Eşim duydu diyebilirsin az buçuk da rahatsız oldu de. Ama annenle baban da bi tuhafmış yani. Ta ezelinden beri çekinme yok. Benim 3 ve 8 yaşlarında oğullarım var amannn birşey duymasınlar diye uğraş veriyorum.Canım daha orta okula gidiyordum ilk duyduğumda şok olmuştum lise falan böyle gitti sonra evlendim oh huzura kavuştum dedim buraya da geldiler. Açıkçası ben kızımla damadımın misafir odasında sevişemezdim yani.
Lise de falan çok denedim YA bi ses vardı dün gece uyutmadı diye hiç kar etmedi.
Anne eşim duydu mu desem biraz yüzleri kızarır mı acaba
Gece yaptığınız işi biraz daha sessiz yapın bizim evin duvarları ince :)Utanıyor insan anne baba sonuçta yani açık açık konuşmaya dilim varmıyor imadan da annem anlamıyor YA Dabi'lerle yapıyor bilemiyorum vallahi tebriğe gidicem ama bu yaşta bu enerji alkışlanır
Bende sanırım senin gibi bi anne olucam çünkü ben korkuyordum anlayana kadar dövüyor mu annemi çanını mı yakıyor diye sonra öğrenince tiksinmiştim ikisinden de şuan da tiksinmem kat be kat arttı. Kaldırıp adamı sevişsem mi ay sizi örnek aldık diyip :) ağlanacak halime gülüyorum ya sinir falan kalmadıEşim duydu diyebilirsin az buçuk da rahatsız oldu de. Ama annenle baban da bi tuhafmış yani. Ta ezelinden beri çekinme yok. Benim 3 ve 8 yaşlarında oğullarım var amannn birşey duymasınlar diye uğraş veriyorum.
Utanırımmmmmm dilim varmazGece yaptığınız işi biraz daha sessiz yapın bizim evin duvarları ince :)
Bunu da anlar sanırım bir kere de söyleyip kurtulmak en iyisi:)
Ay YÖK artık kız liseden beri imaları farketmez mi insan :)Garip bir durum vallahi, ne desem bilemedim ama direkt annene soyle bence, seslerini duydugunuzu falan filan.Yoksa nereden bilecek, farketmiyorlardir belki.
Onlar benim evimde sevişirken sesleri çıkarken ayıp değil mi?Bence birsey deme ayip
Bende öyle olduğuna inanmak istiyorum ama adeta gerçeği kulaklarımdan beynime kazıyorlar. Eskiden evliliğin getirmiş olduğu rahatlık diyordum hatta ah etmiştim evlenirim bende sizin evinize gelip böğüre böğüre sevişmezsem diye ama utandım :)Ben en kucugum vallahi, insallah benimle noktayi koymuslardir bu "yakin "arkadasligahulya kocyigit filmlerindeki gibi yanaktan opunce ben olmusum:) oyle inanmak istiyorum
Ay YÖK artık kız liseden beri imaları farketmez mi insan :)
Neyse kahvaltıyı hazırlarken diycem anne bak beni geç eşim rahatsız oldu diye
Bende öyle olduğuna inanmak istiyorum ama adeta gerçeği kulaklarımdan beynime kazıyorlar. Eskiden evliliğin getirmiş olduğu rahatlık diyordum hatta ah etmiştim evlenirim bende sizin evinize gelip böğüre böğüre sevişmezsem diye ama utandım :)
Keşke yabancı olsa bu konu da yüzyüze bakınca daha kolay çocuğum olunca ilk işim yalıtım yaptırıcam evlere alt komşum duymamıştır inşallah bu sabah bal kaymak koymayacağım sofraya :)Saka bir yana, sizin kucuk yasta olaya tanik olmaniz sanirim bu kadar hassas olmanizdaki ana neden. Cok rahatsizsaniz direkt soyleyin, anneniz sonucta yabanci degil.Kolay gelsin:)
Keşke yabancı olsa bu konu da yüzyüze bakınca daha kolay çocuğum olunca ilk işim yalıtım yaptırıcam evlere alt komşum duymamıştır inşallah bu sabah bal kaymak koymayacağım sofraya :)
Konuşma sonrasını yazacağım zaten mutlaka tehdidi edicem sizi KK da rezil ettim fotograflarınızı da atarım diye :)Hep o bal kaymagin sucu:)) al onlari sofradan anlarlar belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?