Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E eski nicikinin sen olduğunu kim bilecek ki? Nickin isim soysim şeklinde değilse nasıl anlaşılacak sen olduğun? Zaten geçmişte de kalmıştır konular, yani aramalarda filan en son sayfalarda çıkar. Kim arayıp bulacak? Bırak kalsın, gömülsün tarihin derinliklerine.
canım eski üye adını bilmiyormusun ki eski nikini söylesen iptal etseler
sanırım maılıni tanıdk biri caldıysaaa dıye dusnyr ozmn yazdıklrınıda bıleckk dıyeee anladgm kadaryla:26:
sanırım maılıni tanıdk biri caldıysaaa dıye dusnyr ozmn yazdıklrınıda bıleckk dıyeee anladgm kadaryla:26:
evet tam düşündüğüm ve de telaşım bu
durumu ayrıntılı ızah ederseennn cozebılırler sanıyorum cunku 2. uyelıgı ıp den falanbulabılıyorlar galıba emın olmamakla beraber doyluyorum tabiii
evimdeki net kapandı artık amanasıl olcak ıp fln
hımmm ozmn işin zor yanı arkdsn dedıgı olaya gelır neyseee sen bır dene bakalım
yani sen şu anda eski girdiğin pc'den girmiyorsun öyle mi?
o halde zor işin kardeş
ben olsam ne üyeliği silerdim, ne de konu kapatırdım
ne malum senin o kişi olduğun?
çalıştığım yerdemn giriyorum..evet haklısın belki ama bende mağdurum..hertürlü bilgimi verebilirim..
benim yerimde herhangi biriniz de olabilirdi..neden imalı ve sert davranmanızı anlamıyorum..tamam kuşku duymanız konusunda bi nebze haklı olabilirsiniz fakat hergün buraya böyle bir konuda yardım istenen konu açılmıyordur.ben üyeliğimin silinmesiyle hayatımı garantiye almak istiyorum..çünkü büyük sorunlar yaratabilecek şeyler yazmışstım..lütfen terlsleyecek olan birşey yazmasın gerçekten yardıma ihtiyacım var.