Eski sevgiliyi unutmak için neler yaptınız ?tavsiyeler itinayla alınır

Bu kadar yoğun duyguları bir kere yaşadım hayatımda. 20 yaşımdaydım.5 yıl geçti. Bir daha da yaşamadım bu kadar derinden. Belki kendimi korumayı öğrendim belki de o kadar sevmedim kimseyi. Geçiyor mutlaka geçiyor. Ama buna inanman gerek. Sen inanmaz ve istemezsen unutmayı kimse sana yardım edemez. Ben o kadar çok sevmeme rağmen şimdi iyi ki olmamış diyebiliyorum. Sevgi ne yazık ki bazı şeylerin üzerini örtemiyor. Geri döndü ve tekrar gitti diyorsun. Gururunu devreye sok. Nefret bile etmezsen çözersin olayı...

Bu kadar yoğun duyguları bir kere yaşadım hayatımda. 20 yaşımdaydım.5 yıl geçti. Bir daha da yaşamadım bu kadar derinden. Belki kendimi korumayı öğrendim belki de o kadar sevmedim kimseyi. Geçiyor mutlaka geçiyor. Ama buna inanman gerek. Sen inanmaz ve istemezsen unutmayı kimse sana yardım edemez. Ben o kadar çok sevmeme rağmen şimdi iyi ki olmamış diyebiliyorum. Sevgi ne yazık ki bazı şeylerin üzerini örtemiyor. Geri döndü ve tekrar gitti diyorsun. Gururunu devreye sok. Nefret bile etmezsen çözersin olayı...
Geçer elbet canım beni anladığınızı biliyorum 3 aşağı 5 yukarı birçoğumuzun sıkıntısı aynı.Nefret etmiyorum kesinlikle hiç etmedim ama dönüşü ve kişiliksiz haysiyetsiz davranışları onu gözümde baya bay küçülttü bunu mu sevmisim demeye basladim

Geçer elbet canım beni anladığınızı biliyorum 3 aşağı 5 yukarı birçoğumuzun sıkıntısı aynı.Nefret etmiyorum kesinlikle hiç etmedim ama dönüşü ve kişiliksiz haysiyetsiz davranışları onu gözümde baya bay küçülttü bunu mu sevmisim demeye basladim
Sevgiye ihtiyaç duyan varlığız biz kadınlar. Sevmişsin ve bitmiş. Sevgi sana ait. Onun kişiliksizliği de ona. Eyvallah deyip geç. İşin içine hak hukuk davası giriyorsa da mutlaka eden bulur. Kendini bunu mu sevdim diye kısıtlama. Bilinaçltına itme koyver gitsin :) inan yeni hoşlantılar çok daha güzel :)

Sana yaptığı kotu seyleri adilikleri dusun. Bu ara demet akalin ozume döndüm dinle haha ben oyle yapıyorum. Bide bütün anilari sil at resimleri vs hatta nosunu bile sil. Hazir olunca da yeni birini al hayatina. Aman bir onlarmi kaldi ulkede canim:KK16:

Offfff.... Buraya baskalarinin derdini okursam kendiminkini unuturum belki diye girdim. Tam yarama bastin. Onun hir formulu yok kuzum yaa.. kalbindeki yer bosalana dek yük olacak. Üç gündür yerde miyim gökte mi ben de bilmiyorum. Gülüyorum, yemek yiyorum, ise gidiyorum hatta kahkaha atıyorum. Ama gözlerimin içine baksa belki sadece huzun okuyacak insan. Bugün kalbimin fiziksel olarak agridigini hissettim. Ne kocaman yüreğim varmis meğer ne çok yer acmisim ona. Her şeyin rengi gri. Her şey aynı tatsiz tuzsuz... Hayat tüm renklerini seslerini kaybetti sanki. Ya da ben sağır dilsiz artık her şeye... duyularim silindi gibi.
Sürekli aynı şarkıyı dinliyorum..... yüzlerce binlerce kere.. Elim telefona gidiyor gidiyor geri bırakıyorum. Neler astin sen diyorum. Bu kadar acı yakışıyor mu sana? Sevmeyi unutmak diye bir sey yokmuş demek.
Ama bir yerde tikaniyorum... o bu kadar sevse sen bu boşluğu, bu kalp agrisini, bu yok oluşu yasamazdin diyorum... Dayanamazdı böyle hissetse... ustelik her sey duzelmeye bu kadar yaklasmisken bosver sen de... Sevmek bana ait.. sevgi benim sevgim aşk benim askim bana ait sadece. Kalp agrimdan ben sorumluyum. Varsin gitsin... o gidiyor diye yalan mi oluyor benim yaşadığım?...
Gidene yapacak bir şeyin yok canim benim. Zorla tutamazsin ki. sen kendi gerçekliğini yasa sadece. Gidenin sahteligi karışmasın bosver. Gitmeyi göze almış senden vazgeçmiş bir daha bir ömür gözlerine bakmadan sana sarilmadan yasamayi göze almış birinin varligina ihtiyacı var mi senin aşkının? Insan yeter ki kalmak istesin. Kalmak isteseydi elbet bir sebep bulurdu. O gitmek için sebep bulmayı tercih etmiş ve gitmiş. Daha lafa, soze gerek kalmış mi?
O kadar güzel ozetlemissin ki....sevseydi illa ki kalmak için sebep bulurdu. .ne kadar doğru. ..

