Eski sevgiliyle arkadas kalinir mi?

benım arkadaslarım var oyle eşine ''kankam'' diye tanıtan!!! çok sacma benceeee... neyse..
oyle yaparak kocasını kandırıo okey.. pekı yaa aynı seyı kocası arkadasıma yapma hosuna gidermiydi HAYIR ..
o zaman kendıne yapılmasını istemedigğin seylerı baskasına yapmıcaksın. sonucta gecmıste yasayıp paslaymıssın ,yarın o kankam dedğin kocana senın vucudun yada opusun hakkında kocana bişeyler yumurtlasa ne olur sence?? en iyisi uzak tutmak boyleleri.. kendi mutlulugunuz için.

bana sevgili olmayi becerememis bir adamin arkadasligininda farkli olacagini sanmiyorum...
dün askim dediginiz birine ertesi gün arkadasim demek ne kadar inandirici olabilirki...
eski sevgiliden degil arkadas hic birsey olmaz...

eğer bitirme nedenim şiddet,aldatılma,hakaret değil ise...
aramızda ki mantık, ve aşk yok olmuş hevesimiz bitti ise.. onu artık kıskanmayacak isem arkadaş kalabilirim.
ama sürekli görüşmem. sadece silip atmam o kadar.
eski sevgiliden dost olmaz ama arkadas olabilir.
sürekli arayıp hayatımı kontrol etmemeli ama...

Ben kalırım,eğer ayrılık anlaşmalı oluyorsa ve o kişiyi iyi bir dinleyici ve dertleşmek için sayılı gösterdiğim insanlardan biri olarak görüyorsam.Hepsiyle kalmam tabiki ama az öncedeki belirttiğim davranışa sahip birisiyle muhakkak arkadaşım olarak kalır. .

Hayatımda iki tane eski sevgilim oldu, üçüncüsü de olmasın inşallah.

İkisiyle de hiçbir çirkinlik yaşamadan, güzel güzel ayrıldık. Çevremde yaşanan ve biten ilişkiler sonrası yaşanan çirkeflikleri gördükçe çok şükrediyorum eski ilişkilerimi güzellikle ve gülümsemeyle anımsayıp geçebildiğim için.

Yaşadıklarını biliyorum, iyi olduklarını biliyorum, bir gün yardımıma ihtiyaçları olursa gereğini seve seve yapabileceğimi biliyorum, yetiyor.

Arkadaş kalmak iddialı bir tabir, ve bence o kadarına gerek yok. Ha, belki birçok arkadaşlıktan daha fazla iyi niyet besleriz birbirimize, ama arkadaşlık belli bir rutinde iletişim içinde olmayı gerektirir, ama öyle olmasa daha iyi sanki. Özellikle de hayatlarımıza başka birileri girince bu konuda hassas olmak gerek. Yanlış anlar, içine oturur, ne bileyim, hoş değil.

Allah yollarını açık etsin a.s

ben kalınabileceğine inanmıyorum..
onca yaşanmışlık var nasıl yok sayılabilirki heşey

Sizin başka birine aşık olduğunuzu ve ardından mutlu bir ilişki yaşadığınızı öğrenene kadar, arkadaşçılık oynanabilir. Bu hep böyle midir bilmiyorum ama ben de böyle.

Kalmamalısın. Hayatına yeni biri girecek sen tabi ex sevgili yeni arkadaşınla bunu paylaşacaksın(arkadaşın ya:)) bu kıskanacak seni tekrar tavlamaya çalışacak senin kafan karışacak sonra bu durum böyle gidecek sen evde kalacaksın o da başkasını bulup seni bırakıp gidecek eheh çok mu abarttım :) Ex sevgiliden dost olmaz onaylanmıştır. :)

Ben geçmişiyle yaşayan biri olduğum için kalamam arkadaş falan. Habire yaşadığımız şeyler aklıma gelir. Sonra bu biriyle çıkarken birşeyler yapar. Biz çıkarken neden böyle yapmıyordun ne değişti derim . Derdin neydi bana sıkıntı çektirdin elaleme oh falan gibisinden hesap sorardım ama kalan arkadaşlarım var. Kanka gibiler ama ilk okulda çıktıkları için ne kadar çıkmak denebilirse biz senle çıkmışmiydik vay be diyorlar ama yoğun duygulu bi ilişki sonrası kalamam . Hala birşeyler kalır içimde . Ya da nefret ederim zaten görmek istemem

arkadaş kalınamaz, kalınmamalı da. eşim de 6 yıllık sevgilisini yolda görünce selamlaşıyordu. kız evli ve bir çocuğu vardı ama eşime hala aşıktı. çünkü ilk evlendiğinde eşime, ben çok pişmanım, keşke sana kaçsaydım. bu dünyada olmadı öbür dünyada kavuşuruz belki demiş çok sinir oldum :84: eşime kızdım kavga ettim. o kız kocasını göz göre göre aldatıyor. seni her gördüğünde niye seninle konuşuyor ki, senin de hoşuna mı gidiyor bu durum, eski yaşanmışlıklar aklına gelmiyor mu onu görünce dedim. ve tehdit ettim. bi daha o kızla konuştuğunu ya da selamlaştığını duyarsam ya da görürsem ailene abinlere söylerim. annen gidip o kızı rezil eder abinler de sana gününü gösterir. ben de babamın evine giderim boşanırım senden dedim. tamam dedi konuşmam bi daha zaten kaç defa konuşmak istedi görmezden geldim dedi. yani o adam yarın öbür gün başkasıyla evlenecek eşi böyle birşeye tahammül eder mi sanıyorsunuz. kesip atın bence. bi daha da görüşmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…