eskiden arardı şimdi ben arıyorum onu...

goldberry

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2010
1.151
850
123
kızlar , erkek arkadaşımla 2 yıldır çıkıyoruz. son 3 aydır beni günde bir defa aramaya başladı. sadece akşamları arıyor beni
okul yoğunluğu desem bu kadar yoğun değil , sadece sınav zamanları çalışan bir insan. dün akşam dayanamadım ,ben aradım. 1 yıllık evli arkadaşı yeni evine taşınmış , hayırlı olsun'a gidiyorlarmış bir arkadaşıyla. yani benim onun hayatıyla ilgili detaylarla bağım kalmadı resmen. ne yaptığını ettiğini hevesle anlatırdı eskiden.
sizce neler oluyor ?

hep beni geçiştiriyor, doyurucu bir cevap alamıyorum. benzeri durum yaşamış ya da çevresindeki birileri yaşamış olan kızlar bana yardımcı olun :44:

hep beni geçiştiriyor, doyurucu bir cevap alamıyorum. benzeri durum yaşamış ya da çevresindeki birileri yaşamış olan kızlar bana yardımcı olun :44:

Sizi geçiştirdiğini düşündüğünüz adamla neden berabersiniz?

kadınlar herzaman hissedermiş lafına katılıyorum.
erkek arkadaşınızın birşey yaptıgını idda etmiyroum fakat soğuduğu veyada biraz uzak durdugu belli eskiden böyle değildi diyorsanız ve bundan öncede bu konuyla ilgili küsmüşsünüz ve hala devam ediyorsa yeteri kadar önemsenmiyorsun canım ne yazıkki çok seven adam kaybetme korkusu yaaşayan adam ikilemez.bence son kez konuşun baktınız tutum aynı bende ayrılın!!!yoksa paronayak olurusunuz

çok haklısın ama nedense kendimi güçlü hissetmiyorum. devlet hastanesinde psikolog bölümü var mı ? ve muameleleri nasıl ? ben şu an zaten günde bir adet paxil içiyorum(doktor reçeteye tanı olarak ''depresif nöbet '' yazmıştı. daha kötü olmaktan korkuyorum.

Katılıyorum arkadaşıma!!!
Madem önemsenmediğinizi hissediyorsanız uzatmanın da anlamı yok!
Eğer ciddiyetinizi görürse o da size olan davranışlarını değiştirir ya iyi ya da kötü yönde.
Mutsuz olduğunuzu,bu şekilde yürütmek istemediğinizi söyleyin ona göre hayatınızda yeni bir sayfa açın.
İnsanlar mutlu olmak için flört ederler,kafalarında kurup huzursuz olmak için değil!

Geçmiş olsun... Çok üzüldüm...
Ancak rahatsızlığınızın tanımına baktım da bu adamla beraber olursanız zaten daha kötü olacaksınız,mutlu değilsiniz ki.
Siz kendinizi mutlu edecek işlerle uğraşın,değmez böyle size kıymet vermeyen adamlarla uğraşmaya...

canım dünyanın sonu inan değil,bazen hayır görünenlerde şer bazen şer görünenlerde hayır vardır.bu lafa çok inanırım.devlet hastanelerinde yok bildigim kadarıyla özellerde o hizmet var.fakat bunun için inan değmez...ondan başkası olmuycakmış gibi hissediyor insan ama inan öyle değil.günnün birinde öyle biri çıkıyorki karşınıza o neymiş diye gülümsüyorsunuz anılara

kesinliklee insanlar mutlu olmak için flört ederler,kafalarında kurup huzursuz olmak için değil!!!

Böyle daha ne kadar devam edebilir ki?
Adamakıllı konuşun diyeceğim,konuşmuşsunuz da,hep geçiştirmiş.Net bir cevap vermemiş.
Kadınlar hisseder bunda da yanılmazlar.Altından birşey çıkar mutlaka.Öyle ya da böyle.
Bu şekilde mutsuzsunuz yine de içinizin rahat olması adına son kez konuşun ve bitirin.

dediğiniz gibi net şekilde son kez ifade ettim kendimi. kısa zamanda faturalı hat alacağını ve bunun farkında olduğunu söyledi. bakalım şimdi sadece bekleyeceğim , kendim hiç bir harekette bulunmadan.

Ben arkadaşlar kadar sert olmayacağım. Sanırım erkeklerde dönem dönem böyle ilgisiz davranışlar olabiliyor, düşüncesizleşebiliyorlar. ben geçici olduğunu düşünüyorum. Ayrıca sizde bu konu hakkında çok üstüne gidiyosanız bu yüzden de aramıyor olabilir. En basitinden ben bulaşık yıkayacakken babamın bana laf söylemesi yüzünden bi çok kez yıkayasım gelmiyo, bunun gibi sende laf ettikçe onun arayası gelmiyo olabilir. bu arada mesaj hakkı yapsanız nasıl olur? gün içinde arada bir birbirinize mesaj atıp haberleşebilirsiniz, akşamları da müsait olduğunuzda sohbet edersiniz?

dediğiniz gibi bu yöntem de güzel ancak mesaj hakkı yaptığım son 2 ayda böyle olunca , ben de bu ay hiç bir paket almadım. kontörsüz dolaştım bütün ay. ama değişen olmadı.

sizi bu denli üzmeye hiç hakkı yok.

ya konuşun onla bir şeyler düzeliyorsa düzeldin yada yolverin gitsin...

bu aralar evde oturup lysye hazırlanıyorum kızlar. acaba böyle bir geçiş döneminde ben de çok fazla bu konuya takmış durumda mıyım?

bu arada konuştuk onunla. düzelteceğini söylüyor ancak o aramadan sesimi duyamaz artık

sizi bu denli üzmeye hiç hakkı yok.

ya konuşun onla bir şeyler düzeliyorsa düzeldin yada yolverin gitsin...
biz bayanlar ilgi bekliyoruz göremeyince de böyle takıyoruz, üzülüyoruz. onlarınsa kafalarına bişeyler geç dank ediyor malesef.

düzelteceğini söylüyorsa biraz zamana bırak bakalım. evde olduğundan da bu kadar takıyo olabilirsin,bende genelde yalnızken daha çok takarım ama sosyalken aynı soruna önemsiz gözüyle bakabiliyorum. özleyen konuşmak isteyen arar değil mi? sen ne kadar şikayet edersen et, olay karşındakinde bitiyor... telefonda ne kadar neşeli konuşursan, özlediğini belli edersen belki daha çok farkına varır

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…