eski sevgiliyi, genelde yenisi geldiğinde unutursun. Fazla kafaya takmaya bile gerek yok.

ama eski sevdiğini unutmazsın, yokluğuyla yaşamayı öğrenirsin.

Unutmayi beklemeyi beklemeden akisina birakmali. Ne zaman unutacagim diye dusunmek de bir beklentidir. Beklentiler de insani yorar. Kabullenmeyi ogrenmek gerek once.

2 yildir birine deli gibi asigim hemde asagilik kisiliksiz birine eski konularimda var yaptiklari. Denedigim insanlar oldu ve inan hicbiri onun kadar heyecanlandirmadi beni. Giden geri donuyormus bunu anladim ama seni sevdigi icin donmuyormus kuzum. Bosta kalmamak icin donuyorlar. Kisiliksizliklerine yeni bir imza atiyorlar. Nasil unutacagini bilmiyorum varsa caresi bende alirim biraz. Yalniz kendime bir soz verdim asla onun icin birdaha aglamayacagim gozyaslarimi sadece hakedene ve aileme akitacagim.

ilk baslarda zor olur zamanla onsuzluga alisiyorsun. once sosyal medyadan sil ve engelle(engeli geri cekme ki stalk yapmayasin) sonra evinizde ona ait hediyeleri veya fotoflgraflar vs varsa onlari at gitsin. onu kalbinden ve beyninden cikar at.. (kolay olmaz ama elbet olacak.) kendine bir mesgale bul kafan dagilsin. kisisel gelisim kitaplari alip okuyabilirsin ;) eski sevgili ile kotu anilar varsa onlar akliniza gelsin (iyiler gelirse unutulmasi zor olur) surekli disari cikup yuruyus yapilabilir. enerjik muzikler dinleyin ve hayata geri donun ;)
benim verebilecegim tavsiyeler bunlar :)

ilk baslarda zor olur zamanla onsuzluga alisiyorsun. once sosyal medyadan sil ve engelle(engeli geri cekme ki stalk yapmayasin) sonra evinizde ona ait hediyeleri veya fotoflgraflar vs varsa onlari at gitsin. onu kalbinden ve beyninden cikar at.. (kolay olmaz ama elbet olacak.) kendine bir mesgale bul kafan dagilsin. kisisel gelisim kitaplari alip okuyabilirsin :KK66: eski sevgili ile kotu anilar varsa onlar akliniza gelsin (iyiler gelirse unutulmasi zor olur) surekli disari cikup yuruyus yapilabilir. enerjik muzikler dinleyin ve hayata geri donun :KK66:
benim verebilecegim tavsiyeler bunlar :)
Çok teşekkür ederim canım 2 yıl oldu Alışamadım lakin 3. Yıl hayirlisiyla unuttursun ve kalbime mutluluk getirsin...sana bir sır vereyim mi :D numarasını sildim şimdi sıra fotoğraflarda hediyelerde

Çok teşekkür ederim canım 2 yıl oldu Alışamadım lakin 3. Yıl hayirlisiyla unuttursun ve kalbime mutluluk getirsin...sana bir sır vereyim mi :KK70: numarasını sildim şimdi sıra fotoğraflarda hediyelerde
amin canim,Allah kalbine gore versin ve hayirlisini karsina cikarsin..
cok dusunme eski sevgilini,ona ait esyalar vs hicbir sey kalmasin evinde ;)
unutmaya calis,kendine unutmaya yonelik telkinler ver.. elbet ise yarayacaktir ;)

