Eski üyelerden olan birini arıyorum. ...Arzu88

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Dersolsun

Baslngc:60.4 Gncl:55 Hedef:55
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2012
3.349
3.044
448

Lütfen yanlış anlamayın… Sadece bir insanı merak etmekten ibaret bu mesaj.
Duygusal bir vefa, güzel bir dostluk hatırası.
Sadece kalpten kalbe sessiz bir selam…

Beni anladığıniz için çok teşekkür ederim. Çekinerek açmıştım konuyu.

Yaaaaa diyesim geldi valla.
Belki yeni üyelik almıştır sonradan, konuyu görürse cevap yazar umarım.
Ben de aktif olmayan üyeleri merak ederim bazen, ne oldu da bir daha girmediler hiç diye.
Umutsuz eve mutfak yaptirdi mi diye bazen gece yatmadan aklima geliyor ahshd

Kullanıcı adını biliyorsanız yazınca çıkmıyor mu? Özelden yazsanız mail olarak bildirim gider. Tabi hala aynı maili kullaniyorsa.

Bende eLmayRa ve okypete yi merak ediyorum. Napıyolar nasıllar acaba. Özellikle eLmayRa. Eşiyle nişanlıyken aldatılıp affetmişti. Hikayesi çok etkilemişti beni nedense.
Okypete ile çok samimi değildim ama ilgimi çeken bir üyeydi. Gideceğini hiç tahmin etmezdim

Merak edip baktım 2013 yılında 25 yaşındaymış ve 5 yıldır tanışıyorlarmış nişanlısıyla. Tam patolojik derecede kıskanç, kısıtlayıcı biriymiş nişanlısı. Sürekli arıyormuş, markete gitse bile söylemesini istiyormuş. Çevresinde arkadaşı kalmamış onun yüzünden. Arzu da kaptırmış kendini baya. Umarım ayrılmıştır ondan. Durduk yere dert sahibi oldum iyi mi

Umutsuz eve mutfak yaptirdi mi diye bazen gece yatmadan aklima geliyor ahshd
Ben de Mavera kocayı boşadı mı diye merak ediyorum.
Ama eski üyeler vardı, kuruluşundan beri burada olanlar. 15 seneden fazlası vardır, ben ergen bir velettim daha o zamanlar, o kadar diyorum. Daha çok onları merak ediyorum.

Benim de Kiraze92 adlı üyeye ulaşmam lazımdı hatta burada üyelik alma sebebim de kendisine bir soru sormaktı ama 2 aydır mesajıma dönmedi forumu bırakmış sanırım. Temelli giden üyeler var burada, bazılarını son görülmesi yıllar önce. Aralarında hayatını kaybedenler falan da var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…