Eski sözlüm beni tehdit ediyor ! :( Amacı ne ?

dertli_simge

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
116
32
48
Ankara
bundan üç ay kadar önce sözlümden ayrılmıştım, daha doğrusu o beni terketmişti. "artık bu iş bitti" diyerek üç aydır arar diye bekledim bir defa bile aramadı.

benim ilkokuldan bir sıra arkadaşım var, erkek. bir sınav için yaşadığım şehre geldi. öğlen birlikte yemeğe gittik. şunu kesinlikle söyleyim ki kendisi normal arkadaşım, aramızda başka türlü birşey kesinlikle olamaz. benim işyeri yakınında bir restorana gidip dostça yemek yedik. restorandan çıkışta sözlüm aradı açtım, bana "kim lan o yanındaki? sen işte bu derece onursuzsun" falan dedi ben de "sana ne ki" deyip kapattım.

ama öğleden sonra işyerinde odamı resmen bastı! güya kendisinde kalan tokamı getirmeye gelmiş! bana, "sen napmaya çalışıyosun, ne bok yersen ye umrumda değil" dedi. ben kendisine odamdan çıkmasını söyleyince de "bu yaptığını ödiyceksin, hem de çok ağır bedel ödetecem sana" diyerek odamdan çıktı! kızlar şok oldum napcağımı şaşırdım (

anlamıyorum, ayrılmak isteyen oydu. üç ay geçti bir defa bile aramadı. şimdi de kıskançlık yapıyo. napmaya çalışıyo? ürktüm açıkçası, aileme filan söylesem olay büyür diye korkuyorum. benim ilişki tecrübem yok, kendisi benim ilk erkek arkadaşımdı. napmalıyım ?? medeni bir şekilde oturup konuşmaya çalışsam faydası olur mu? hayır beni terketmesi oyun muydu? ben 28 o ise 30'una girecek, oyundu stratejiydi yaşını da çoktan geçtik. napmaya çalışıyo bu adam?

Son düzenleme:
önce terk ediyor sonra geri istiyor yanında bir hemcinsini görünce değerin aklına geliyor ve kıskançlık krizlerine giriyor hiç boyun eğme derim. o kim ki seni tehdit ediyor eğer çok canını sıkarsa ailen ile paylaş çekinme... maço ve seni korkutan bir yapısı varsa da savcılığa başvur. seni sindirmesine izin verme ve hayatına bak.

aslında normalde uysal ve sakin bir yapısı vardır ama bugün öyle görünce açıkçası ürktüm her gün gazetelerde kadına yönelik ne şiddet haberleri görüyoruz. gerçi üniversite mezunu, okumuş etmiş bir insan ama insan ürküyor ya ailem de devreye girerse olay büyücek diye korkuyorum (

Akli melekelerinin yerinde olduğunu varsayarak söylüyorum: çooook gördük böylelerini....Havlayan...........ısırmaz. Gücü sadece tehdite yeter. Klasik kuyruk acısı.

anlıyorum ama bunun okumakla bir alakası yok ister doktor olsun ister avukat kendini yetiştirememiş ise bu tür davranışlarda bulunabilir. dediğim gibi seni çok tedirgin ediyorsa en azından annenle paylaş aileden birileri bilsin ki zor bir durumda kaldığında yanında olsunlar... böyle konular yalnız başına kaldırabileceğin şeyler değildir. sonuçta ayrılmışsınız yanındaki adam sevgilin bile olsa sorgulama hakkı yok zaten bırakıp giden o.

Havlayan köpek ısırmaz sendromu.
hiç birşey yapamaz.
böyleleri ancak esip gürler,herşey onun istediği gibi olsun ister olmayıncada barut kesilir.
sadece şaşırmış.
çünkü onun istediği senin hala yas tutup,onu seviyor olmandı.
beklediğini bulamayınca hırlamış hepsi bu.
kale bile alma.

İlk önce ailenden biri ile paylaş durumu tekrar eder ise şikayette bulun ve seni zan altında bırakabilecek bir şeyler varmı var ise bile ailenden korkma. Kıskançlık krizi olabilir duyduğu pişmanlık ile yada çevreye işte ben bu yüzden ayrıldım demeye de getirebilir.

ben seni tamamen kaybettiğini anlayıp kıskançlık krizine girdiğini düşünüyorum. bitirdiysen hiç kulak asmamalısın bence der der susar..

Korktuğunu belli edersen daha çok üzerine gelir.. sakın ola boyun eğme aynı şeyleri bende yaşadım hemde çok daha kötüsünü..o zamanlar öğrenciydim ve psikopat ruhlu şerefsiz,adi, köpek evimi basıp beni öldürmeye çalıştı ev arkadaşım olmasaydı şu an ölmüştüm..Tehditleri devam ederse ailene bildir, ben ailemi karıştırmak istemedim şimdi ki aklım olsa anlatırdım Her neyse, havlayan köpek ısırmaz derler ama gayette ısırıyor! Hatta mümkünse telefonlarını açma, yoluna çıkarsa görmezden gel, Allah yardımcın olsun ama bak sakın korktuğunu belli etme sakın!!

odama baskın yapar gibi geldiğinde korktuğumu belli ettim sanıyorum onu hiç böyle görmemiştim, tehdit savuran bir yapısı yoktur hiç normalde ben de alttan almayı düşünmüştüm. ama diyorsunuz ki alttan aldıkça daha çok üstünüze gelir?

