- 14 Ocak 2015
- 19
- 2
- 8
- 30
- Konu Sahibi deliciarose
-
aslında haklısınız bana göre devam etsek her şey yine güzel olacak. ilk adımı atmayı çok istiyorum ama çok korkuyorum.biraz da gururum engelliyor. terk edildiğim zamanı unutamıyorum.ondan küçücük bir şey görsem adım atacağım ama hiç özlememiş gibi hiç umrunda değilmiş gibi geliyor.yani bir şeyleri özleseydi ve isteseydi adım atardı diye düşünüyorum. bir de ayrılırken çok netti.bunlara rağmen yine de yapmayı düşünüyorum.ama nasıl bir adım atabilirim bilmiyorum.Eski ve ilk sevgilimle 1.5 yıl aradan sonra yeniden denemeye karar verdik
3 yıllık birlikteliğin sonunda yollarımızı ayırma kararı almıştım tek başımao da saygı göstermişti. Zaman zaman mesajlaşıp hal hatır sorduk aradaki muhabbeti hiç kesmedik. Bu arada başka başka insanlarla tanıştık, görüştük. Baktıkki kimseyle yapamıyoruz neden yeniden olmasın dedik Şimdi o askerde ve ben onu bekliyorum Hemde 1.5 yıldır hiç görmedim
Diyeceğim o ki gerekirse ilk adımı atın (ben geçen sene atmıştım, reddedilmiştimdaha sonra o defalarca şansını denedi) sonrasını karşı tarafa bırakın. Hakkınızda hayırlısı olsun
tesekkürlerkonunuzu ilgili bölüme taşıyorum.
bilginize
Sevgilimle 7 ay ayrı kaldıktan sonra barıştık şimdi maşallah çok iyiyiz. Ayrılıktan sonra ben daha çok sevmeye başladımmerhaba ben yeni üyeyim ve benim ilk ilişkim biteli bir buçuk ay oldu.bir yıldır tanışıyorduk arkadaştık ve yakınlaşmaya başladık. iki aylık bir ilişkimiz oldu ve gerçekten de her şey çok güzeldi.ilişkimizin son günlerinde ilgisiz davranmaya başladı.ben de buna tepki gösterdim.mesajlarıma istediğim gibi cevap vermiyordu.keyfim yok diyordu.ben yanında olmaya çalıştıkça daha da kötü oldu. en son dayanamadım ve bana böyle davranamazsın dedim.sonra uzun bir konuşmadan sonra beni terk etti.ben ilişkiyi düzeltmeye çalıştım. ikimiz de hatalarımızı unutup konuşarak hallederek devam edebiliriz dedim. bana artık sana güvenmiyorum olmaz dedi.bir ay kadar hiç konuşmadık.şimdi ortak arkadaşlarımızdan dolayı oturuyoruz konuşuyoruz.ama ben hala onu unutamadığımı fark ettim.onu geri kazanmak istiyorum.bir yandan da ilk kavgamızdan sonra terk etti diye kızgınım.ne yapacağımı bilmiyorum yanında güçlü ve iyi duruyorum ama onu çok özlüyorum.biraz uzun anlattım kusura bakmayın.fikirlerinizi bekliyorum.şimdiden teşekkürler
ben biraz olayları kurcalıyorum. bir soğukluk mu var falan diye sordum. bu konuda güvenmiyorum dedi.Sana güvenmemesi için sebep nedir? Bir olay mı oldu?
bu son üç günde bana tekrar ilgili davranmaya başladı. ama umutlanmak da istemiyorum. gurur yapmıyorum zaten ama nasıl bir adım atabilirim ki .yani biraz daha ne düşündüğünü anlamam lazım.Sevgilimle 7 ay ayrı kaldıktan sonra barıştık şimdi maşallah çok iyiyiz. Ayrılıktan sonra ben daha çok sevmeye başladım
Aşkta gurur olmaz
Denenmisi denemek yok, hic olmadı kitabımda olduramazsinnnbu son üç günde bana tekrar ilgili davranmaya başladı. ama umutlanmak da istemiyorum. gurur yapmıyorum zaten ama nasıl bir adım atabilirim ki .yani biraz daha ne düşündüğünü anlamam lazım.
