Eski sözlüm geri döndü

kanadikirikkelebek

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2017
72
14
3
Evet arkadaşlar binlerce kez beni terk eden ve daha bulusmadan dort gun once biz imkansiziz diyen insan gecen gunlerde geri döndü. Baslarda iyiydik sonradan ben ona karşı kinlendimmi deyim bilmiyorum kac gundur bi garibim ve bugün telefonda konuşurken de dayanamadim cok sordu neyin var dedi ve söyledim ona eskisi gibi sevmiyorum seni ama nasip dedim anlaşamıyoruz zora gelince sirt donup tersleyen bir insansin dedim sikintiya takiliyorsun bilmem ne birseyler dedi ne halt edersen et dedi her zamanki halin dedim bem sorun cozmekten biktim dedi ve bir süre konuşmayalım gelince konusuruz dedi cunku uzak sehirdeyiz. Simdi soruyorum bende mi sorun kötüye odaklaniyormusum kendimden şüphe eder oldum eskisi kadar sevmiyorum ama ayrilamiyorum da ondan bir umut belki duzelir birseyler diyorum istesem severim onu ama güvenmiyorum yine sirt doner gider diye soğuk atiyorum sinirleniyor bende mi sorun simdi? Bide bana seni sevmiyorum dedi bugün tartışmalardan sonra bende senin sevgin iki dklik dedim. Ben kimse birlikte olmamizi istemedigi halde herkesten gizli onunla konuşuyorum her baskıya ragmen hak ediyor muyum ben bunlari bende mi sorun kafam almiyor artik.

İkiniz de birbirinizi sevmediğini söylemişsiniz, daha ne bu ittirip kaktırarak ilişki yürütme çabası anlayamıyorum ben. Bugün bitmese yarın bitecek zaten, ne diye birbirinizde vakit kaybediyorsunuz hala?

Niye böyle saçma sapan bişeyle vakit kaybediyosunki.Sana bunları söyleyen biri senin hayat arkadasın olabilirmi.30 yıl sonrasını hayal edebiliyormusun.Gururlu ol ayrıl.Açmamak üzere o defteri kapat.Seni sevip değer verecek biri olur elbet.

Daha basından saygı Yok saygı bitmiş yaralarını unutmuşsun beden tekrar devam ikinizde başkalarını bulamadınız dmi bu yüzden boşta kalmamak ıcın

Ve cidden kac ay önce senden önceki bitmiş

Zararın neresinden dönsen kardır. Daha fazla ömrünü boşa harcamadan bitir. Herkes sizin görüşmenize karşıymış ya o herkesin bir bildiği var da karşı çıkıyor işte emin ol.

Evet arkadaşım sana müstehak.
Hiç kusura bakma yani seni sevmiyorum diyen sıfatı "eski sözlü" olan birinden hala ayrılmayacak kadar gurursuzluk mevcut.
Aynen haklisin ama ona sorsak sinirden dedim onca lafi der beni yıprattı o kadar simdi de kafasina gore olmami istiyor kopamiyorum da ondan boyle perişan oliyorum iste

Kitlikla alakasi yok aylarca ayri kaldik ilgi duyan insan cok oldugu halde ben onu aklımdan cikaramadim tam böyle kendime geldigim dedigim zaman geri mesaj atti ondan ona atlayamiyorum malesef mal degil bu sevince tam sevmisim demekki sadece nedem boyle muamele görüyorum anlam veremiyorum.

Daha basından saygı Yok saygı bitmiş yaralarını unutmuşsun beden tekrar devam ikinizde başkalarını bulamadınız dmi bu yüzden boşta kalmamak ıcın

Ayrildigin insani unutmak icin illa ki baska kollarda swvgi aramak gerekmiyor zaman doldurmak gibi bir cabamiz da yok bitmeyen birseyler ama ikimiz de hirciniz

Mal kusurlu da ondan. Ayrıl kurtul. Gencliginizi boyle zerzevatlarla harcamayin. Zaman hızlı geçiyor,kıymet bilenle harcamak lazim

Ayrildigin insani unutmak icin illa ki baska kollarda sevgi aramak gerekmiyor zaman doldurmak gibi bir cabamiz da yok bitmeyen birseyler ama ikimiz de hirciniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…