söz takılırken bana tek taş yüzük hediye etmişti. geçen mayıs ayında istanbul'a gezmeye gittiğimde yüzüğümü kaybetmiştim, büyük ihtimalle bir yere düşürdüm. odama baskın yaparcasına geldiğinde "yüzüğümü geri vereceksin" dedi. halbuki kaybettiğimi biliyor çoktandır. "ben anlamam, git istanbul'a ara bul" dedi. allahaşkına ne yapmaya çalışıyor bu adam ? (((

Korkutmaya çalışıyor gerizekalı! durdu durdu şimdi mi aklı başına gelmiş yüzüğü istemekle! yüzük müzük yok de! rahatsız edersen beni, suç duyurusunda bulunacağını söyle canım benim şerefsizde bana bir miktar para yollamıştı, ayrılmak istediğimde paralarımı geri ver yoksa dekontları babana yollicam demişti, hiçbi b..kta yapamadı! neden? çünkü dedim ki elinden geleni ardına koyma, ne yaparsa yap korkmuyorum senden dedim, hatta suc duyurusunda bulundum sonra aradı beni, "beni niye şikayet ettin, şikayetini geri al rahatsız etmicem dedi, aldım, hattımı da değiştirdim ve konu kapandı. Canım rahatsız etmeye devam ederse birinden yardım iste bak hoş seninkisi kıskançlık krizine girmiş, bir iki gün havlar sonra susar herhalde..3 ay sonra ne diye hortlasın ki yeniden!

yüzüğü kaybettiğini biliyor masus senden imkansızı istiyor ki tutuş git yüzük al ver diye belki aman sakın alttan alma kurtulamazsın ailenle paylaş biri ona gözükmeli derdin varsa gel diye aman sakın taviz verme yakanı kurtaramazsın bak ne yaparsan yap de o an odanıı basınca şaşkınlık yaşamış olabılırsın şunu untma bır hat edemez ama bır kabul edrsen dedıklerını o zaman bıttın

Arada hala ortak nesne bulundurmaya çalışıyor, seni tekrar görme imkanı bulmak için.. toka yüzük gibi..bunların hepsini yaptığında yine bulacaktır başka birşey seninle iletişimi devam ettiği sürece.. Amaç şuanki koasuna senide ortak etmek.. Belliki senden sonra çok acı cekmiş sende çek istiyor..

Orman kanunları geçmiyor. Git savcılığa tehdit alıyorum diye suç duyurusıunda bulun.

Keşke ilk aradığı zaman tersleseydin.Sanane kimse kim,sen beni bırakıp gittin,şimdi hesap sormaya hakkın yok deyip kapatsaydın.

Alttan alıp açıklamaya çalışınca tepene çıkmış.Yine de çok geç değil,eeehh sanane be,sen kim oluyorsun demek çözüm olabilir.

Yıllarca sürünmenizi,uzaktan uzaktan bakıp nasıl acı çektiğiizi görmek,onun için yanıp tutuştuğunuzu ummak istiyormuş.Kendi görüşüyle, beklentilerinin tersi çıkınca hareketlerini kontrol altına alamamış.Tehditin büyüğü küçüğü olmaz..Bence mutlaka ailenizle durumu paylaşın..Allah korusun siz ve sizin durumda olan herkesi..

adamda kişilik bozukluğu var, değerini anlama falan söz konusu değil, aradan 3 ay geçmiş seni sürekli izliyodu demek ki, bu sürede sen ağlayacaktın mutsuz olacaktın o da seni izleyerek egosunu şişirecekti, ama senin normal hayatına devam ediyo olman onu çıldırttı, uzak dur ısırabilir bu kıskanç erkek davranışı değil psikopat erkek davranışı, çalışıyomu bu adam

Önceki konularınıza da baktım.Annenize neden söylemediniz size ettiği küfürleri davranışını el kaldırmanızı.Anneniz size evde kalır diye korkusundan ne yapacağını şaşırmış, yok hoca böle demişmiş bilmemne demiş.Ya kim inanır bu yalana, bence sizi kandırmış anneniz.Ama ben o halde bile ettiği küfürleri el kaldırdığını söyleseniz annenizin evlen diyeceğini sanmıyorum.Yinede sabret evlen demişsse yazık.Bence ailenize söyleyin bu durumu anlatın, babanıza abinize, annenize kim varsa.Korusunlar sizi, sizde çabuk kanan birisiniz anladığım kadarıyla çübnkü.tek başınıza üstesinden gelebileceğinizi sanmam.Bide yüzük diye tutturduysa verin parasını kurtulun, normalde vermeyin admaın yanına kar kalmasın derdim ama.Bu adam çirkef belliki 3 kuruş için uğraştırmayın kendinizle..

valla tüm kızlar adamın ruh hastası olduğu kanaatine varmış ama

bence seni kıskanmış ve işyerini basmaya kadar gözünü karartmış

bu hala sana karşı hislerinin olduğunu belli ediyor

neden ayrıldı senden bilmiyorum ama bence pişman

kurtulmak istiyorsan yapman gereken tek şey altta kalmamak

allah yardımcın olsun umarın istediğin şekilde sonlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…