- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.642
- 823
- Konu Sahibi forestfruitcake
Eski sevgili ile dost olunabilir ender de olsa ama işin içine seks giriyorsa amaç başkadır. Bunu kabullen ona göre davran.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç sanmıyorum bir erkek için anlık geliştiğini kendinizi kandırmayınSevgili olmamak ikimizin kararı o sevisme olayı anlık gelişti ama kötü hissettim sonradan kendimi
uzak sevgililiği yıllarca yürüten evlenen varMerhaba buraya yeni kayıt oldum , iyi geceler herkese. 19 yaşındayım, 1 sene önce bi sevgilim oldu gerçekten çok sevdim güzel bi ilişkimiz vardı. Ben üniversiteyi başka bi şehirde kazandıktan sonra uzak ilişki yürümez diyerek ayrılmak istedi. Çok bağlanmıştım çünkü çok şey paylaştık ben ilk defa birine karşı böyle duygular besledim ve birbirimizin cinsel konuda ilkiydik. Çok üzülerek ayrıldık ikimizde yıl içinde ara ara konuştuk. İkimizde birbirimizi unutamadık fakat tekrar olması imkansızdı. Hayatımıza başkalarıda girdi ama birbirimiz kadar kalıcı olamadı.
Neyse bu yaz tatilinde şehirlerimize döndük, hergün konuşuyoruz. Bidaha sevgili olamayacağımız için arkadaş kalmaya karar verdik. Benim için çok zor olsada mantıklı olanı buydu. Geçenlerde görüştük bayağı bi konuştuk herşey hakkında, sonra bi an bi yakınlaşma oldu aramızda ve birlikte olduk. Arkadaş kalmaya karar vermiştik ona hala aşığım, onunda duyguları var ama benim kadar güçlü olduğunu zannetmiyorum. Sevgili olamayız ama bişiler yaşadık kafam karışık yardım edin napmalıyım?
Bu kadar sert yorumlar gelceğini tahmin etmemiştim. Olaya dışardan tarafsız bakılınca daha doğru görülür belki ama çoğunuz canımı yakmak için yazmış sanki. Ben o an kullanılmış gibi hissetmedim gerçekten ama sonra bi boşluğa düştüm kötü hissettim sonuçta sevdiğim birini uzun zaman sonra tekrar gördüm olmaması gereken bi yakınlaşma oldu ve bitti devamı gelmiycek. tamam belki sevişmek istedi ama ben sadece onun için benimle konuştuğunu ve buluştuğunu düşünmüyorum
İlk dışarda buluşmuştuk bişey alcaktı galba evden gelmişken dinlenelim diye oturduk falan ama o an saçma bi şekilde güveniyodum salaklık bende. soğudum zaten artık hayatımdan tamamen çıkartıcam. Haklısınız bunlar benimde aklımdan geçti ama inanmak istemedim işte. şuan daha net görüyorumHerhangi bir erkek arkadaşınızla evde görüşüyor musunuz?
Sanmıyorum, kafelerde falan görüşürsünüz dimi doğal olarak.
Evde buluşuyorsanız birşeylere zemin hazırlamışsınız demektir.
Yaşamışsınız karşılıklı olarak ama bunun size zararı "sevgiliniz olmayan biriyle olmak"
Sonradan kötü hissetmenizin sebebi tam olarak bu.
Yapmanız gereken, "madem aramızda hala bir çekim var o zaman devam edelim yoksa görüşmek istemiyorum artık" demek.
Öyle görünüyor ki adam sorumluluk almak istemeyen biri, nasılsa adı yok hesap soramazsınız oda rahat bu yüzden.
Zaten şehirler ayrılınca ayrılmak istediğinde anlamalıydınız, sizinle temas edemeyeceği için ilişkiyi gereksiz görüp ayrıldı.
Umarım doğru kararı verirsiniz.
Zaten soğudum bende artık eski duygularım yok. Soğuyuncada daha net gördüm bazı şeyleri. haklısınız gerek yoktu böyle birşeyeSizi üzmek istemem ama bana daha çok bunun için istemiş gibi geldi.Sonuçta uzak ilişki olmaz diyorsunuz ee tatil bitince ne olacak ?
Eğer yaşadıklarınızdan pişman değilseniz beni ilgilendirmiyor devam edin ama olmaması gereken bir yakınlaşma diyorsunuz bir şeylerin yanlış gittiğinin siz de farkındasınız.
Bana daha çok sizin duygularınızdan yararlanıyor gibi geldi.