Eski yakın arkadaşım sinirimi hoplattı

Alynnaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2017
209
365
33
Herkese merhabalar yeniden. Okuldan çok yakın bir arkadaşım vardı ama bir kaç sene sonra aramızdaki ailevi ve kültürel farklar yüzünden bunalıp muhabbeti kesmek zorunda kaldım. Beni eleştirir ailemi eleştirir ailemden gördüğümü eleştirir en doğrusu onun ailesi modda takılırdı hatta ailemden aldığım parayı bile eleştirirdi o ailesiyle aynı şehirde yaşıyor benim ailem farklı şehirde en son canıma tak etti bu eleştiriler muhabbeti kestim. Bende bir sürü sırrı vardı kimselere bahsetmedim, başka biri onun sırlarını öğrenip sorunca öylemiymiş haberim yok dedim kapattım mevzuyu. Geçen gün bunun bir ara flört ettiği çocuk bana yazdı sosyal medyada ekliydi görüşmüşlüğümüz var naber nasılsın vs mesafeli cevap verdim sadede gelmesi için. En sonunda döküldü, beni denize davet etti başbaşa :o yuh dedim Ben nişanlı olmasam bile senle denize gitmem yakışır kalmaz, xx benim eski arkadaşım ama düşmanım bile olsa yapmam arada o var dedim. Zaten ama fotoğraf atıp onu delirtmek dedi yok kalsın ben nişanlı bi kadınım bana böyle şeylerle gelme dedim.. Ondan sonra başladı kızın arkasından saymaya, çirkinmiş kezbanmış, haddini bil zamanında kuyruğundan ayrılmadığın insan dedim ya bırak benle konuşurken bir sürü erkek götürmüş daha dedi (ki bu doğru). Benim o konu hakkında bir bilgim yok benim bildiğim yapmadı dedim sırf yarın birgün gelip ne anlattın demesin diye. Neyse konu kapandı 2 gün sonra eski arkadaşım olan kız bana telesekreterime mesaj bırakmış, yaptığım adilikmiş bunu ödeyecekmişim nasıl böyle birşey yaparmışım vs vs düşündüm acaba ne yaptım diye, kendisinden bildiğiniz tiksiniyorum son zamanlarda metres olmak isteyince bir ilişkiye çok soğumuştum bir sürü bekar dururken insanlar bunu bile öğrenmiş ağzından kaçırmış adı çıkmasın diye adam yeni evlendi onların olay önceden diye kapıyordum mevzuyu hani arkasını toparlamaya devam ettim bildiğiniz.. Sorum şu yarın birgün karşılaşacağız okulda vs bildiğiniz kaçıyorum çok şirret kavgacı bir karakter çünkü biber gazı taşıyorum :D konuşmak da isteyecektir nasıl tepki vereceğimi bilmiyorum fikirlerinize ihtiyacım var

O çocukla olan konuşmanı kastetmiş olabilir. Mesajları silme. Sorarsa gösterirsin. Birde "bundan sonra bilip bilmeden kimseyi adilikle suçlama sonra her şey ortaya çıkınca asıl adi kim belli oluyor." dersin o ona yeter tabii anlarsa.

Neden flört ettigi eski sevgilisyle kousuyorsunuz ki yazdıysa engelleyin gitsin.
Dedikodu vermedim diyorsunuz ama adamla konusmussunuz.
Belli ki o adam da o kıza sizin ağzınızdan konuşmuş.
Durduk yere iş almışşsınız başınıza.

O çocukla olan konuşmanı kastetmiş olabilir. Mesajları silme. Sorarsa gösterirsin. Birde "bundan sonra bilip bilmeden kimseyi adilikle suçlama sonra her şey ortaya çıkınca asıl adi kim belli oluyor." dersin o ona yeter tabii anlarsa.
Hiç kimseyle olan konuşmamı silmeme huyum var o konuşmalar da duruyor. Bi ara dedim intikam alacakmış ne yapacak acaba nişanlıma neyi anlatacağını sanıyo, en fazla kendi yaptıklarını bana yükler Ben de ilk nişanlıma bahsettim bu durumdan takmadı bile he de geç dedi

Neden flört ettigi eski sevgilisyle kousuyorsunuz ki yazdıysa engelleyin gitsin.
Dedikodu vermedim diyorsunuz ama adamla konusmussunuz.
Belli ki o adam da o kıza sizin ağzınızdan konuşmuş.
Durduk yere iş almışşsınız başınıza.
Iyi de biz onunla arkadaştık zaten oturup konuşmuşluğumuz çok ben tanımadığım birilerini eklemem ki. Ne bileyim birine selam naber yazsam işim bitti senle der gibi engellese çok ayıp olurdu

