eski sevgiliyle buluşma ( çok mu saçma ?)

ahso

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2013
362
65
68
Kocaeli
arkadaslar gecenlerde 2 yil onceki sevgilimi gordum facede gezinirken öyle kotu oldum kii..
çünkü ben onu delicesine seviyordum o zamanlar . hala icimde ufakta olsa biseyler kalmis görünce anladım.
simdi ne yapar ne eder kimledir nerdedir hic fikrim yok ama onu tekrar gormek ,muhabbet etmek, hayatindaki degisimleri ogrenmek istiyorum.
birbirimizden nefret ederek ayrılmamıştık o uzun bi iliskiden ciktigi icin beni yeterince sevememişti kafası karışıktı o zamanlar ben istemedigim halde bitmisti medeni bi sekilde. simdi onu cay icmeye davet etsem cok mu sacma oluur.belki küllerinden yeniden dogar bi seyler. bi bayan olarak boyle bise yapmam dogru mu
onu çok özlemişim gerçekten unuttum diye kendimi kandırmışım napmalıyım gurursuzluk mu bu sizce yoksa bi şansımı denesem mi :44:

Gorusme canim.seni sevmemis,fotografini bile gordugunde kotu oluyorsan ondaki degisimi forunce daha da kotu olursun.ondan talep gelmedigi surece sen boyle birseye girisme.sonucta terk eden o pisman olup donmesi gereken de o.hem bosver,sabret exten nex olmaz:))

seni sevmeyen biriyle görüşmek istemen hemde yıllar sonra sence de garip değil mi?
O zamanlar sevmeyen insan aklı durulduğunda geri gelirdi
Şimdi yeniden birinin olmadığını nereden bileceksin
Bazen kabullenmek gerek
2. bir defa şans istemek senin deyiminle gurursuzluk olabilir

İçinden geliyorsa yap
Ne zararı olabilir ki
Belki görüşünce gözünde büyüttüğünü fark edersin, rahatlarsın

Bikaç sene önce benim de eski sevgilim aynı senin gibi çıktı birden ortaya bişeyler içelim diye. Sonra İlan-ı aşka dayandı muhabet. Aldı ağzının payını gitti. Ki 4 senelik bi ilişkiydi bizimki. Böylece kıvılcımları falan söndürmüş olduk ki o da yeni bir ilişkiye başlayabildi. Sen de dene şansını çok üzülmiceksen.

O seni bırakmış gitmiş bence böyle bişeye kalkışma birşeyler tekrardan olacaksa o adım atmalı bunu yaparsaan üzülecekmişsin gibi geldi bana...

konu açarken de biliyodum yap ve yapma diyenlerin olacağını ve kafamın iyice karışacağını napmalı ki ya:44:

Buluşmaktan zarar gelmez. Belki de sen soğuyacaksın onun bazı hareketlerinden. Hem şimdi buluşmazsanız içinde bi ukte kalıcak. Keşke gitseydim keşke konuşsaydım diye.

Seninkisi biraz boşluktan olmuş bence. Karşı cinsten birisine bir şeyler hissetmeye ihtiyacın olduğu için, daha önceden de hoşlandığın bir insana yine ilgi duymuşsun. Genelde eski ilişkiler tekrar başlayınca sonu pek iyi olmuyor ama içinden denemek geliyorsa dene. Küçük düşer miyim bir bayan olarak diyorsan yok öyle bir şey merak etme.

erkekler blr kadından gelen hiç bir teklifi red etmez onların yedekte tutma huyları var, kendi ayağı gelene hay,hay derler bence luzumsuz bir buluşma, erkeklerin gönül işlerini bu kadada kolaylaktımayımn derim ben

Zaten diyorsun seni yeterince sevememiş...
Neyin buluşması ki bu? Bence hiç sorma bile..
Reddeder, tersler iyice moralin bozulur.. Ya da kabul eder, görüşürsünüz sen iyice umutlanırsın ve birşey olmaz, o zaman daha çok üzülürsün..Hiç gerek yok bence.

evet böyle bir şey yapman çok saçma olur.eski adı üstünde o geçmişte kaldı.sevseydi gerçekten böyle olmazdı.hele ki böyle bir daveti sen yapacaksın.batırma kendini derim.

hiç kafanı karıştırma cnm boşver.. hem msj attın diyelim, ya cvp vermezse yada olumsuz birşey söylerse o zaman daha kötü olmaz mısın...

canım arkadaşlarım çook sağolun cevaplarınız için. ne kadar istesem de bunu yapmaktan vazgeçtim. düşündüm ki ben nasıl onun profiline girip bakıyosam o da benimkine bakıyodur ( yani merak ediyosa içinde bi şeyler kalmışsa arada o da benim gibi bakıyodur ). peki neden o özlemiyo neden o benimle iletişime geçmek istemiyo.
demek ki tamamen aklından çıkarmış beni. eğer ufacıkta olsa bi sevgisi olsa şu 2 yıl içinde illaki bi kontağa geçerdi benimle gurur falan dinlemezdi yanlış mıyımm:44:
ama yok. o yüzden benim de bunu yapmam saçma evet buna karar verdim sonuçta. hepinizi çok seviyorum kk kadınları teşekkürlerr

hiç uğraşma bile canım yazdın diyelim görüştün de sonra bir kere kopmuş ip zarar gören gene sen olursun sen üzülürsün seviyor olsaydı mutlaka nasıl olduğu merak edip ara sorardı hiç kafanı bulandırma bile kaldığın yerden devam

Icinden geliyorsa yap, sonra keske yapsaydim deme..
Sonuclarinada hazirlikli ol.. cünkü büyük ihtimal seni sevmiyordur

Ben olsam yapmazdım böyle bişe o kadar yıl geçtikten sonra ne yalan söyleyeyim.:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…