Eski yasanmisliga ozlem

justjared

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2013
208
29
123
İstanbul
Kizlar Merhaba ben çok kötü bulanima girdim eski eşimi aramızda geçen onca sorunlara rağmen unutamiyorum:(hiç aklımdan çıkmıyor hayatıma giren ilk erkekti Ondan mi yaşım 33 bu yaştan sonra aşk acısı ağır geldi üstesinden gelemiyorum çevremdeki kimse beni anlamıyor..evimi yuvami özlüyorum eşimin gülüşünü hep güzel ve olumlu tarafları aklıma geliyor kötü bir yönünü düşünemiyorum:(hayatıma kimseyi sokmak istemiyorum hep onla kiyasliyorum off arkadaşlar özlüyorum milletin evliliği 4 4 luk değil ama yinede idare ediyorlar çok kiskaniyorum annem eşimi baştan beri istememisti ayrildigim için mutlu acı cektigimi görüyor ama yinede mutlu bu beni çileden çıkarıyor demesin mi bundan sonra benim istediğim olucak ben begenicem off varya bi sinir oldum..bilmiyorum kızlar unutamiyorum ve ozluyorum

çok kötü bi sebepten ayrıldıysan onları getir aklına bana böle yapıyordu falan dierek kendine hatırlat ne kadar işe yarar bilmiyorum.. zaman ilaç biliosun

Kizlar Merhaba ben çok kötü bulanima girdim eski eşimi aramızda geçen onca sorunlara rağmen unutamiyorum:(hiç aklımdan çıkmıyor hayatıma giren ilk erkekti Ondan mi yaşım 33 bu yaştan sonra aşk acısı ağır geldi üstesinden gelemiyorum çevremdeki kimse beni anlamıyor..evimi yuvami özlüyorum eşimin gülüşünü hep güzel ve olumlu tarafları aklıma geliyor kötü bir yönünü düşünemiyorum:(hayatıma kimseyi sokmak istemiyorum hep onla kiyasliyorum off arkadaşlar özlüyorum milletin evliliği 4 4 luk değil ama yinede idare ediyorlar çok kiskaniyorum annem eşimi baştan beri istememisti ayrildigim için mutlu acı cektigimi görüyor ama yinede mutlu bu beni çileden çıkarıyor demesin mi bundan sonra benim istediğim olucak ben begenicem off varya bi sinir oldum..bilmiyorum kızlar unutamiyorum ve ozluyorum
neden ayrıldınız

allah yardımcın olsun zordur ayrılık acısı ama herşeyin hayırlısı be canım sonuçta dünyaya onunla gelmedin ya alışırsın

Belki ileride de içinde bulunduğumuz günleri özlemle anacağız, kim bilir. Allah beterinden saklasın, güçlü olmak aslında sessiz kalıp sabredebilme gücü. Yaşadığımız problemin çok daha büyüklerinin var olduğunu bilerek sabretmek en doğrusu. Ki mevzunun bir çözümü yoksa, geçmişte kalıp gitmişse üstüne kafa yormak sadece şimdiki zamanı mahvetmeye sebep olur. Hangi eserde olduğunu bulamadım ama aşağıdaki söz Mevlana'ya aitmiş.

Geçmişi unut
Koy bir kenara
Yeni bir sayfa aç
Kurtar benliğini dünden
Bugünün çocuğu ol
Bütün bilgeliği ve gülümseyişiyle gençliğin
Şu anı hiç terk etme ne olur
Sonsuza uzanan şu günü, terk etme

aklına iyi tarafları geliyor çünkü canın yanıyor kabullenemiyorsun biraz sabır gerekiyor malesef zor ama sabır etmek tek çözümü
bir kağıt al eline ve olumsuz şeyleri seni üzen konuları yaz gerekirse odanın duvarlarına yapıştır. Kendi kendinin doktoru olmak zorundasın canım Allah yardımcın olsun

aklına iyi tarafları geliyor çünkü canın yanıyor kabullenemiyorsun biraz sabır gerekiyor malesef zor ama sabır etmek tek çözümü
bir kağıt al eline ve olumsuz şeyleri seni üzen konuları yaz gerekirse odanın duvarlarına yapıştır. Kendi kendinin doktoru olmak zorundasın canım Allah yardımcın olsun

Bana da aynısı oluyor, iyi anılar gelince insanın aklına pişmanlık hissi de oluşuyor aynı zamanda. Kağıda yazmak önerisi çok güzel, sağolasınız...

X
kotu bısey degılse gorusun madem unutamadın
Canim gorusemem çünkü ailelerimiz çok birbirlerinden nefret ediyorlar çok zitlardi zaten.. bosanmadan önce ben babama onlarla görüşmeye giderken geliyim dedim yo ne işin var silerim seni falan esimde demiski bize 1 ay süre verin toparlanip öyle karar verelim babamda bizim kitabimizda yazmaz demiş aklıma geldikçe üzülüyorum zaten babama göre kızlar etkisiz eleman

OZel olmazsa neden ayrilmistiniz
Evet o kısım dogru kimsenin evliligi 4 4 lik degil benimd3 öyle. . Ama yine de sorunlari aşmaya çalışıyorum. .

eski eşin ne durumda peki arıyor mu seni ..haberlerini illaki alıyosundur.

yanlış anlamadıysam ayrılığı gerçekleştiren senin ailen olmuş eşin toparlamak için zaman istemiş...çok yazık annene ve babana ne geçti ellerine.

X

Canim gorusemem çünkü ailelerimiz çok birbirlerinden nefret ediyorlar çok zitlardi zaten.. bosanmadan önce ben babama onlarla görüşmeye giderken geliyim dedim yo ne işin var silerim seni falan esimde demiski bize 1 ay süre verin toparlanip öyle karar verelim babamda bizim kitabimizda yazmaz demiş aklıma geldikçe üzülüyorum zaten babama göre kızlar etkisiz eleman
hayatininj iplelrini eline alman lazim. bosanmayi istememis miydin peki? 33 yasinda olgun bir kadinsin, nasil etkisiz eleman olacakmissin. insanlar hayatina senin musade ettigin olcude mudahele ederler. baban da annen de oyle...
sinirlarini cizmelisin , neyi nasil istedigine karar verip ona gore davran.

Gecimsiz lik, doldurusa gelme
Eşimle aramda ne geçerse geçsin aileme yansittimm çok hataliyim eşimin is durumunu ailem yüzünden abarttim babam sigortali ise takmisti eşim pazarciydi devamli babamla çalıştığım için beynim yediler bende onu.. eşimle aramda mezhep farkı vardi annem çok büyüttü buyutuncede rahat bırakmadı onun aileside kinlendi off ki ne off yaa ne olursa olsun şimdi dusunuyorum keşke kararı aileler değilde biz verseydik ne olursa olsun kimseye aldirmayin

Eşimle aramda ne geçerse geçsin aileme yansittimm çok hataliyim eşimin is durumunu ailem yüzünden abarttim babam sigortali ise takmisti eşim pazarciydi devamli babamla çalıştığım için beynim yediler bende onu.. eşimle aramda mezhep farkı vardi annem çok büyüttü buyutuncede rahat bırakmadı onun aileside kinlendi off ki ne off yaa ne olursa olsun şimdi dusunuyorum keşke kararı aileler değilde biz verseydik ne olursa olsun kimseye aldirmayin

biraz dolduruşa gelmişsiniz.
üzüldüm sizin için ama olan olmuş, tekrar barışma imkanınız yoksa yolunuza bakın artık...

Back
X