerçekten ne yapacağımı bilmiyordum.
saçma bir şekilde sevgiliyle ne konuşulur, nasıl hitap edilir diye yazılar okuyordum.
alışma sürecim epey uzun zaman aldı hatta onu hayatıma kabullenmem de.
ama takıntılı biriyim. OKB dediğimiz bir çeşit takıntı tanısı var ve bence bende de mevcut.
seviyorum diyorum susuyorum.
iş ortamımda erkek yok, yoğun çalıştığımdan sosyal hayatım yok denilecek kadar az ve muhafazakar , izinler konusunda sıkıntılı bir ailem var ve biriyle tanışacağıma da inanmıyorum aslında. bütün gün çocuklarla konusarak geçiyor hayat bundan ibaret...

Tum bunlar yalnizliktan ve sanirim hayatina renk katan tek degisiklik o oldugu icin. Ya da onunla iken kendini daha ozgur hissettigin icin. Biten bir iliski eski dikisi tutmuyor. Onu bekledigin surece etrafindakileri goremeyeceksin. Kendine bir mesgale bul ve inan kismette ne ise o oluyor.

“bir adam, bir kapıdan, bir defa çıkar”
kovduğun hizmetçiyi,terk ettiğin sevgiliyi,boşadığın kocayı sokmayacaksın bir daha eve,iş açarlar başına, durduk yere.

Demiş birileri...

Bazen cidden erkeklere acıyorum.
Konuyu sahibinin bizzat kendi söylediği üzre, hata konu sahibinde, ayrilalim diyen konu sahibi, adamn karsisina gecip sana duygum yok diyen yine konu sahibi, ama suçlu yine erkek yine erkek... yorumlarda full adam suçlanmış, ne serseriligi ne hayvanligi kalmiş...
beni istemeyen sana duygum yok diyen birisine ben olsam bende geri dönmem.
Sen herseyi yap, adam gidince nasil geri dondururum diye sor, oldu, ne guzel istanbul...
Bide yorumlarda yine adami sucluyor ve suclayan yorumlarada hak veriyor, ama gel gorki baslik "onu nasil geri dondururum".. Çeliskiye bak!
Suçlu olan konu sahibi arkadaş, kim ne derse desin...

Adam işsizmiş, şu an ilişki düşünecek hali olmayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…