- 14 Ocak 2015
- 19
- 2
- 8
- 30
- Konu Sahibi deliciarose
merhaba ben yeni üyeyim ve benim ilk ilişkim biteli bir buçuk ay oldu.bir yıldır tanışıyorduk arkadaştık ve yakınlaşmaya başladık. iki aylık bir ilişkimiz oldu ve gerçekten de her şey çok güzeldi.ilişkimizin son günlerinde ilgisiz davranmaya başladı.ben de buna tepki gösterdim.mesajlarıma istediğim gibi cevap vermiyordu.keyfim yok diyordu.ben yanında olmaya çalıştıkça daha da kötü oldu. en son dayanamadım ve bana böyle davranamazsın dedim.sonra uzun bir konuşmadan sonra beni terk etti.ben ilişkiyi düzeltmeye çalıştım. ikimiz de hatalarımızı unutup konuşarak hallederek devam edebiliriz dedim. bana artık sana güvenmiyorum olmaz dedi.bir ay kadar hiç konuşmadık.şimdi ortak arkadaşlarımızdan dolayı oturuyoruz konuşuyoruz.ama ben hala onu unutamadığımı fark ettim.onu geri kazanmak istiyorum.bir yandan da ilk kavgamızdan sonra terk etti diye kızgınım.ne yapacağımı bilmiyorum yanında güçlü ve iyi duruyorum ama onu çok özlüyorum.biraz uzun anlattım kusura bakmayın.fikirlerinizi bekliyorum.şimdiden teşekkürler