Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çok sinirim bzuk.hatasını kabul edeceğine ben konuyu açtıkça bana söylenmeye başladı.ben hatalı oldum tepki gösterdiğim için.sanırım ayrılcaz.benim hassas oldugum konularda insan biraz duşunceli davranır ya.hadi bişeylerini görmezden geldim seviyorum emek verdim dedim.bu nedir ya.gözumden duştu iyice.şaka gibi beni ezmeye çalışıyor yok o benim arkadaşım falan diyor ya.salak yerine konulmaktan cok yoruldum artık.ciddi ciddi sorun olmaya başladı.aman ona laf etmiyim.aman tepki göstermiyim.
ben de ona benzer bişey dedim.bana demediğini bırakmadı.hiçbi şekilde ona karışmama musade etmiyor.ben kavgacı ben dırdırcı oldum şu an..aramız kötu oldu.napcagımı bilmiyorum.bişey yazmıycam daha.
ben de ona benzer bişey dedim.bana demediğini bırakmadı.hiçbi şekilde ona karışmama musade etmiyor.ben kavgacı ben dırdırcı oldum şu an..aramız kötu oldu.napcagımı bilmiyorum.bişey yazmıycam daha.