- 11 Şubat 2013
- 65
- 2
- 36
- Konu Sahibi seromonjii
-
bazı insanlar diyor ki eski sevgiliyle tekrar birlikte olmak duştan çıktığında çıkardığın kirli elbiseyi tekrar giymek gibi birşey..
Sevgilimle ayrıldık uzun zamandır ayrıyız taa ki gece yazdığı mesaja kadar .. beni sevmediğini düşünürdüm hep benimle ilgilenmediğini ama öyle bir mesaj yazmışki çok duygulandım tabi hemen atlamadım üstüne biraz burnunu sürteyim öyle de sizce tekrar olur mu .
bazı insanlar diyor ki eski sevgiliyle tekrar birlikte olmak duştan çıktığında çıkardığın kirli elbiseyi tekrar giymek gibi birşey..
Sevgilimle ayrıldık uzun zamandır ayrıyız taa ki gece yazdığı mesaja kadar .. beni sevmediğini düşünürdüm hep benimle ilgilenmediğini ama öyle bir mesaj yazmışki çok duygulandım tabi hemen atlamadım üstüne biraz burnunu sürteyim öyle de sizce tekrar olur mu .
O çok bilmiş tipler aradaki saygıyı yitirdikleri için saçma sabuk genelleme yapıyorlar. Herkesin ilişkisini kendi ilişkileri gibi sığ zannediyor çoğu.
Ayrılırken iğrenç bir şekilde yüz göz oluyorlar, umudun tükendiği noktada hakaretler yağdırıyorlar.
Sen yüz göz olmamışsan, saygıyı yitirmemişsen, birbirinize hakaretler yağdırarak ayrılmamışsanız gayet de olabilir.
Neden olmasın pardon?
Ama bak o olmaz diyenlerin ilişkilerinin cidden de tekrarı olmaz değil, olamaz. Çünkü dediğim gibi yüz göz olmuş, geri dönüşü olmayan laflar etmiş, birbirlerine ağzına geleni saymış oluyorlar. Öyle ilişki olmaz zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?