• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgiliyi unutmak icin...

asla yapabileceğim bişey değil henüz 1 ay oldu ayrılalı...
arkadaşlarım kuzenlerim hemen birilerini yakıştırmaya başladı
yenisi gelmeden eskiyi unutamazsın diyorlar ama şakasını bile
kaldıramıyorum bu durumun..hala o içimdeyken olmaz ondan kalan
acıyı da çekerim paşalar gibi gittiği yere kadar........

hem o kişiyi sevemem ki aklımda başkası varken o içimde bitmeden
olmaz hem ona hemde kendime haksızlık etmiş olurum...bilmiyorum
sevgi ve aşk kutsal duygular öle ha deyipte bitmiyor bende...

o içimden gitmeden olmaz...acının hafiflemesi ateşin sönmesi için zaman a ihtiyaç var...bu kadar kolay değil..:
:mafoldumben:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

yaşadım 2-3 defa....hata oldugunu bile bile yaşadım..yerini tutacak birini bulabilecegimi sandım....ama büyük hataydı...siz siz olur böyle düşüncelere girmeyn..üzmeyin üzülmeyinn

yaşadım 2-3 defa....hata oldugunu bile bile yaşadım..yerini tutacak birini bulabilecegimi sandım....ama büyük hataydı...siz siz olur böyle düşüncelere girmeyn..üzmeyin üzülmeyinn

ne yazıkki ben yaptım böyle bi aptallık
ama o elimi tuttuğunda bile içimdeki kişiyi aldattığımı düşünürdüm bu konuyla ilgili çok güzel bi söz var
kanayan yarana kan dursun diye başka bedenler basarsan mikrop kaparsın!!!

Eski sevgiliyi unutmak icin yeni birini kabul etmek ?
Bu konu hakkinda neler dusunuosunuz bayanlar.. Bunu yasayan varmi aranizda ise yaradi mi, veya size ne gbi yararlari veya zararlari oldu ?

işe yaramaz canım aklın hep onda kalır zamana bırak denendi onaylandı sözlüyüm bazen aklıma gelince bile içim tuhaf oluyor ama sözlümü gerçekten seviyorum o sadece ulaşamadığım daha doğrusu ulaşıpta istemediğim ona en ihtiyacım olan anda gittiği için imkansız olduğu için içimi kıpırdatır bence akışına bırak onu unutcam derken daldan dala konup pişman olacağın şeyler hatalar yapma

bence eskiyi unutmak diye birşey bir sorun olamaz, yani evet insan boşluğa düşüyor hayatında anlamlandırdığı şeyler bir bir yok oluyor ama bu esnada geçmişten gelen sıkı erkek bir dost gerekli manevi desteği verecektir sevgili olarak değil kötü gün dostu olarak, bence ayrıldıktan sonra çok riskli bir dönem var bu ayrılıkta insanların nasıl büyük bir boşlukta olduklarını bilip bunu fırsata çevirmek isteyen kişilere dikkat edilmeli insan normalde yapmayacağı şeyleri bile yapar olabiliyor bu gibi durumlarda, bence en az 1 yıl beklenmeli yeni bir sevgiliden önce, elbette arkadaşlık çerçevesinde insanlarla tanışılmalı vakit geçirilmeli daha iyi tanımak için ama ilişkinin boyutunu değiştirmek için en az 1 sene beklenmeli ve duygulardan emin olunmalı.

Şahsen benim düşüncesi bile midemi bulandırıyor, kendi acını unutacağım diye, sana koşulsuz bağlanmak isteyen birine bu hainliği nasıl yapabilir insan, aklım almıyor... YOK KIZLAR YOK... UNUTMADAN YENİ BİR İLİŞKİ SADECE KARAKTERMİZİ HIRPALAR...YARAMIZI DAHA DA DERİNLEŞTİRİR...Aman diyeyim :gitme:

Back
X