Eski sevgiliyi unutmak için başkasıyla görüştüm

Manas destanı daha kısa

Pubg oyunundan sevgili bulmayı bırak ve gerçek hayatta sağlıklı bireylerle iletişime geçmeye çalış. Saçmasapan şeyler internetten aşk falan olmaz. Gözlerinin içine bakmadığım kokusunu bilmediğin adam için ne kendini yırtıyorsun. Ben kocama bu kadar ağlamadım

Paragraflara ayırsan daha az göz yorar ve okuma isteği uyandırır.
Bir yerden sonra kaçırıyor insan.

Sanal aşk yerine gerçek aşk için üzülün.
Bu arada sanal yaşadıklarınızı neden anlattınız onu da anlamadım :)

Fazla çocukca.

gerçek bir ilişkiniz oldu mu?
etli kanlı canlı birisiyle.
bu yaşadığınız ilişki değil telefon arkadaşlığı ancak.
Olmadı, 19 yaşımdaki olaydan sonra kendimi kimseye layık hissetmedim ve üniversitede konuşmak isteyenleri hiç tanımadan reddettim. İnternette tanidiklarima rahatça başımdan geçenleri anlatabiliyrdum

Olmadı, 19 yaşımdaki olaydan sonra kendimi kimseye layık hissetmedim ve üniversitede konuşmak isteyenleri hiç tanımadan reddettim. İnternette tanidiklarima rahatça başımdan geçenleri anlatabiliyrdum
Başından bir şey geçmemiş sen bu olayı neden bu kadar abartıyorsun.

Minnoşum, ikisi de gerçek ilişki değil. İkisi de sahte ilişki. Çok da ciddiye alma. İlk adam seni yedekte bekletmiş, kendine başka birilerini aramış ama sen orada bekle istemiş. İkinci lovebombing yapıp seni etkileyip, sonra sanal sex içerikli konuşmuşsunuz. Başkasına geçmiş. İkisini de sallama. Suçluluk falan da duyma. İkisi de seni manipüle etmiş. Biri kenarda bekleterek ki bu manipülasyon stratejisinin adı "benching" diye geçer, diğeri bombardımana tutup , istediğini alıp iletişimi azaltarak. Yani ikisi de seni kullanmak istemiş. Gerçek hayatta da bu stratejileri uygulayanlar var. Bu konuda bilgi edin ve kendini korumayı öğren bu tiplere karşı. İlkine açıklama falan yapma, muhatap olma, kendini anlatmaya çalışma. seni tehdit ederse güzel bir küfür et ve devam ederse savcılığa dijital şiddet kapsamında tehdit ettiğine dair şikayet edeceğini söyle. İkincisi ile de bir daha muhatap olma. Bu Sanal ilişki işini de bırak gerçek yaşama dön bir an önce. Orada yaşanan ilişkilerden ne bekliyorsun ki. İnsanlar sorumluluk olmadan ilişki yaşamak için oraları kullanıyor. Ciddi bir ilişki düşünüyorsan ki sende durum öyle görünüyor gerçek hayata dönmelisin.

ne geçmiş ki başından..
kendi kendinize kuruyorsunuz.
yaşadığınız saçma sapan telefon ilişkilerini kimseye anlatmak zorunda değilsiniz.

Teşekkür ederim bana çok iyi geldi

İnternette tanıştıklarına da kişisel bilgilerini verme yahu. İpsiz sapsız dolu ora. Gerçek hayatta sosyalleşmekte güçlük yaşıyorsan destek almayı düşünebilirsin. bir çok üni bu konuda ücretsiz hizmet sunuyor.

Uzak mesafe ilişkiye bile okeyim (3 senedir yaşamış biri olarak) ama sanal ilişki NO. Sevgili gibi konuşuyorsunuz ama aslında ortada sevgili yok ilişki yok aşk yok gerçeğe dön 24 yaşında gencecik kızsın

Yani internetten yaşamış olmak önemli olmaz mı? ben mi fazla utanç duyuyorum

evladım tanışacağın erkek sana incık cıncık rapor verecek mi? 3 kızla öpüştüm 1 kızla seviştim 5 iyle sanal seks yaptım. 6 sının elini tuttum.
sen neden ne yaptığını anlatıyorsun sana bunu sorandan zaten uzak dur. bu ilk tehlike sinyali olsun senin için.

Tamam, teşekkür ederim. anlattığımda dürüst olduğumu böylece daha güçlü iletişim kuracagimi zannediyordum ama eline koz vermekten başka bir işe yaramiyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…