eski sevgiliyi özlemek

ilk sevgilimle bende bittigini kabullenemeyip denemistim ama sonuc yine husran olmustu. Ayni suda iki defa yikanilmiyor. Unutursun ayrica hic merak etme ;)

Yemin ederim cok merak ediyorum hemde, özellikle de ask acisi ceken biri olarak :KK42:
Ayrıldıktan 4 ay sonra attım ilk adımı. Önce tamam deyip ertesi gün vazgeçtiğini söylediğinde üzülmüştüm tabi.. Sen bilirsin deyip daha fazla ısrar etmedim.
Aradan 2 ay geçtikten sonra o benden bir şans istedi.
Bu seferde ben reddettim. Çok kızgın ve kırgındım. O haldeyken kabul etmek istememiştim.
Daha sonra hep belli aralıklarla ısrar etmeye devam etti ama hiç bunaltmadı. Hep haberdar olduk birbirimizden.
Derken askere gitti ve biz geçen 1.5 yıl boyunca hiç görüşmedik. O görüşmeyi istesede ben affetmek istemediğim için görüşmek, onu görmek istemedim.
10 ocak 2015te dayanamayıp kabul ettim. Başka kimseyle yapamadım çünkü. Hep onu aradığımı farkettim.
5 yıllık bi geçmişten bahsediyoruz. Saygı ve sevgi çok önemli ve kalıcı unsurlar. Biz ayrıyken bile saygımızı hiç yitirmedik. Sanırım şu anda sanki hiç ayrılmamış gibi muhabbet edebilmemizi buna borçluyuz...

Ayrıldıktan 4 ay sonra attım ilk adımı. Önce tamam deyip ertesi gün vazgeçtiğini söylediğinde üzülmüştüm tabi.. Sen bilirsin deyip daha fazla ısrar etmedim.
Aradan 2 ay geçtikten sonra o benden bir şans istedi.
Bu seferde ben reddettim. Çok kızgın ve kırgındım. O haldeyken kabul etmek istememiştim.
Daha sonra hep belli aralıklarla ısrar etmeye devam etti ama hiç bunaltmadı. Hep haberdar olduk birbirimizden.
Derken askere gitti ve biz geçen 1.5 yıl boyunca hiç görüşmedik. O görüşmeyi istesede ben affetmek istemediğim için görüşmek, onu görmek istemedim.
10 ocak 2015te dayanamayıp kabul ettim. Başka kimseyle yapamadım çünkü. Hep onu aradığımı farkettim.
5 yıllık bi geçmişten bahsediyoruz. Saygı ve sevgi çok önemli ve kalıcı unsurlar. Biz ayrıyken bile saygımızı hiç yitirmedik. Sanırım şu anda sanki hiç ayrılmamış gibi muhabbet edebilmemizi buna borçluyuz...

Hep haberdar olduk birbirimizden demissin ya. Bu nasildi? Telefonda mi konusuyodunuz yada mesajlasarak mi ve ne siklikta? Kim ilk yaziyodu ya da ariyordu o siralarda?

Hep haberdar olduk birbirimizden demissin ya. Bu nasildi? Telefonda mi konusuyodunuz yada mesajlasarak mi ve ne siklikta? Kim ilk yaziyodu ya da ariyordu o siralarda?

zipzip merhaba serdar ortaç gibi kafanda deli sorular hiç bitmiyor:))) gerçekten merak mı ediyorsun ben de bunu merak ediyorumm:)) ??

