hep beni geçiştiriyor, doyurucu bir cevap alamıyorum. benzeri durum yaşamış ya da çevresindeki birileri yaşamış olan kızlar bana yardımcı olun :44:
Sizi geçiştirdiğini düşündüğünüz adamla neden berabersiniz?
kadınlar herzaman hissedermiş lafına katılıyorum.
erkek arkadaşınızın birşey yaptıgını idda etmiyroum fakat soğuduğu veyada biraz uzak durdugu belli eskiden böyle değildi diyorsanız ve bundan öncede bu konuyla ilgili küsmüşsünüz ve hala devam ediyorsa yeteri kadar önemsenmiyorsun canım ne yazıkki çok seven adam kaybetme korkusu yaaşayan adam ikilemez.bence son kez konuşun baktınız tutum aynı bende ayrılın!!!yoksa paronayak olurusunuz
kadınlar herzaman hissedermiş lafına katılıyorum.
erkek arkadaşınızın birşey yaptıgını idda etmiyroum fakat soğuduğu veyada biraz uzak durdugu belli eskiden böyle değildi diyorsanız ve bundan öncede bu konuyla ilgili küsmüşsünüz ve hala devam ediyorsa yeteri kadar önemsenmiyorsun canım ne yazıkki çok seven adam kaybetme korkusu yaaşayan adam ikilemez.bence son kez konuşun baktınız tutum aynı bende ayrılın!!!yoksa paronayak olurusunuz
çok haklısın ama nedense kendimi güçlü hissetmiyorum. devlet hastanesinde psikolog bölümü var mı ? ve muameleleri nasıl ? ben şu an zaten günde bir adet paxil içiyorum(doktor reçeteye tanı olarak ''depresif nöbet '' yazmıştı. daha kötü olmaktan korkuyorum.
çok haklısın ama nedense kendimi güçlü hissetmiyorum. devlet hastanesinde psikolog bölümü var mı ? ve muameleleri nasıl ? ben şu an zaten günde bir adet paxil içiyorum(doktor reçeteye tanı olarak ''depresif nöbet '' yazmıştı. daha kötü olmaktan korkuyorum.
Katılıyorum arkadaşıma!!!
Madem önemsenmediğinizi hissediyorsanız uzatmanın da anlamı yok!
Eğer ciddiyetinizi görürse o da size olan davranışlarını değiştirir ya iyi ya da kötü yönde.
Mutsuz olduğunuzu,bu şekilde yürütmek istemediğinizi söyleyin ona göre hayatınızda yeni bir sayfa açın.
İnsanlar mutlu olmak için flört ederler,kafalarında kurup huzursuz olmak için değil!
Ben arkadaşlar kadar sert olmayacağım. Sanırım erkeklerde dönem dönem böyle ilgisiz davranışlar olabiliyor, düşüncesizleşebiliyorlar. ben geçici olduğunu düşünüyorum. Ayrıca sizde bu konu hakkında çok üstüne gidiyosanız bu yüzden de aramıyor olabilir. En basitinden ben bulaşık yıkayacakken babamın bana laf söylemesi yüzünden bi çok kez yıkayasım gelmiyo, bunun gibi sende laf ettikçe onun arayası gelmiyo olabilir. bu arada mesaj hakkı yapsanız nasıl olur? gün içinde arada bir birbirinize mesaj atıp haberleşebilirsiniz, akşamları da müsait olduğunuzda sohbet edersiniz?
biz bayanlar ilgi bekliyoruz göremeyince de böyle takıyoruz, üzülüyoruz. onlarınsa kafalarına bişeyler geç dank ediyor malesef.sizi bu denli üzmeye hiç hakkı yok.
ya konuşun onla bir şeyler düzeliyorsa düzeldin yada yolverin gitsin...
bu aralar evde oturup lysye hazırlanıyorum kızlar. acaba böyle bir geçiş döneminde ben de çok fazla bu konuya takmış durumda mıyım?
bu arada konuştuk onunla. düzelteceğini söylüyor ancak o aramadan sesimi duyamaz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?