Hiç kimseyle olan konuşmamı silmeme huyum var o konuşmalar da duruyor. Bi ara dedim intikam alacakmış ne yapacak acaba nişanlıma neyi anlatacağını sanıyo, en fazla kendi yaptıklarını bana yükler Ben de ilk nişanlıma bahsettim bu durumdan takmadı bile he de geç dedi

Doğru söylemiş. Karşınıza çıkınca uğraşırsınız, şimdilik düşünmeyin.

Herkese merhabalar yeniden. Okuldan çok yakın bir arkadaşım vardı ama bir kaç sene sonra aramızdaki ailevi ve kültürel farklar yüzünden bunalıp muhabbeti kesmek zorunda kaldım. Beni eleştirir ailemi eleştirir ailemden gördüğümü eleştirir en doğrusu onun ailesi modda takılırdı hatta ailemden aldığım parayı bile eleştirirdi o ailesiyle aynı şehirde yaşıyor benim ailem farklı şehirde en son canıma tak etti bu eleştiriler muhabbeti kestim. Bende bir sürü sırrı vardı kimselere bahsetmedim, başka biri onun sırlarını öğrenip sorunca öylemiymiş haberim yok dedim kapattım mevzuyu. Geçen gün bunun bir ara flört ettiği çocuk bana yazdı sosyal medyada ekliydi görüşmüşlüğümüz var naber nasılsın vs mesafeli cevap verdim sadede gelmesi için. En sonunda döküldü, beni denize davet etti başbaşa :eek: yuh dedim Ben nişanlı olmasam bile senle denize gitmem yakışır kalmaz, xx benim eski arkadaşım ama düşmanım bile olsa yapmam arada o var dedim. Zaten ama fotoğraf atıp onu delirtmek dedi yok kalsın ben nişanlı bi kadınım bana böyle şeylerle gelme dedim.. Ondan sonra başladı kızın arkasından saymaya, çirkinmiş kezbanmış, haddini bil zamanında kuyruğundan ayrılmadığın insan dedim ya bırak benle konuşurken bir sürü erkek götürmüş daha dedi (ki bu doğru). Benim o konu hakkında bir bilgim yok benim bildiğim yapmadı dedim sırf yarın birgün gelip ne anlattın demesin diye. Neyse konu kapandı 2 gün sonra eski arkadaşım olan kız bana telesekreterime mesaj bırakmış, yaptığım adilikmiş bunu ödeyecekmişim nasıl böyle birşey yaparmışım vs vs düşündüm acaba ne yaptım diye, kendisinden bildiğiniz tiksiniyorum son zamanlarda metres olmak isteyince bir ilişkiye çok soğumuştum bir sürü bekar dururken insanlar bunu bile öğrenmiş ağzından kaçırmış adı çıkmasın diye adam yeni evlendi onların olay önceden diye kapıyordum mevzuyu hani arkasını toparlamaya devam ettim bildiğiniz.. Sorum şu yarın birgün karşılaşacağız okulda vs bildiğiniz kaçıyorum çok şirret kavgacı bir karakter çünkü biber gazı taşıyorum :KK70: konuşmak da isteyecektir nasıl tepki vereceğimi bilmiyorum fikirlerinize ihtiyacım var
Neden kaciyorsunuz ? Madem cesurca size böyle mesajlar yolladı arayıp direkt konusun. Haddini bilsin biraz. Mesajları atin sonra. Kız size hakaret etmiş siz resmen ondan korkuyorsunuz. Bu hanumefendilik değil kusura bakmayın , korkaklık. Ne demek "bunu ödeyeceksin". Ne cüret ? Allah bilir o çocuk neler anlattı. Hakliliginizi ispat edin.

