- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
- 248
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
Kızlar anneannenizin babaannenizin gençlik eşyaları olur ya hani,
İnci bi küpe, ya da bi gömlek, bi elbise..
Eski zamanlardan kalma yaşanmışlığı olan şeyler.
Teki kayıp küpeye bile razıyım..
Gerçekten büyük bi tutkum var. Fakat bulamıyorum.
Öğrenciyim.
Eğer sahibi fazla değer vermiyorsa ve rahmetli anneannem gibi verecek yer arıyorsa, beni söyleyebilir misiniz? Gücüm yettiğince biçtiği pahayı karşılamak adına elimden geleni yaparım.
Anneannem sandıktan çıkan neyi varsa sahiplendirmişti:) çocuktum ermedi aklım erse de saklamayı bilemezdim:)
Bi küpesi vardı hala aklımda..
Kızlar nolur sorar mısınız. Lütfen. Çok severim ben..
Özellikle 60lardaki kadınları. Çok bilmem böyle dönem dönem modayı ama beğendiklerim için 60lar diyolar hep..
Eğer yoksa bile sizin ailenizden biri, nerden bulurum onu söyler misiniz?
Aaaah ah ne varsa eskilerde. Ne güzellermiş..
Elbise küpe eldiven ne olursa talibim.. Öğrenciyim bütçem zayıf ama yine de talibim.. Annenizin bile olsa olur yeter ki seneler evvelin modası olsun..
İnci bi küpe, ya da bi gömlek, bi elbise..
Eski zamanlardan kalma yaşanmışlığı olan şeyler.
Teki kayıp küpeye bile razıyım..
Gerçekten büyük bi tutkum var. Fakat bulamıyorum.
Öğrenciyim.
Eğer sahibi fazla değer vermiyorsa ve rahmetli anneannem gibi verecek yer arıyorsa, beni söyleyebilir misiniz? Gücüm yettiğince biçtiği pahayı karşılamak adına elimden geleni yaparım.
Anneannem sandıktan çıkan neyi varsa sahiplendirmişti:) çocuktum ermedi aklım erse de saklamayı bilemezdim:)
Bi küpesi vardı hala aklımda..
Kızlar nolur sorar mısınız. Lütfen. Çok severim ben..
Özellikle 60lardaki kadınları. Çok bilmem böyle dönem dönem modayı ama beğendiklerim için 60lar diyolar hep..
Eğer yoksa bile sizin ailenizden biri, nerden bulurum onu söyler misiniz?
Aaaah ah ne varsa eskilerde. Ne güzellermiş..
Elbise küpe eldiven ne olursa talibim.. Öğrenciyim bütçem zayıf ama yine de talibim.. Annenizin bile olsa olur yeter ki seneler evvelin modası olsun..