Gebeliğe Hazırlık Eski Usul testler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gozz0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2019
89
26
3
Arkadaşlar benim hamile olup olmadığım tam belli değil adetimden 4 gün geçti idrar testinde silik pozitif çıktı doktora gittimhcg degerim normale gore biraz düşük cikmis haftaya tekrar gel yine bakalim dedi bende cok sabırsizim eskiden karbonatla hamilelik testi yapilirmis yapan veya bilgi sahibi olan varmi dogru mu acaba?

Kizzz yapma ole seylerr 😂😂 eskiden korunma olarakta limon suruyolarmis 😂 2 gun dayan

Neden yapiyosunuz ki degeriniz kac cikti ? Illa ogrenmek ostiyorsaniz bidaha hcg verin artis olup olmadigina bakin

Kizzz yapma ole seylerr 😂😂 eskiden korunma olarakta limon suruyolarmis 😂 2 gun dayan
Dayanamıyorum işte eger hamile değilsem direkt diyete başlamalıyım canım herşeyi çekiyo hamileliktendir diye yememezlik edemiyorum eger hamile değilsem dogal cay kullanmaya baslayacam acilen😂

Neden yapiyosunuz ki degeriniz kac cikti ? Illa ogrenmek ostiyorsaniz bidaha hcg verin artis olup olmadigina bakin
Değeri hem ben sormayı unuttum hemde doktor söylemeyi unuttu haftaya tekrar gel dedi eşimde sürekli negatif çıkmasına üzülmeyeyim diye bu hafta gitmeme izin vermiyor😕

Dayanamıyorum işte eger hamile değilsem direkt diyete başlamalıyım canım herşeyi çekiyo hamileliktendir diye yememezlik edemiyorum eger hamile değilsem dogal cay kullanmaya baslayacam acilen😂
2 gun goz yum hamile degilsende telafi edersin Allah korusun bisey mişey olur yapma ole seyler yarin git gene kan ver hergun 2 katina yukseliyo zaten

2 gun goz yum hamile degilsende telafi edersin Allah korusun bisey mişey olur yapma ole seyler yarin git gene kan ver hergun 2 katina yukseliyo zaten
Ya zaten o karbonat testi de bi kaba 1 tatlı kaşığı karbonatın üstüne biraz idrar yapinca karbonat hafif kabarıyormuş yapav var mı diye merak ettim😂

Oyle yapacagina eczaneden ucuz bi test al yeniden yapsana🙂🙂 hcg 2 gunde bi 2 katina yakin artar. Bu da testin gunden gune koyulasacak demektir

Back
X