- Konu Sahibi dertli_simge
-
önce terk ediyor sonra geri istiyor yanında bir hemcinsini görünce değerin aklına geliyor ve kıskançlık krizlerine giriyor hiç boyun eğme derim. o kim ki seni tehdit ediyor eğer çok canını sıkarsa ailen ile paylaş çekinme... maço ve seni korkutan bir yapısı varsa da savcılığa başvur. seni sindirmesine izin verme ve hayatına bak.
bundan üç ay kadar önce sözlümden ayrılmıştım, daha doğrusu o beni terketmişti. "artık bu iş bitti" diyereküç aydır arar diye bekledim bir defa bile aramadı.
benim ilkokuldan bir sıra arkadaşım var, erkek. bir sınav için yaşadığım şehre geldi. öğlen birlikte yemeğe gittik. şunu kesinlikle söyleyim ki kendisi normal arkadaşım, aramızda başka türlü birşey kesinlikle olamaz. benim işyeri yakınında bir restorana gidip dostça yemek yedik. restorandan çıkışta sözlüm aradı açtım, bana "kim lan o yanındaki? sen işte bu derece onursuzsun" falan dedi ben de "sana ne ki" deyip kapattım.
ama öğleden sonra işyerinde odamı resmen bastı! güya kendisinde kalan tokamı getirmeye gelmiş! bana, "sen napmaya çalışıyosun, ne bok yersen ye umrumda değil" dedi. ben kendisine odamdan çıkmasını söyleyince de "bu yaptığını ödiyceksin, hem de çok ağır bedel ödetecem sana" diyerek odamdan çıktı! kızlar şok oldum napcağımı şaşırdım(
anlamıyorum, ayrılmak isteyen oydu. üç ay geçti bir defa bile aramadı. şimdi de kıskançlık yapıyo. napmaya çalışıyo? ürktüm açıkçası, aileme filan söylesem olay büyür diye korkuyorum. benim ilişki tecrübem yok, kendisi benim ilk erkek arkadaşımdı. napmalıyım ?? medeni bir şekilde oturup konuşmaya çalışsam faydası olur mu? hayır beni terketmesi oyun muydu? ben 28 o ise 30'una girecek, oyundu stratejiydi yaşını da çoktan geçtik. napmaya çalışıyo bu adam?
aslında normalde uysal ve sakin bir yapısı vardır ama bugün öyle görünce açıkçası ürktümher gün gazetelerde kadına yönelik ne şiddet haberleri görüyoruz. gerçi üniversite mezunu, okumuş etmiş bir insan ama insan ürküyor ya ailem de devreye girerse olay büyücek diye korkuyorum (
Korktuğunu belli edersen daha çok üzerine gelir.. sakın ola boyun eğme aynı şeyleri bende yaşadım hemde çok daha kötüsünü..o zamanlar öğrenciydim ve psikopat ruhlu şerefsiz,adi, köpek evimi basıp beni öldürmeye çalıştı ev arkadaşım olmasaydı şu an ölmüştüm..Tehditleri devam ederse ailene bildir, ben ailemi karıştırmak istemedim şimdi ki aklım olsa anlatırdımHer neyse, havlayan köpek ısırmaz derler ama gayette ısırıyor! Hatta mümkünse telefonlarını açma, yoluna çıkarsa görmezden gel, Allah yardımcın olsun ama bak sakın korktuğunu belli etme sakın!!
odama baskın yapar gibi geldiğinde korktuğumu belli ettim sanıyorumonu hiç böyle görmemiştim, tehdit savuran bir yapısı yoktur hiç normalde ben de alttan almayı düşünmüştüm. ama diyorsunuz ki alttan aldıkça daha çok üstünüze gelir?
söz takılırken bana tek taş yüzük hediye etmişti. geçen mayıs ayında istanbul'a gezmeye gittiğimde yüzüğümü kaybetmiştim, büyük ihtimalle bir yere düşürdüm. odama baskın yaparcasına geldiğinde "yüzüğümü geri vereceksin" dedi. halbuki kaybettiğimi biliyor çoktandır. "ben anlamam, git istanbul'a ara bul" dedi. allahaşkına ne yapmaya çalışıyor bu adam ?(((
odama baskın yapar gibi geldiğinde korktuğumu belli ettim sanıyorumonu hiç böyle görmemiştim, tehdit savuran bir yapısı yoktur hiç normalde ben de alttan almayı düşünmüştüm. ama diyorsunuz ki alttan aldıkça daha çok üstünüze gelir?
söz takılırken bana tek taş yüzük hediye etmişti. geçen mayıs ayında istanbul'a gezmeye gittiğimde yüzüğümü kaybetmiştim, büyük ihtimalle bir yere düşürdüm. odama baskın yaparcasına geldiğinde "yüzüğümü geri vereceksin" dedi. halbuki kaybettiğimi biliyor çoktandır. "ben anlamam, git istanbul'a ara bul" dedi. allahaşkına ne yapmaya çalışıyor bu adam ?(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?