Iyi de biz onunla arkadaştık zaten oturup konuşmuşluğumuz çok ben tanımadığım birilerini eklemem ki. Ne bileyim birine selam naber yazsam işim bitti senle der gibi engellese çok ayıp olurdu
Arkadaşım dememişsiniz görüşmüşlüğüm var yazmışsınız.
Ayrıca adamın niyetini de iyi bulmadım
Sırf bu yüzden dahi engelleridim sonuçta nişanlı oldugunuzu biliyor.
Dikkat edin bu şahısa derim

Neden kaciyorsunuz ? Madem cesurca size böyle mesajlar yolladı arayıp direkt konusun. Haddini bilsin biraz. Mesajları atin sonra. Kız size hakaret etmiş siz resmen ondan korkuyorsunuz. Bu hanumefendilik değil kusura bakmayın , korkaklık. Ne demek "bunu ödeyeceksin". Ne cüret ? Allah bilir o çocuk neler anlattı. Hakliliginizi ispat edin.
Bu bahsettiğim kız çok kavgacı okul içinde ve ya polis yanında başkalarını dövmüşlüğü çok var ve bende çelimsizim, polise şikayet edildi evine kağıt bile gitmedi bela yani benim korktuğum bela almamak başıma. Üniversitenin şu an kameraları çalışmıyor yeni taşındığımız için bir sistem de yok malesef korkmak mecburiyetindeyim

Bu bahsettiğim kız çok kavgacı okul içinde ve ya polis yanında başkalarını dövmüşlüğü çok var ve bende çelimsizim, polise şikayet edildi evine kağıt bile gitmedi bela yani benim korktuğum bela almamak başıma. Üniversitenin şu an kameraları çalışmıyor yeni taşındığımız için bir sistem de yok malesef korkmak mecburiyetindeyim
Hayır onu demek istemedim. Yani dövüşün anlamında değil, kız size mesaj yollamış belli ki yanlış anladığı bir şeyler var. Muhtemelen o çocuk mesajlasmanizi çarpıtarak sizi haksız gösterecek şekilde aksettirdi kıza. Siz de arayın böyle böyle oldu deyin, inanmiyorsa mesajlarin ekran görüntülerini yollayin. Bu kız manyak mi da üzerinize atlayacak direkt. Rambo falan değildir , korktugunuzu belli ederseniz saldırır asil. Ki hakli olduğunuz bir durumda susmaniz iyi olmamış. Yüz yüze gorusmeseniz de telefonda anlat a bilirsiniz.

Arkadaşım dememişsiniz görüşmüşlüğüm var yazmışsınız.
Ayrıca adamın niyetini de iyi bulmadım
Sırf bu yüzden dahi engelleridim sonuçta nişanlı oldugunuzu biliyor.
Dikkat edin bu şahısa derim
Yani şöyle bişey var en baştan engellesem konuştuk mesajları sildim engelledi beni der konuştuğum için de elimde mesajlar duruyor öbür türlü Kim bilir ne anlattım da mesajları sildime kadar gidebilirdi bilmiyorum o kendisini hangi argümanla savunacak.. Başka bir çift arkadaşım var ayrıldılar ikisiyle de ayrı görüşüyorum tek bir trip yemiyorum ki sevgili olmadılar bu ikisi flört aşamasında çocuk bıraktı konuşmayı intikamına alet olmayınca mı böyle bişey yaptı, ya da belki de alakasız bişey başka birinin duydu aradığı gece madde etkisi altındaymış bende öyle duydum

Hayır onu demek istemedim. Yani dövüşün anlamında değil, kız size mesaj yollamış belli ki yanlış anladığı bir şeyler var. Muhtemelen o çocuk mesajlasmanizi çarpıtarak sizi haksız gösterecek şekilde aksettirdi kıza. Siz de arayın böyle böyle oldu deyin, inanmiyorsa mesajlarin ekran görüntülerini yollayin. Bu kız manyak mi da üzerinize atlayacak direkt. Rambo falan değildir , korktugunuzu belli ederseniz saldırır asil. Ki hakli olduğunuz bir durumda susmaniz iyi olmamış. Yüz yüze gorusmeseniz de telefonda anlat a bilirsiniz.
Psikolojik problemleri var çok saldırgan bildiğiniz ne bakıyon kavgası yapar erkeklerin kadın versiyonu.. Bilmiyorum sesini bile duymayı düşünmek istemiyorum olmadı ortak yakın arkadaşıma atıcam konuşmaları hem onun da siniri iyice bozulsun baya baya herkesi bana doldurmaya çalışmıştı ben muhattabı kesince, kimse beni görmezden gelmedikçe kudurdu baya şimdi onunda kuyruk acısıyla bambaşka yerlere de çekecektir olayı.. Nefret ediyorum dediği bi eski erkek arkadaşım vardı aynı ortamda görüşme benle iğrenç bişey derdi muhattap kesilince heryerden onu eklediğini gördüm vs dengesiz bir insan kestiremiyorum

Back
X