• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski üyelik iptalimi istiyorum..

canım eski üye adını bilmiyormusun ki eski nikini söylesen iptal etseler

Son düzenleme:
E eski nicikinin sen olduğunu kim bilecek ki? Nickin isim soysim şeklinde değilse nasıl anlaşılacak sen olduğun? Zaten geçmişte de kalmıştır konular, yani aramalarda filan en son sayfalarda çıkar. Kim arayıp bulacak? Bırak kalsın, gömülsün tarihin derinliklerine.

sanırım maılıni tanıdk biri caldıysaaa dıye dusnyr ozmn yazdıklrınıda bıleckk dıyeee anladgm kadaryla:26:

bu sıkıntıdan kurtulmam lazım lütfen bana yardım edin üyeliğim silinsin..açtığım konuları bi tandığım bilirse biterim lütfenn..

yani sen şu anda eski girdiğin pc'den girmiyorsun öyle mi?
o halde zor işin kardeş
ben olsam ne üyeliği silerdim, ne de konu kapatırdım

ne malum senin o kişi olduğun?

yani sen şu anda eski girdiğin pc'den girmiyorsun öyle mi?
o halde zor işin kardeş
ben olsam ne üyeliği silerdim, ne de konu kapatırdım

ne malum senin o kişi olduğun?

çalıştığım yerdemn giriyorum..evet haklısın belki ama bende mağdurum..hertürlü bilgimi verebilirim..

benim yerimde herhangi biriniz de olabilirdi..neden imalı ve sert davranmanızı anlamıyorum..tamam kuşku duymanız konusunda bi nebze haklı olabilirsiniz fakat hergün buraya böyle bir konuda yardım istenen konu açılmıyordur.ben üyeliğimin silinmesiyle hayatımı garantiye almak istiyorum..çünkü büyük sorunlar yaratabilecek şeyler yazmışstım..lütfen terlsleyecek olan birşey yazmasın gerçekten yardıma ihtiyacım var.

benim yerimde herhangi biriniz de olabilirdi..neden imalı ve sert davranmanızı anlamıyorum..tamam kuşku duymanız konusunda bi nebze haklı olabilirsiniz fakat hergün buraya böyle bir konuda yardım istenen konu açılmıyordur.ben üyeliğimin silinmesiyle hayatımı garantiye almak istiyorum..çünkü büyük sorunlar yaratabilecek şeyler yazmışstım..lütfen terlsleyecek olan birşey yazmasın gerçekten yardıma ihtiyacım var.

ben üyeliğini adminlere gönderdim
bundan sonrası onların işi

Back
X