Herkese merhabalar yeniden. Okuldan çok yakın bir arkadaşım vardı ama bir kaç sene sonra aramızdaki ailevi ve kültürel farklar yüzünden bunalıp muhabbeti kesmek zorunda kaldım. Beni eleştirir ailemi eleştirir ailemden gördüğümü eleştirir en doğrusu onun ailesi modda takılırdı hatta ailemden aldığım parayı bile eleştirirdi o ailesiyle aynı şehirde yaşıyor benim ailem farklı şehirde en son canıma tak etti bu eleştiriler muhabbeti kestim. Bende bir sürü sırrı vardı kimselere bahsetmedim, başka biri onun sırlarını öğrenip sorunca öylemiymiş haberim yok dedim kapattım mevzuyu. Geçen gün bunun bir ara flört ettiği çocuk bana yazdı sosyal medyada ekliydi görüşmüşlüğümüz var naber nasılsın vs mesafeli cevap verdim sadede gelmesi için. En sonunda döküldü, beni denize davet etti başbaşa
yuh dedim Ben nişanlı olmasam bile senle denize gitmem yakışır kalmaz, xx benim eski arkadaşım ama düşmanım bile olsa yapmam arada o var dedim. Zaten ama fotoğraf atıp onu delirtmek dedi yok kalsın ben nişanlı bi kadınım bana böyle şeylerle gelme dedim.. Ondan sonra başladı kızın arkasından saymaya, çirkinmiş kezbanmış, haddini bil zamanında kuyruğundan ayrılmadığın insan dedim ya bırak benle konuşurken bir sürü erkek götürmüş daha dedi (ki bu doğru). Benim o konu hakkında bir bilgim yok benim bildiğim yapmadı dedim sırf yarın birgün gelip ne anlattın demesin diye. Neyse konu kapandı 2 gün sonra eski arkadaşım olan kız bana telesekreterime mesaj bırakmış, yaptığım adilikmiş bunu ödeyecekmişim nasıl böyle birşey yaparmışım vs vs düşündüm acaba ne yaptım diye, kendisinden bildiğiniz tiksiniyorum son zamanlarda metres olmak isteyince bir ilişkiye çok soğumuştum bir sürü bekar dururken insanlar bunu bile öğrenmiş ağzından kaçırmış adı çıkmasın diye adam yeni evlendi onların olay önceden diye kapıyordum mevzuyu hani arkasını toparlamaya devam ettim bildiğiniz.. Sorum şu yarın birgün karşılaşacağız okulda vs bildiğiniz kaçıyorum çok şirret kavgacı bir karakter çünkü biber gazı taşıyorum
konuşmak da isteyecektir nasıl tepki vereceğimi bilmiyorum fikirlerinize ihtiyacım var