merhaba ben yeni üyeyim ve benim ilk ilişkim biteli bir buçuk ay oldu.bir yıldır tanışıyorduk arkadaştık ve yakınlaşmaya başladık. iki aylık bir ilişkimiz oldu ve gerçekten de her şey çok güzeldi.ilişkimizin son günlerinde ilgisiz davranmaya başladı.ben de buna tepki gösterdim.mesajlarıma istediğim gibi cevap vermiyordu.keyfim yok diyordu.ben yanında olmaya çalıştıkça daha da kötü oldu. en son dayanamadım ve bana böyle davranamazsın dedim.sonra uzun bir konuşmadan sonra beni terk etti.ben ilişkiyi düzeltmeye çalıştım. ikimiz de hatalarımızı unutup konuşarak hallederek devam edebiliriz dedim. bana artık sana güvenmiyorum olmaz dedi.bir ay kadar hiç konuşmadık.şimdi ortak arkadaşlarımızdan dolayı oturuyoruz konuşuyoruz.ama ben hala onu unutamadığımı fark ettim.onu geri kazanmak istiyorum.bir yandan da ilk kavgamızdan sonra terk etti diye kızgınım.ne yapacağımı bilmiyorum yanında güçlü ve iyi duruyorum ama onu çok özlüyorum.biraz uzun anlattım kusura bakmayın.fikirlerinizi bekliyorum.şimdiden teşekkürler
boşver hayır gelmez böyle yapanlardan güya senin burnunun sürtülmesini istiyor ama seven böyle yapmaz ömrünü heba eder böyle insanlar yaptığının mantıklı bi açıklamasıda yok zaten.

Sonuçta şu anda barışsanız da aynı şeyler devam edecek, anlık problem değilmiş ki. Hangi şehirdesiniz bu arada?

boşver hayır gelmez böyle yapanlardan güya senin burnunun sürtülmesini istiyor ama seven böyle yapmaz ömrünü heba eder böyle insanlar yaptığının mantıklı bi açıklamasıda yok zaten.
zaten çok saçma bir şekilde ayrıldık anlamadım bile. bu arada tekrar ilgi göstermeye başladı. mesaj atıyor özel şeyler söylüyor. tekrar flört diyoruz sanki. bilmiyorum normla davranmaya çalışıyorum. ama hala bir şeyler hissediyorum da

Ilk tartismanizda ayrilmis,siz barismak isteyince guvenmiyorum deyip kabul etmemis.. bence seven insan,icinde biseyler besleyen insan bunu yapmaz. Ben sevdigini dusunmuyorum o zamanlar. Ama belkide simdi size gercekten biseyler besliyor. Biraz daha pesinizden kosturun. Ilk yeniden baslama teklifinde ben sana guvenmiyorum yine bitmicegi ne malum diye cevap verebilirsiniz mesela :) bu teklifin 2.si gelirse o zaman gercekten istiyodur :)

Mesela üniv'den mezun olduğunda ilk beni aramıştı. Şaşırmıştım ama bi yandanda sevinmiştim. :KK76:
Atandığında yine haber verdiği ilk kişi ben olmuştum. :KK60:
Atandıktan sonra il değiştirdi başka il'e geçti yine bana haber verdi. :oops:
Yani hayatındaki önemli detaylardan hep haberdar etti beni. :KK37:
Haberdar ederken bana soru sormayıda ihmal etmedi. O sordukça ben cevapladım. :KK51:
Böylece hep haberdar olduk birbirimizden.
Çok nadirde olsa telefonda konuşuyoduk. Genelde mesajlaşırdık.
Ben ne kadar terslesemde en fazla 2 hafta aradan sonra mesaj gönderirdi. :KK47:
Ve sonra mutlu son işte. :KK14:
Bu süre zarfında ikimizinde tanışıp görüştüğü insanlar oldu. Ama hiçbiriyle o uyumu yakalayamadık. :KK20:

Mesela üniv'den mezun olduğunda ilk beni aramıştı. Şaşırmıştım ama bi yandanda sevinmiştim. :KK76:
Atandığında yine haber verdiği ilk kişi ben olmuştum. :KK60:
Atandıktan sonra il değiştirdi başka il'e geçti yine bana haber verdi. :oops:
Yani hayatındaki önemli detaylardan hep haberdar etti beni. :KK37:
Haberdar ederken bana soru sormayıda ihmal etmedi. O sordukça ben cevapladım. :KK51:
Böylece hep haberdar olduk birbirimizden.
Çok nadirde olsa telefonda konuşuyoduk. Genelde mesajlaşırdık.
Ben ne kadar terslesemde en fazla 2 hafta aradan sonra mesaj gönderirdi. :KK47:
Ve sonra mutlu son işte. :KK14:
Bu süre zarfında ikimizinde tanışıp görüştüğü insanlar oldu. Ama hiçbiriyle o uyumu yakalayamadık. :KK20:

Terslemelerin nasil oluyordu mesela? Örnekler verebilir misin cok rica ediyorum

Back
X