Eski sevgiliyle arkadaş kalmak?

Seni saf, taze gördüm, karşındakini uyanık, gözü açık...

Doğru yol bu değil, resmen sevişmeye birini aramış, eee sen de ceptesin gibi...

Reactions: KV_
ayıdan post eski sevgiliden dost olmaz.. kadınlar zaten biraz cikcik akıllı oluyorlar. adam da ben seni unutamadım ayağına yatmış belli.
neyse yaş 19 cinsel birliktelikler felan. he evlilik öncesi birlikteliğe karşı değilim ama bu yaşlarda çok gereksiz.. belli hayvani güdülerin oyununa geliyorsunuz yanlış yapıyorsunuz.
hiç konuşmayıp uzak durmak en iyisi..

Sevişme aniden gelişirmi yaa ... çok fil izlemişsin bacım sen... o adam sana gelirken herşeyi olanlamıştır sende biliyonda işine gelmiyor... eski sevgiliden arkadaş olur belki ama sizden olmaz bunu kafana yaz

en anlamadığım şey de bu cidden. "sevgili kalamayız, uzaktayız, engellerimiz var" ay ne engeli var allah aşkına. türk filmi mi çekiyoruz. elini atsan whatsapp, facebook, skype. sürekli iletişim kurulabilir. seven insanların da böyle bahanelerle ayrı kalması imkansız. her zorluğa göğüs gererler. ben beş sene uzak mesafe ilişkisi yürüttüm. iki hafta sonra da evleniyorum. havadan konuşmuyorum yani, oluyor. insan isteyince vazgeçmiyor. çocuğun her sözü bahane. sizi sevişmek için kullanacak yalnızca. bir süre sonra duygusal olarak tatmin olamayacaksınız ve gururunuz kırılacak. bence uzak durmalısınız. eski sevgiliden arkadaş olmaz zaten.

uzak sevgililiği yıllarca yürüten evlenen var
bilmiyorum bence o aşık değil sana üzülmeni istemem ama söylemem gerek gibi hissettim
çünkü aşık olsaydı asla uzaklığı bahane etmezdi

Sizin yaşadığız şey arkadaşlık değil bunda anlaşalım önce..
Yatalım kalkalım ama çok da muhattap olmayalım diyor er kişi..

Herkes ne biçim gömmüş... Olur tabii eski sevgiliden arkadaş da olur yeni müstakbel sevgili de olur, arada görüşülüp sevişilir de. Siz ne istiyorsanız o olur. Sevişmek istemişsiniz, sevişmişsiniz. Bunun neresi kullanılmak?

Seviştiğiniz için pişmansanız bir daha sevişebileceğiniz bir yerde buluşmayın. Ortam müsait olmasın en azından.

Değilseniz devam edin böyle.

Madem arkadassiniz nerde bulustunuz yatak odasinda filan mi? Bana daha cok baska bisey gibi geldi cinsel arkadaslik!

Bu kadar sert yorumlar gelceğini tahmin etmemiştim. Olaya dışardan tarafsız bakılınca daha doğru görülür belki ama çoğunuz canımı yakmak için yazmış sanki. Ben o an kullanılmış gibi hissetmedim gerçekten ama sonra bi boşluğa düştüm kötü hissettim sonuçta sevdiğim birini uzun zaman sonra tekrar gördüm olmaması gereken bi yakınlaşma oldu ve bitti devamı gelmiycek. tamam belki sevişmek istedi ama ben sadece onun için benimle konuştuğunu ve buluştuğunu düşünmüyorum

Herhangi bir erkek arkadaşınızla evde görüşüyor musunuz?
Sanmıyorum, kafelerde falan görüşürsünüz dimi doğal olarak.
Evde buluşuyorsanız birşeylere zemin hazırlamışsınız demektir.
Yaşamışsınız karşılıklı olarak ama bunun size zararı "sevgiliniz olmayan biriyle olmak"
Sonradan kötü hissetmenizin sebebi tam olarak bu.
Yapmanız gereken, "madem aramızda hala bir çekim var o zaman devam edelim yoksa görüşmek istemiyorum artık" demek.
Öyle görünüyor ki adam sorumluluk almak istemeyen biri, nasılsa adı yok hesap soramazsınız oda rahat bu yüzden.
Zaten şehirler ayrılınca ayrılmak istediğinde anlamalıydınız, sizinle temas edemeyeceği için ilişkiyi gereksiz görüp ayrıldı.
Umarım doğru kararı verirsiniz.

Sizi üzmek istemem ama bana daha çok bunun için istemiş gibi geldi.Sonuçta uzak ilişki olmaz diyorsunuz ee tatil bitince ne olacak ?
Eğer yaşadıklarınızdan pişman değilseniz beni ilgilendirmiyor devam edin ama olmaması gereken bir yakınlaşma diyorsunuz bir şeylerin yanlış gittiğinin siz de farkındasınız.
Bana daha çok sizin duygularınızdan yararlanıyor gibi geldi.

İlk dışarda buluşmuştuk bişey alcaktı galba evden gelmişken dinlenelim diye oturduk falan ama o an saçma bi şekilde güveniyodum salaklık bende. soğudum zaten artık hayatımdan tamamen çıkartıcam. Haklısınız bunlar benimde aklımdan geçti ama inanmak istemedim işte. şuan daha net görüyorum

Zaten soğudum bende artık eski duygularım yok. Soğuyuncada daha net gördüm bazı şeyleri. haklısınız gerek yoktu böyle birşeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…