eski yakın arkadaş aranır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bendekidurumlar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
1.276
822
123
benim uzun zamandan beri yakın olduğum arkadaşım vardı, evlenmeden önce herşeyini paylaşırdı ama evlendikten sonra ara sıra mesaj falan attı sadece. sonra bende baya uzun zaman sonra düğünümü mesajla söyledim. o da dedi ki ben sana arayıp tüm heyecanlarımı anlatırdım, sen ne zaman evlilik yoluna girdin de evleniyorsun da bir de mesajla davetiye gönderiyorsun keşke bir arasaydın ben sana değer verirdim dedi. bende haklısın düşünemedim ama uzun zamandır birbirimizi aramıyorduk sende sadece arada bir mesaj atıyordun dedim. konu tatlıya bağlanır gibi oldu. evlenince de aynı şehire gelmişti müsait olunca sana bir gelicem yazdı bende tabi beklerim dedim. son mesaj o mesaj üzerinden aylar geçti.

bugün de rüyamda gördüm ağlıyordu. genelde eski sevgililer rüyada görünce aranır da bende arasam mı acaba aklıma düştü ama aylar sonra arayıp nasılsın falan mı diyeceğim bilemedim.

Evlenince kimse çok görüşemiyor.. O yüzden kötü karşılayacağını hiç sanmıyorum, ilk adımı ben attım gerisi sende dersin!!

Benim de bir arkadaşım vardı çok severdım çok yakınımdı
Düğünümde davetıye verdım kaç kere aradım gelmedı sonra iş yoğun gelemedim dedi
Sonra kendı düğününe tek mesajla davet etti taa nereye düğüne gittim şimdi düşünüyorum da ne safmışım
Neyse arada mesajlaşıyoruz iş çok yoğun şu bu yazamıyorum dıyor neyse doğrudur dedim
Bir gün watsup fotosu gitti sonra öğrendım ki teli değişmiş
Bir mesaj bile yok yeni numaram şu diye
Ben kendi kendime arkadaşçılık oynuyormuşum
Ortak arkadasımıza vermiş noyu
Kızda soruyor neden böyle oldu diye
Dedim benim arada yazmalarımla devam edıyordu onu da istemiyormuş artık
Kaç kere rüyamda görüp uyanınca üzüldüm ama olmayınca olmuyor
Mesajda atsanız eskisi gibi olamayacaksınız

Hayat gailesinde insanlar kopmuş olabilir. Çok garip bir durum değil bu. Bazı arkadaşlıklar araya zaman ve mesafe de girse tekrar konuşunca kaldığı yerden sanki hiç o zaman ve iletişimsizlik girmemiş gibi devam eder. Benim öyle bir arkadaşım var yani arada bi konuşuruz ama hep aynı frekans. Bi soğukluk olmaz aynı enerji ve neşe ile sohbet edebiliriz. Arayın ne var öylesine arayın hatta.

Ben en yakın arkadaşım, hatta bir dönem aynı evi paylaştığım dostumla ayrı şehirlerdeyim. Memleketlere dönünce (7-8 sene önce) sık sık aradığımiz,birbirimize gittiğimiz bir dönem oldu. Sonra hayat yoğunluğu ve paylaşılan şeylerin azligiyla hiç konusmadigimiz bir dönem oldu, sonra ortak bir konumuz oldu - her an mesajalstigimiz,birbirimize Screenshot atıp 'ay ne cevap vereyim' dediğimiz aşırı yakın bir dönemimiz oldu. Yine birbirimize geldik gittik, sonra ortak konumuz artık ikimiz için de önemsiz hale geldi, akabinde pandemi başladı konuşmayı bıraktık. Koca iki senede bir o hayatına birini alınca konuştuk,bir sözlenecegi zaman konustuk, bir ben istifaya karar verdiğimde konuştuk..sonra evlendi,şehir dışına düğününe gittim,o gün destek de oldum ufak tefek şeylere. İyi dilekler dileyip ayrıldım.
4-5 ay oldu, daha da konuşmadık. Gerçi bebek haberi verdi,sevindim. Ama sonrasında nasıl geçiyor diye ben de aramadım. Hediye göndermeye niyet etmiştim,onu da daha göndermedim...
Yani arkadaslikta böyle dönemler olabiliyor. Her an artan bir grafik olmaz ki dostlukta. Bazen az görüşürsün,bazen çok,bazen hiç,bazen sabah akşam mesajlasirsin,bazen konuşmaya konuşmaya ismi en altlarda kalır...
O yüzden ara bence.
Ama rüya falan saçmalama sakın, aklıma geldin de. Hal hatır sor... Hatta buluşma teklif et.
Belki görünce birbirinizi eskiye dönersiniz hemen. Belki de sen de anlarsın ki o artık yakın arkadaşın değil. Her türlü bence gayet iyi olur buluşmaniz

Bir de arkadaşınız nişana çağırmamıştı

20 yıllık dostumla tam düğün arifemde konuşmadık. Hiç bir sebebi yokken bana tavır aldı. Ben kindarim abi. Asla aramam.
Nedense evlilik öncesinde böyle kopuşlar oluyor. Kızkardeşimin en yakın arkadaşı da, kardeşim nişanlanınca bağı kopardı. Sebep yok. Nişan aile arasında idi zaten, hani davet edilmedim mevzusu değil. Kıskançlık oluyor sanırım.

Napcan Boşver

Kıskançlık dememek lazim Aslinda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…