- 12 Eylül 2018
- 156
- 215
- 18
- Konu Sahibi Karmasiktt
Yaşadığım son olaylarla birlikte en başından beri uğradığım haksızlıklardan basit yalanlara kadar her şeyi irdeledim, sorguladim. Eşimin maddiyatla ilgili birkaç yalanını daha yakaladım. Ya olmayan parayı var gösteriyor böbürlenme icin ya da olana yok diyor. Ben bir şey isteyince her daim yok diyor. Ailesi her istediğinde buluyor. Ben öğrenince onun değil de babasının parası ile hallettigini söylüyor. Babasının parası olduğuna hiç inanmıyorum muhtemelen kavga çıkmasın onlara tavrımi degistirmeyeyim diye yalan söylüyor. Kendi ailesi içinde olan olayları benden saklamayi tercih ediyor. Halbuki benim haberim vardi mesela bir olaydan kapıyı kapatıp konuştu tel da. Sonra haberim olduğunu ogrendi. İşte şöyle olmuş da refleksle kapattım diye yalan söyledi. Düğünde takılan her şey bende. O da onları çok rahatsız ediyor adım gibi eminim. Bu kadar yalanin karaktersizligin değersizligin içinde boğuluyorum. Düşündükçe kendime kızıyorum gözüm nasıl bu kadar kör diye. Güvenim kalmadı. Nasıl kendimi bu kadar mutsuz edebildim sinirlerim yıprandı Cesaretimi de gücümu de artırmak istiyorum. Biraz Morale ihtiyacım var... Birkaç kişi eşinle arani bozma ailesinin de istediği o zaten diyor. İyi de adam adam mı ki neyi koruyayim neye sahip çıkayım?