Eski Türk filmleri -Nostalji Zamanı-

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
Arattım ama böle bi başlık bulamadım.. Daha önceden açıldıysa kusura bakmayın :kedi:

Zamanında ağzımız beş karış izleyip şimdilerle çok hata bulsakta biçoğunu hala zevkle izlerim eski Türk filmlerinin, Tarık Akanlı Gülşen Bubikoğlulu , Adile Naşitli Münir Özkullu olanlar özellikle tercihimdirbayanssulusmile

Geçen hafta tvde verdiklerinde şöle koltuğuma kurulup, kekimi ve çayımıda yanıma alıp keyifle izlediğim filmle başlim hemen..zemuszemus

Ah Nerede Şarkısı zaten hala dilimde...

Aile Şerefi yine çok sevdiğim filmlerden..Münir Özkul'un müthiş repliği günümüzde pek çok diziye ve skeçlere ilham kaynağı oldu "Dokunma aileme, dokunma çocuklarıma, dokunma oğluma, dokunma gelinime..." kaydirigubbakcemile3

Itır Esenin duru güzelliğinide es geçmeyelim tabi a.s

Sultan

çok hoş filmkaydirigubbakcemile3 Şener Şen'in "Tutan hanım toduklara çokomel alalım" demesi, mahallece sinemaya koşmaları ve Ferdi Tayfurun filmini yuhalayarak izlemeleri harika :roflol:

Uyanık Kardeşler

Param yok şak şak pulum yok şak şak malım mülküm olmasın ziyanı yok..":sm_cool:

Son düzenleyen: Moderatör:
bi benmi seviorum bu eski türk filmlerinin tadını yabayanssulusmile

Ben de çok seviyorum tatlım, hele hele Tarık Akan ve Gülşen Bubikoğlu başrollerdeyse tadından yinmez aklinialirimsmile
Mavi boncuk favorilerim arasındadır.

Veee tabiki hababam sınıfı...Her gördüğümde izlerim kaydirigubbakcemile3

Veeee sevgi neydi? Sevgi emekti..
Selvi Boylum Al yazmalım boshayallersmile

buda benim hiç sıkılmıycam film çoğu türk filmini severim ama buna bayılırım yaopuyorumnanaktan

Ayy Satrapi hatırladım sev kardeşimi..Hülya koçyiğit çocuğu tavlamak için otobüste kabanının düğmelerini Tarık Akan'ın düğmelerine ilikliyordu :roflol:

Ayy Satrapi hatırladım sev kardeşimi..Hülya koçyiğit çocuğu tavlamak için otobüste kabanının düğmelerini Tarık Akan'ın düğmelerine ilikliyordu :roflol:

evet canım :roflol:bi de bi sahnesi daha çok komikti çocuğun zengin ailesiyle kızın ailesi nezarethaneye düşüyolar

çocuğun kokoş annesi diyo ki bu ne rezalet polisler parmak bastırdılar bana (parmak izi içinmiş ) adile naşitin de kulakları duymuyo ya diyo ki 'aa nee parmak mı attılar ':roflol:

yakışıklı elektirkcimle sevişiyoruz bizkaydirigubbakcemile3 bayılırım adile nasitin oldugu bütün filmlere

Bu filmde bir diyalog vardı..İzlediğimden beri ağzıma yapıştı..Günlük hayatta kullanıyorum kaydirigubbakcemile3
Tarık Akan fotoğrafçı burda, Necla Nazır ise şımarık bir liseli.
Okul fotoğraflarını çekmek için Tarıkcığım geliyor, kızlar dizilmişler..
Tarık Akan "ÇEKİYORUM" diyor, Necla Nazır'da "ALLAH ÇEKTİRMESİN" kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:çok tatlı yaaa, nur içinde yatsın.

bende bayılırım eski Türk filmlerine

ara ara açar netten izlerim

en son geçen gün hülya koçyiğitle kartal tibetin boş çerçeve filmini izledim

Zamanında çok izledim artık sevmiyorum o yüzden, direk kanal değiştirim eski film görünce.
Ama sizin yazdıklarınızı okurken ne güzel gülümseme oluştu suratımda boshayallersmile
Eski filmlerde ne güzel bir tat var, ne kadar samimi boshayallersmile

aaa neler yazılmışşş yeni görüorum hepsini akannehir

süpersiniz kızlar :lepi:

durun bende eklim bikaç film

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…