Ben sağdan soldan ordan burdan sildim, fotoğrafları silip aldıklarını attım çünkü ohediyeleri görücek kadar bile yüreğim dayanmıyodu kendime işkence etmiyim dedim. (Bir arkadaşım atmayada kıyamadığından,saklaması için bi arkadasına vermisti.Atamam dersen saklayabilicek bi arkadaşın varsa ona ver. Evden çıkması göze görülmemesi yeter) Bunların dışında acı çekmekten korkmadım. Sigarayı arttırdım belki bu sebepten ama ağlamakta hakkaten iyi geliyor yahu. Şarkılar türküler dinleyerek ağladığım olmuştur.Acı çekmemek ve üzülmemek için uğraşarak kendimi yıpratmak yerine açılan yaradan korkmadım hislerimden kaçmadım.Aşk yaşanıp tükettikçe bittiği gibi,acıda yaşayıp tükettikçe bitiyor. Hayatıma hiç kimseyi almadım ve hiç kimseyle acım tamamen bitene kadar (1 yıl) flört dahi etmedim.Çünkü biriyle görüşmem demek yeni görüştüğüm kişiyi sürekli sevdiğim insanla kıyaslamama sebep olucaktı.Buda beni çok yıpratıcaktı unutmama süremi uzatıcaktı.O yüzden o tür işlere girmedim. Ha bu süre içerisinde geceleri uyurken telefon titrese çalsa arasa diye yüreğim ağzımda kafayı yememek için ya telefonu tamamen kapatıp yattım,yada titreşimini sesini kapatıp yattım. Bana iyi gelen eğlendiğim çok sevdiğim arkadaşlarımla görüştüm.Eğlenceli zamanlar da geçirdim bazen dertleştim de. Ama hiç aramadım. Sonuç olarak 1 yılın sonunda %90 iyileşmiştim. %10luk kısmını artık dert etmedim. (Herşeyini unutmuştum acıda çektirmiyodu ama kaşı gözü hala benim için eşsizdi. %10luk kısmı o) neyse efenim sonra tamamen şans biriyle tanıştım. 1 yıl boyunca kimseye vermediğim şansı ona verdim yani görüştüm. Kanım çok ısındı ve ilişkiye başladık. Ama başlarken kendime dedim ki, bir gün isteyince herkesin unutulabiliceğini gördün. O yüzden kimse için kafayı yeme normal ol. O yüzden ilki gibi gözüm hiç kararmadı.Ama çok sevdim.Şuandada 4. yılımızdayız. Teşekkürler.

Ben sağdan soldan ordan burdan sildim, fotoğrafları silip aldıklarını attım çünkü ohediyeleri görücek kadar bile yüreğim dayanmıyodu kendime işkence etmiyim dedim. (Bir arkadaşım atmayada kıyamadığından,saklaması için bi arkadasına vermisti.Atamam dersen saklayabilicek bi arkadaşın varsa ona ver. Evden çıkması göze görülmemesi yeter) Bunların dışında acı çekmekten korkmadım. Sigarayı arttırdım belki bu sebepten ama ağlamakta hakkaten iyi geliyor yahu. Şarkılar türküler dinleyerek ağladığım olmuştur.Acı çekmemek ve üzülmemek için uğraşarak kendimi yıpratmak yerine açılan yaradan korkmadım hislerimden kaçmadım.Aşk yaşanıp tükettikçe bittiği gibi,acıda yaşayıp tükettikçe bitiyor. Hayatıma hiç kimseyi almadım ve hiç kimseyle acım tamamen bitene kadar (1 yıl) flört dahi etmedim.Çünkü biriyle görüşmem demek yeni görüştüğüm kişiyi sürekli sevdiğim insanla kıyaslamama sebep olucaktı.Buda beni çok yıpratıcaktı unutmama süremi uzatıcaktı.O yüzden o tür işlere girmedim. Ha bu süre içerisinde geceleri uyurken telefon titrese çalsa arasa diye yüreğim ağzımda kafayı yememek için ya telefonu tamamen kapatıp yattım,yada titreşimini sesini kapatıp yattım. Bana iyi gelen eğlendiğim çok sevdiğim arkadaşlarımla görüştüm.Eğlenceli zamanlar da geçirdim bazen dertleştim de. Ama hiç aramadım. Sonuç olarak 1 yılın sonunda %90 iyileşmiştim. %10luk kısmını artık dert etmedim. (Herşeyini unutmuştum acıda çektirmiyodu ama kaşı gözü hala benim için eşsizdi. %10luk kısmı o) neyse efenim sonra tamamen şans biriyle tanıştım. 1 yıl boyunca kimseye vermediğim şansı ona verdim yani görüştüm. Kanım çok ısındı ve ilişkiye başladık. Ama başlarken kendime dedim ki, bir gün isteyince herkesin unutulabiliceğini gördün. O yüzden kimse için kafayı yeme normal ol. O yüzden ilki gibi gözüm hiç kararmadı.Ama çok sevdim.Şuandada 4. yılımızdayız. Teşekkürler.
Maşallah canım Allah daim etsin mutlulugunuzu.:) hiçbirini atmaya kiyamiyorum içim bi tuhaf oluyor onları atmaya kalkınca gözümün görmediği bi yere kaldırdım 2.5 yıl önce hala oradalar...Rabbim bizim de karşımıza iyi hayırlı insanlar çıkarsın ki acimizin ustu ortunsun insaAllah

Back
X