Banada bi yorum yapın bee canlar....
Ben 3-4 sene önce ayrıldım bu bahsedeceğim arkadaştan:)
2 sene kadar beraberdik.Daha sonra ciddi günler dediğimiz evlilik konusunun gündeme geldiği bir dönemde ayrıldık.Ben güvenemedim ona.Evliliği yürütebilecek biri gibi gelmiyordu sanki.Mantık dedikleri şey...
Bitti 2 senenin ardından.Bizim ortak arkadaşlarımız olduğundan görüştük ayrıldıktan sonra ortamlarda.O ilk zamanlar adımlar atmaya barışmaya yeltendi ama ben öyle bi kararlıydım ki nuhh dedim başka bişi demedim:gitme:
Onun yanında aslan oluyorumdum ama yalnızken kedi gibi oturur yakınırdım onsuz günler nasılda zor geçerdi.Öyle böyle derken ayrıldığımızdan 1 sene sonra falan msn ekledi beni.Neden görüşmeyelim ki dedi.Kanlı bıcaklımıyız falan:) Ogün bugündür halen msn dedir.O nun bi sevgilisi var bazen bana anlatıyorda.Ama ben ona hiç anlatmadım.Ondan sonrada kayda değer biri olmadı zaten.Düşünün msn inde sevgilisinin adı yazıyor aylardır.Gerçekten çok tuhaff.Onun başkasını seveceğine halen inanmıyorum.Onu orda görmek bile güzel sanki.Ne benimle olsun istiyorum nede bensiz olsun istiyorum.Bazen beni şımartsınn,güzel laflar söylesinn elimi tuttuğu günleri hatırlayıp bana yazsın bile diyorum ama olmuyor iştee...Ara ara eski günleri ima ediyor bana işte sne böyleydin,bana böyle yapmıştın falan pc karşısında ağladığımı bilirim sözleri karşısında.:))
Bence arkadaş falan kalınmıyor ben yaptım bu hayatı siz yapmayın.Bittiyse bitirin.
Bi ilişki ve bende halen sonlanmayan şeyler var.6 sene 6 koca sene vee bir küçük ben
Canım konu geniş olmak falan değil.Başka bişi var bu işin içinde.Ama kişisine görede değişir.Sen düşün vee en mantıklısını yap sakın anlık kararlar verme,karar verdiysende kararından dönme.Sonra insanın canı daha bi feci yanıyor dediğin gibi yanmaz mı :)
Benim bahsettiğim kişi baya geniş biri bu konuda, hayatında olan kadınları anlatıyor, sonrasında eee sende yokmu kız bişeyler diyor, ben onun gibi geniş olamam ya, bahsettiğim şey buydu. Benim içimi acıtıyor bu yaptıkları ve halen ısrarla seni hayatımdan çıkartamam diyor, ben buna şey diyorum, hem karnım doysun hem pastam dursun mantığı bilmiyorumkismile
1 ay önce sevgilimden ayrıldım 8aydır cıkıyoduk ve beni sevdğine inanmıyordum artık ve bunu onada söyleyip ayrıldım. daha önceleri ayrılıklarda (sık sık ayrılıp barısanlardandık ) hep msnden faln olsun görüşmeye devam ediyorduk. ama bu sefer bir kac kez yazmama ragmen bi cvp vermio ve artık msnde de fazla görünmüyor. benim amacım geri d önüş değil istemiyorum ama arkdslıgınıda kaybetmek istemiyorum. sizce onun bu davranısları neden olabilir ? daha önceleri ben yazmadan o yazar konusrdu enazından cvp verirdi ben yazdıgımda:çok üzgünüm: arkds kalmazmıyız ki ne yapmam lazım arkds kalmak için ???
1 ay önce sevgilimden ayrıldım 8aydır cıkıyoduk ve beni sevdğine inanmıyordum artık ve bunu onada söyleyip ayrıldım. daha önceleri ayrılıklarda (sık sık ayrılıp barısanlardandık ) hep msnden faln olsun görüşmeye devam ediyorduk. ama bu sefer bir kac kez yazmama ragmen bi cvp vermio ve artık msnde de fazla görünmüyor. benim amacım geri d önüş değil istemiyorum ama arkdslıgınıda kaybetmek istemiyorum. sizce onun bu davranısları neden olabilir ? daha önceleri ben yazmadan o yazar konusrdu enazından cvp verirdi ben yazdıgımda:çok üzgünüm: arkds kalmazmıyız ki ne yapmam lazım arkds kalmak için ???
Benim de eski sevgililerim içinde arkadaş kaldığım tek Bi kişi var. hayatıma çok giren insan oldu ama sadece o arkadaşım olarak kaldı. çünkü biz zaten taa ortaokuldan arkadaştık yıllar sonra çıkmaya Başladık, sonra evlenme teklifi etti Ben Bitirdim ilişkimizi. sonra kopmadık arkadaşız dediysem de arada arar halimi hatrımı sorar. şimdi hayatında Bi kız olduğu için faceden ve msnden sildim. gerek yok artık. aramızda hiç Bişey kalmadı kalamazda ama gene de olmaz, kız arkadaşı öğrenirse kırılır haklı olarak. gereksiz Buluyorum Ben. yolda görürsün selamını verir geçersin ama öyle araşalım görüşelim konuşalım olmuyor, hayatımızdaki insanlara saygısızlık oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?