- 22 Temmuz 2018
- 620
- 48
- 98
- 26
- Konu Sahibi avrupayakasiii
-
3 sene birlikteydik tabi toxic bir ilişkiydi ama çocukluğum onla geçti sonra askere gitti askerde benden ayrıldı ben hayal kırıklığına uğradım ve arkadaş edindim birçok.Buda gururuna yediremedi konuşmayı bitirdik fakat daha sonra defalarca konuştuk en son yılbaşında seni hayatımdan tamamen çıkartıyorum dedi gitme dedim ama dinlemedi.Daha sonra aylar geçti kötü günler geçirdim yanımda olmadı sadece son konuşmamızda şu cümlesinden sonra çok zoruma gitti yazmayı bıraktım tam 1 ay oldu nasıl unutcam bilmiyorum aklımdan çıkmıyor kendini haklı sanıyor asla dönmeyecek birisi
Adamın bir tarafını arşa kaldırmışsın arkadaş edindim sana söyleyemem havalarına girmiş, halen bekleyeyim diyorsun.Zaten numaramı sildi ama bir yanım bekle onu diyor.
Zaten numaramı sildi ama bir yanım bekle onu diyor.
Size deger veren bir insan sizi iyi his ettirir. Bu insan size iyi gelmedigine göre, unutacaksiniz. Önünüze bakacak daha iyi insanlarla karsilasacaksiniz. Yasiniz kac bilmiyorum ama sanirim benden kücüksünüz ve tecrübelerime dayanarak sunu söylüyorum: Geciyor ask acisi. Yavas yavas geciyor. Ama geciyor. Hafifliyor. Unutmuyorsunuz ama o siziyi his ettiginiz anlar azaliyor. Tamamen ne zaman gecer bilemeyiz. Kendinize zaman taniyin ve degerli oldugunuzu unutmayin. Bu adam kendini düsünüp bitti diyebiliyorsa sizde tama o zaman, bende (!) bitirdim deyin ve geri dönmeye yeltenmesine bile izin vermeyin derim.3 sene birlikteydik tabi toxic bir ilişkiydi ama çocukluğum onla geçti sonra askere gitti askerde benden ayrıldı ben hayal kırıklığına uğradım ve arkadaş edindim birçok.Buda gururuna yediremedi konuşmayı bitirdik fakat daha sonra defalarca konuştuk en son yılbaşında seni hayatımdan tamamen çıkartıyorum dedi gitme dedim ama dinlemedi.Daha sonra aylar geçti kötü günler geçirdim yanımda olmadı sadece son konuşmamızda şu cümlesinden sonra çok zoruma gitti yazmayı bıraktım tam 1 ay oldu nasıl unutcam bilmiyorum aklımdan çıkmıyor kendini haklı sanıyor asla dönmeyecek birisi
Hayatında biri var çünkü konu sahibini çok seviyor çünkü konu sahibine aşık.Hayatımda biri var demiş acil sizde kendinize gelin
Söylememesi tuhaf zatenAdamın bir tarafını arşa kaldırmışsın arkadaş edindim sana söyleyemem havalarına girmiş, halen bekleyeyim diyorsun.
Söylemiyorsa yoktur diye düşünüyorsundur olarak yorumladım. Niye söylesin ki ben olsam ben de söylemem. Eski sevgilim yeni sevgilimi niye bilsin ki gereksiz.Söylememesi tuhaf zaten
Haklısın.Söylemiyorsa yoktur diye düşünüyorsundur olarak yorumladım. Niye söylesin ki ben olsam ben de söylemem. Eski sevgilim yeni sevgilimi niye bilsin ki gereksiz.
Zaten numaramı sildi ama bir yanım bekle onu diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?