Eski sevgiliyi unutmak için başkasıyla görüştüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Uzak mesafe ilişkiye bile okeyim (3 senedir yaşamış biri olarak) ama sanal ilişki NO. Sevgili gibi konuşuyorsunuz ama aslında ortada sevgili yok ilişki yok aşk yok gerçeğe dön 24 yaşında gencecik kızsın
Teşekkür ederim

Tamam, teşekkür ederim. anlattığımda dürüst olduğumu böylece daha güçlü iletişim kuracagimi zannediyordum ama eline koz vermekten başka bir işe yaramiyormus.

rica ederim.
senin özelin kimseyi ilgilendirmez. kimse benden önce ne yaşadın diye sorma hakkına sahip değil.
dürüstlük yada dürüst olmama penceresinden bakma. kimsenin hakkı yok bunu sorgulamaya.

rica ederim.
senin özelin kimseyi ilgilendirmez. kimse benden önce ne yaşadın diye sorma hakkına sahip değil.
dürüstlük yada dürüst olmama penceresinden bakma. kimsenin hakkı yok bunu sorgulamaya.
hiç bu şekilde düşünmemiştim

Ama bu şekilde düşünmelisin. Kendi alanını ve sınırlarını belirleyip, kimsenin ne hissedersen hisset o sınırları geçmesine izin vermemelisin. Senin hataların senin deneyimlerindir. Senin yaşadıkların seni sen yapan şeylerdir. Her insan hatalar yapar, doğru şeyler yaşar. Yaptıkların başkasına zarar vermiyorsa kimseye açıklama yapmak hesap vermek zorunda değilsin. böyle düşünmez ve davranmazsan kimse senin sınırlarına saygı duymaz. Mesela senin durumda o kim ki sana o**** sözcüğünü kullanabiliyor. Asla kimsenin sana yönelik böyle ifadeler kullanmasınaizin verme bence bir daha.

sen izin verdiğin o hakkı verdiğin sürece sorup yorum yaparlar kimseye o izni vermez dik durursan kendilerinde o hakkı bulamazlar.
çünkü bu coğrafyada erkek cinsinin çoğunluğu ikiyüzlü. kendileri her haltı yerler birşey yaşamamış isterler. o yüzden zaten sana bunu soranla iletişimini hemen kes. kadına saygısı olmayan insanı hayatında tutma.

Teşekkür ederim, biraz özsaygı kazanmaya ihtiyacım var sanırım. Sürekli muhatabıma sevilmeye layık biri olduğumu ispatlamaya çalışmışım fark etmeden. Bende ki bu acizligi görenler istediği gibi yönlendirmiş

Kendi kendime günlerdir düşünüp işin içinden çıkamıyordum. Hep kendimi suçlamışım . Her ne kadar yaşadıklarım gerçekten dünyada olmasa duygularım gerçekti. Ve iyi ki buraya yazmışım artık gerçek dünyaya dönüp daha bilinçli adımlar atmak istiyorum. Teşekkür ederim

dayanamadım hızlıca bi baktım. niye 40 gün kimseyle ilişki yaşamasın diye söz verdirttiniz. ilişkinin kırkının çıkmasını mı beklediniz?
Aslında sadece başkasıyla konuştuğunu görüp değersiz hissetmemek için öylesine söylemiştim. Onun varlığına olan alışkanlığımın bu sürede geçeceğini varsaydigim bir sayı söyledim.

Hayatı çok arabesk yaşıyorsunuz.
1 sene sadece net üzerinden ilişki olmaz, hele hiç tanışmadığınız biriyle. Adam o sırada ne fındıklar kırmıştır.

Eğer reelde ilişki yaşayacak cesareti bulamıyorsanız bir süre komple bırakın bu işleri ve kendinize yönelin.

ÖZET:

Yazar, ailesinin onaylamadığı bir erkekle 1 yıl süren internet üzerinden bir ilişki yaşamıştır. Erkek işsizdir, geçmişte alkol sorunları olmuştur, fakat yazar onu romantize ederek sevilme ihtiyacıyla ilişkide kalmıştır. Erkek yurtdışındayken hastalanır ve yazar ona uzaktan destek olmaya çalışır. Bu süreçte yazar sevgisini daha çok göstermiştir fakat karşılığında ilgisizlik görmeye başlamıştır.

Erkek, sonunda ilişkiden çekilir ve ayrılmak ister. Yazar, onu unutmak için bir oyun arkadaşı (X) ile görüşmeye başlar. Başta duygusal bir bağ kurmak istemese de eski sevgilisinin ilgisizliği ve başka kadınlarla oyun oynaması gibi davranışları karşısında X ile daha yakın bir iletişime girer. Ancak X'in de sahte ve çıkarcı olduğunu fark eder.

Bu sırada eski sevgilisi bir yandan tamamen uzak durmak ister gibi davranırken, diğer yandan arada yazışır, merak eder gibi görünür. Yazar eski sevgilisini özlemeye devam eder, zaman zaman ona geri dönmek ister ama karşılık alamaz. Nihayetinde X ile sesli cinsel bir konuşma yapar ve ardından büyük bir pişmanlık yaşar.

Bir süre sonra eski sevgili, X ile aralarında ne geçtiğini öğrenmek ister ve öğrendiğinde yazarı çok ağır şekilde suçlar: onu "o..." olmakla itham eder, geçmişte yaşadığı zor anıları ve geçmişini yüzüne vurur. Aynı gece başka biriyle cinsel ilişki yaşayıp bunu yazara anlatır.

Yazar, bu noktada çok yalnız ve değersiz hissetmektedir. Hem suçluluk hem de sevilmeme duygusuyla baş başa kalmıştır. Ne yapacağını bilmemektedir, hayatın boş geldiğini hissetmektedir.

Canım gpt

Bir telefonla muhabbet edip onunla ilişki kurmussun anlattiginin hiçbisey gerçek değil ve sanal birşey aşk sanıyorsun gerçek birşey yaşamaya ne dersin

Bunu neden kendinize yakıştırıp başkalarının etiketlemesine izin veriyorsunuz?

Yaşadıklarınız sizin heybenizde ve kimseye heybenizin içini dökmek zorunda değilsiniz.
Oyun oynamaktan gerçek dünyayı unutmuş gibisiniz. Pencereyi açıp rüzgarı hissedin işte gerçek dünya burada.

Konuştuğunuz kişiler sevgiliniz falan değil bir süre sohbet etmişsiniz ve geçmiş. Kim olursa olsun gidene yol verin iletişim bilgilerini değiştirtecek kadar yapışmayın ne gerek var. Gidene yol yakışır.

Son olarak birşey yaşamanışsınız ne var bunda. Olayları büyütüp içinden çıkılmaz bir cendereye düşmeyin. Bir silkelenin!

Ne okudum ben?( valla inatla okudum) eski saçma iğrenç ilişkiler,ilgi sevgi dilencisi gibi her erkeğe el açan kız,kim kimi ne kadar zevki için kullanıyor durumu ve buna aşk denilmesi.Yaptığınız herşeyi gençliğinize veriyorum,umarım kafanızı bilgisayardan kaldırıp geleceğiniz için daha doğru adımlar atar,okur çalışır hayata karışırsınız,bu saçma" ilişki "döngüsünden kurtulmak için tedavi olun.....

Keşke önce sizin yorumunuzu görseydim inanın gözlerim ağrıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…