Eski sevgiliyle arkadas kalinir mi?

eski sevgilimle ne paylasabilirimki eger paylasabilcegim birseyler kalmıssa zaten iliskimi kurtarmaya cabalarım demekki hersey bitmiski ayrılıyorum gorusmeminde anlamı yok...

hayatıma 3 kişi girdi 3.süyle şuan birlikteyim. yaşadıklarımdan bir şeyler söylemek gerekirse bir ilişki bittikten sonra çiftler hemen görüşmeye devam etmemelidirler. ilk zamanlar sancılı olur çünkü sevgi ve aşk bitmiş olsa bile alışkanlıklar devam eder mesela. ağzından bi kız adı duysan tuhaf olursun, kızı görsen kendinle kıyaslarsın, o senden duysa kıskanır hatta trip bile atar anlam veremezsin yine kavgalar çıkar aranızda arkadaşız ki biz niye böyle yapıyosun dersin mantıklı bir cevap alamazsın falan filan. ama aradan ne bileyim 5 ay geçer 6 ay geçer yaşananlar soğur sevgi de kalmaz en önemlisi nefrette kalmaz artık !!! zamana yayılır her şey ve o saatten sonra bunlar yaşanmaz. ben şuan ikisiyle de arkadaşım sıkı fıkı görüştüğüm insanlar değil ama yolda gördüğümde selamlaşıp konuşup hal hatır sorduğum, msnde facete gördüğümde nasıl gidiyo diye sohbet edip yeri geldiğinde dertlerimi paylaştığım insanlar oldular. kimine göre çok yanlıştır bu ama ben zamanımın çoğunu paylaştığım, yeri geldiğinde her şeyimi anlattığım bir insanı hiç olmamış gibi davranamam :S

karsilikli sevgi bittiyse ama saygi hala devam ediyorsa kalinabilir.
ayrilikta arkadas kalmak ayrilma sebebine de bagli. Beni aldatmis biriyle arkadas kalmam mumkun degil. Ben kendi eski sevgilimle arkadas falan kalamadim. Hayatimda onu bir kez daha gormek istemiyorum. Arkadas kalabilecegim bir sevgilim olacagina da ihtimal vermiyorum pek :)

şok oldum :26::26:

ben eski sevgililerimden biriyle hala arkadasım evli olmama ragmen
aramızda payleşicak özel bişey kalmadıgı için ayrıldık, bi ümit olsaydı kurtarmaya calışırdık zaten. ama şuan gayet güzel arkadasız

arkadaşlar bundan 8 yıl önce sevgilim vardı 2 yıllık bir birlikteliğimiz oldu son 1 yılı sözlüydük sözlüm çok kıskançtı ve sorunlar olmaya başlamıştı birbirimizi insan olarak çok seviyorduk ama ayrılmaya karar verdik takriben 7 8 ay hiç görüşmedik sonra tekrar telefonlaşmaya başladık ve fark ettikki birbirimize aşkımız sevgimiz çoktan bitmiş. ama hala insan olarak çok seviyorduk birbirimizi. sonrasında biz görüşmeye başladık sadece arkadaş olarak çünkü çok ii anlaşıyorduk sevgililik bitince kıskançlıklarda bitmişti ve aradan yıllar geçti hiç dostluğumuz arkadaşlığmız bitmedi şimdi söylediğimiz tek ortak cümle birbirimiz için biz iyiki evlenmedik hayatımız boyunca sahip olamayacağımız bir dosta sahibiz.. sonrasında benim bi çok sevgilim oldu ayrıldım hiç biriyle dost arkadaş kalmadım bütün sevgililerimi bildi ve şu andada bir sevgilim ve oda sözlü en kısa zamanda evlenecek biz yine hiç ayrılmayacağız zaten resmi olarakta şirket ortağıyız ikimiz sürekli birlikte iş yapıyoruz hiçbir sorun yok aramızda yani arakdaşlar istisna olarak arkadaş dost kalınabilir anlayacağınız...

ben olabileceğimi hiç sanmıyorum..
düşünüyorum da yedi yılımı verdiğim adamla gayet kanka modunda olmak sanırım kaldıramam ben bu durumu

kalınmazzz anacımmm !
3 yıllık ılıskım bıterken adamın bana dediği şey şuydu --
her zaman hayatında ve peşinde olucam sen baskasıyla evlenırken bıle benım ıstedıgım kısı olucak o
hiçbizaman bırakmıcam seni !
ancak bu kadar saçmalayabilirdi yani.. tabiki ayrıldık ve böyle bişeye izin vermedim

Bence yaşanan ilişkiye bağlı bu.
Çocukça ve kısa bir ilişki yaşandıysa neden olmasın...
Fakat ilişki ciddiyse kesinlikle HAYIR.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…