Merhaba,
Bu mesajı uzun zamandır içimde taşıyorum.
Belki tuhaf gelir, belki de beni anlayan biri olur...
Yıllar önce Kadınlar Kulübü’nde arzu88 kullanıcı adlı bir üyeyle tanışmıştım.
Onunla doğrudan arkadaşlığımız olmadı ama yazdıkları kalbime dokunmuştu.
1988 doğumluydu, İstanbul’da yaşıyordu.
Üniversitede okuyordu, okulunu bir süre dondurup sonra yeniden başladığını yazmıştı.
Sarışındı ve uzun boyluydu.
Özellikle çok kıskanç bir nişanlıyla yaşadığı zorlu ilişkiyi anlatmıştı.
Sürekli ayrılıp barıştıklarını, duygusal olarak çok yıprandığını yazmıştı.
En son 2013 yılında aktifti…
O günden sonra hiç ses çıkmadı.
Belki biri onu tanıyordur, belki bir gün kendi de bu mesajı görür…
Sadece iyi olduğunu bilmek istiyorum.
Arzu, bu mesajı bir gün görürsen… ne olur sadece ‘iyiyim’ de. Bu yeter.
Sevgilerle
Lütfen yanlış anlamayın… Sadece bir insanı merak etmekten ibaret bu mesaj.
Duygusal bir vefa, güzel bir dostluk hatırası.
Sadece kalpten kalbe sessiz bir selam…
Sizin gibi vefalı arkadaşlar varmış hâlâ demekki. Ben burda uzun yıllar üye olsam ben de merak ederdim daha önce konuştuğum arkadaşı. Umarım iyidir ve nişanlısından ayrılmıştır . Aradan 12 yıl geçmiş.
Beni anladığıniz için çok teşekkür ederim. Çekinerek açmıştım konuyu.Sizin gibi vefalı arkadaşlar varmış hâlâ demekki. Ben burda uzun yıllar üye olsam ben de merak ederdim daha önce konuştuğum arkadaşı. Umarım iyidir ve nişanlısından ayrılmıştır . Aradan 12 yıl geçmiş.
Rica ederim. Belki de evlenip çoluk çocuğa karışmıştır ArzuBeni anladığıniz için çok teşekkür ederim. Çekinerek açmıştım konuyu.
UmarımUmarım görür :)
Belki deRica ederim. Belki de evlenip çoluk çocuğa karışmıştır Arzu
Umutsuz eve mutfak yaptirdi mi diye bazen gece yatmadan aklima geliyor ahshdYaaaaadiyesim geldi valla.
Belki yeni üyelik almıştır sonradan, konuyu görürse cevap yazar umarım.
Ben de aktif olmayan üyeleri merak ederim bazen, ne oldu da bir daha girmediler hiç diye.
Aldatılıp affetme deyince cutemom geldi aklima. O napiyor acaba.Bende eLmayRa ve okypete yi merak ediyorum. Napıyolar nasıllar acaba. Özellikle eLmayRa. Eşiyle nişanlıyken aldatılıp affetmişti. Hikayesi çok etkilemişti beni nedense.
Onunki başka boyuttuAldatılıp affetme deyince cutemom geldi aklima. O napiyor acaba.
Çok tatlısınızAçılın ben arzuyum diyesim geldi ama maalesef
Sen arzu degil arzulusun bibi, sayilmaz.Açılın ben arzuyum diyesim geldi ama maalesef
Ben de Mavera kocayı boşadı mı diye merak ediyorum.Umutsuz eve mutfak yaptirdi mi diye bazen gece yatmadan aklima geliyor ahshd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?