Eski sözlüm geri döndü

Ayrildigin insani unutmak icin illa ki baska kollarda sevgi aramak gerekmiyor zaman doldurmak gibi bir cabamiz da yok bitmeyen birseyler ama ikimiz de hirciniz
Yani senin ıcın boyle olabilir ondan nasıl eminsin
Eminsen neden bize sordun cvpta ters üslup olmuş
En son ne zaman ayrılmış sevgilisinden o ?

Valla yerden yere vurup sevmiyorum deyip ha bire ayrıldığım adam keyfime göre döndüğümde kollarını açıp bekliyorsa ben de böyle muamele yaparım. İnsan kendi değerini kendi belirler çünkü.

Görende 20 yıllık evli ve beş çocuklusunuz zanneder.ne bu illa bu ilişki yürüyecek havaları filan?o sevmiyor,sen sevmiyorsun what's the problem?

Sinirden soyledim diyor sonra

Valla küfür edenler sinirden söylüyor, dövenler sinirden yapıyor yani kimse "boşa" yapmıyor ona bakarsak. Bir insan ne kadar sinirlenirse sinirlensin olmayan bir şeyi olmuş gibi söyleyemez veya içinden bunu yapmak gelmiyorsa yapamaz. Bahane buluyorsunuz gibi ayrılmamak için. İki gün sonra yine konu açarsınız, böyle ittire kaktıra ilişki yürümez.

Sürekli sizi terkettiği için artık ona güvenmiyorsunuz, aynı acıları yaşamaktan korkuyorsunuz. Korkunun ve güvensizliğin olduğu yerde de sağlıklı bir iletişim ve sevgi olmuyor maalesef. En son ne zaman savaşmak yerine birbirinize şefkat gösterdiniz diye bir sorgulayın. Bunun cevabı bir gösterge olabilir size. Önce kendinize değer vermenizi tavsiye ederim..

Israrla kac ay once senden onceki bitmis denmis? Bence bunu dusun. Bosta kaldigi icin geri donmus olamaz mi?
Ne halt edersen et diyor adam. Umurunda degil.
Devam edersen uzulecegini sen de biliyorsun aslinda. O terk etmeden sen terk et.

QUOTE="Dionee, post: 50264601, member: 659862"]Yani senin ıcın boyle olabilir ondan nasıl eminsin
Eminsen neden bize sordun cvpta ters üslup olmuş
En son ne zaman ayrılmış sevgilisinden o ?[/QUOTE]
Birbrimizin ilkiyiz

Yaaa seviyorum ama unutamiyorum ki yoksa ben cok mu memnunum kardesim unutmayi denedim basaramiyorum sende kendince haklisin çünkü yani duzelmiyor yani of of hayirlisi artik ne diyim ki.

sorun sende kesinlikle.

yıkanmış suyla abdest alınmaz

bilmem anlatabildim mi

ikiniz de arkanıza bakmadan koşar adım birbirinizden uzaklaşın. hatta sen daha uzağa kaç ki bir daha seni bulamasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…