- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 822
- 123
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
Düğün arifesi çok sıkıcı oluyor ondan öyle yapmış olabilir20 yıllık dostumla tam düğün arifemde konuşmadık. Hiç bir sebebi yokken bana tavır aldı. Ben kindarim abi. Asla aramam.
Bir de arkadaşınız nişana çağırmamıştıBen en yakın arkadaşım, hatta bir dönem aynı evi paylaştığım dostumla ayrı şehirlerdeyim. Memleketlere dönünce (7-8 sene önce) sık sık aradığımiz,birbirimize gittiğimiz bir dönem oldu. Sonra hayat yoğunluğu ve paylaşılan şeylerin azligiyla hiç konusmadigimiz bir dönem oldu, sonra ortak bir konumuz oldu - her an mesajalstigimiz,birbirimize Screenshot atıp 'ay ne cevap vereyim' dediğimiz aşırı yakın bir dönemimiz oldu. Yine birbirimize geldik gittik, sonra ortak konumuz artık ikimiz için de önemsiz hale geldi, akabinde pandemi başladı konuşmayı bıraktık. Koca iki senede bir o hayatına birini alınca konuştuk,bir sözlenecegi zaman konustuk, bir ben istifaya karar verdiğimde konuştuk..sonra evlendi,şehir dışına düğününe gittim,o gün destek de oldum ufak tefek şeylere. İyi dilekler dileyip ayrıldım.
4-5 ay oldu, daha da konuşmadık. Gerçi bebek haberi verdi,sevindim. Ama sonrasında nasıl geçiyor diye ben de aramadım. Hediye göndermeye niyet etmiştim,onu da daha göndermedim...
Yani arkadaslikta böyle dönemler olabiliyor. Her an artan bir grafik olmaz ki dostlukta. Bazen az görüşürsün,bazen çok,bazen hiç,bazen sabah akşam mesajlasirsin,bazen konuşmaya konuşmaya ismi en altlarda kalır...
O yüzden ara bence.
Ama rüya falan saçmalama sakın, aklıma geldin de. Hal hatır sor... Hatta buluşma teklif et.
Belki görünce birbirinizi eskiye dönersiniz hemen. Belki de sen de anlarsın ki o artık yakın arkadaşın değil. Her türlü bence gayet iyi olur buluşmaniz
Evet o arkadaşım. Ama hiç kirilmadim, korona zamanı ev nisaniydi. Düğünde çeyreğimi aldım gittimBir de arkadaşınız nişana çağırmamıştı
Nedense evlilik öncesinde böyle kopuşlar oluyor. Kızkardeşimin en yakın arkadaşı da, kardeşim nişanlanınca bağı kopardı. Sebep yok. Nişan aile arasında idi zaten, hani davet edilmedim mevzusu değil. Kıskançlık oluyor sanırım.20 yıllık dostumla tam düğün arifemde konuşmadık. Hiç bir sebebi yokken bana tavır aldı. Ben kindarim abi. Asla aramam.
Napcan Boşverbenim uzun zamandan beri yakın olduğum arkadaşım vardı, evlenmeden önce herşeyini paylaşırdı ama evlendikten sonra ara sıra mesaj falan attı sadece. sonra bende baya uzun zaman sonra düğünümü mesajla söyledim. o da dedi ki ben sana arayıp tüm heyecanlarımı anlatırdım, sen ne zaman evlilik yoluna girdin de evleniyorsun da bir de mesajla davetiye gönderiyorsun keşke bir arasaydın ben sana değer verirdim dedi. bende haklısın düşünemedim ama uzun zamandır birbirimizi aramıyorduk sende sadece arada bir mesaj atıyordun dedim. konu tatlıya bağlanır gibi oldu. evlenince de aynı şehire gelmişti müsait olunca sana bir gelicem yazdı bende tabi beklerim dedim. son mesaj o mesaj üzerinden aylar geçti.
bugün de rüyamda gördüm ağlıyordu. genelde eski sevgililer rüyada görünce aranır da bende arasam mı acaba aklıma düştüama aylar sonra arayıp nasılsın falan mı diyeceğim bilemedim.
Kıskançlık dememek lazim AslindaNedense evlilik öncesinde böyle kopuşlar oluyor. Kızkardeşimin en yakın arkadaşı da, kardeşim nişanlanınca bağı kopardı. Sebep yok. Nişan aile arasında idi zaten, hani davet edilmedim mevzusu değil. Kıskançlık oluyor sanırım.
Kızkardeşimin arkadaşında olan buydu sanırım. Çünkü nişanlanacağı haberini alınca sesi bozulmuştu telefonda konuşurken. Hani şaşkınlık ve üzüntü arasi bir ses tonuydu. O günden sonra bağı kopardı.Kıskançlık dememek lazim Aslinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?