Eski ve ilk sevgilimle 1.5 yıl aradan sonra yeniden denemeye karar verdik
3 yıllık birlikteliğin sonunda yollarımızı ayırma kararı almıştım tek başımao da saygı göstermişti. Zaman zaman mesajlaşıp hal hatır sorduk aradaki muhabbeti hiç kesmedik. Bu arada başka başka insanlarla tanıştık, görüştük. Baktıkki kimseyle yapamıyoruz neden yeniden olmasın dedik Şimdi o askerde ve ben onu bekliyorum Hemde 1.5 yıldır hiç görmedim
Diyeceğim o ki gerekirse ilk adımı atın (ben geçen sene atmıştım, reddedilmiştimdaha sonra o defalarca şansını denedi) sonrasını karşı tarafa bırakın. Hakkınızda hayırlısı olsun
Sevgilimle 7 ay ayrı kaldıktan sonra barıştık şimdi maşallah çok iyiyiz. Ayrılıktan sonra ben daha çok sevmeye başladım
Aşkta gurur olmaz
sanırım ilk ilişkim olduğu için bu kadar kolay olmuyor. bakalım zaman ne gösterecekEx'ten next olmaz tatlim. Önündeki maçlara bak..
zaten sorunu halledemezsek bir şey değişmez bakalım adım atacak mı nasıl atacak. ama haklısınız belki de yine aynı şeyleri yaşayacağızDenenmisi denemek yok, hic olmadı kitabımda olduramazsinnn
Ben denenmisi deneme derim, denemiş biri olarak. Çünkü sorunun kokenine inmeden karşılıklı olarak mutlu olmak mumkin değil.
Erkek tarafının bunu kabul etcegini de sanmıyorum..
Yani yine basa doncek ama sen bilirsin tabi
Gerçekten merak mı ediyosun yoksa sırf sormak için mi soruyosun?Biraz detayli anlatir misin canim, ilk adimi ayrildiktan ne kadar sonra ve nasil attin. O reddettikten ne kadar sonra ve nasil denedi sansini tam olarak
Cnım eşimle ben 4 sefer ayrılıktan sonra evlenme kararı aldık. bu ayrılıkların en kısası 3 ay sürdümerhaba ben yeni üyeyim ve benim ilk ilişkim biteli bir buçuk ay oldu.bir yıldır tanışıyorduk arkadaştık ve yakınlaşmaya başladık. iki aylık bir ilişkimiz oldu ve gerçekten de her şey çok güzeldi.ilişkimizin son günlerinde ilgisiz davranmaya başladı.ben de buna tepki gösterdim.mesajlarıma istediğim gibi cevap vermiyordu.keyfim yok diyordu.ben yanında olmaya çalıştıkça daha da kötü oldu. en son dayanamadım ve bana böyle davranamazsın dedim.sonra uzun bir konuşmadan sonra beni terk etti.ben ilişkiyi düzeltmeye çalıştım. ikimiz de hatalarımızı unutup konuşarak hallederek devam edebiliriz dedim. bana artık sana güvenmiyorum olmaz dedi.bir ay kadar hiç konuşmadık.şimdi ortak arkadaşlarımızdan dolayı oturuyoruz konuşuyoruz.ama ben hala onu unutamadığımı fark ettim.onu geri kazanmak istiyorum.bir yandan da ilk kavgamızdan sonra terk etti diye kızgınım.ne yapacağımı bilmiyorum yanında güçlü ve iyi duruyorum ama onu çok özlüyorum.biraz uzun anlattım kusura bakmayın.fikirlerinizi bekliyorum.şimdiden teşekkürler
çok sevindim sizin adınıza. hala nasıl davransam bilemiyorum ama. benim için de hayırlısı olur inşallah.Cnım eşimle ben 4 sefer ayrılıktan sonra evlenme kararı aldık. bu ayrılıkların en kısası 3 ay sürdüama ne onu ne beni çekebilecek başka bir insan bulamadık ve evlendik şuan çok çok mutluyuz rabbim nazarlardan saklasın. derler ya bir insana ikinci şansı vermiceksin yine seni ortada bırakır diye bence öyle birşey yok
Gerçekten merak mı ediyosun yoksa sırf sormak için mi soruyosun?
Sana bu konuda güvenemiyorum zipzip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?