Öyle açık açık dün gece yaptığınızı sessiz yapın demedim ama dün gece çok ses vardı ya uyuyamadım falan dedim ama kendi evimde de ayıp yani eşim duysa rezil olurdumBen bunu bilinçli yaptıklarını düşündüm. Liseden beri uyardığınız halde umursamıyorsa bilinçli yapıyordur diye düşünüyorum. Konuşmanızı tavsiye etmem. Bir daha bu kadar uzun misafir etmezsiniz. Bu konularda yüz göz olmaya gerek yok, annenizin sınırı yok gibi.
Öyle açık açık dün gece yaptığınızı sessiz yapın demedim ama dün gece çok ses vardı ya uyuyamadım falan dedim ama kendi evimde de ayıp yani eşim duysa rezil olurdum
Babam 55 annem 48 yaşında yatak sesi duyardım eskiden bugün duymadım daha çok annemin sesi maalesef inleme şeklindeSesin niteliğüne göre bilerek ya da bilmeyerek yapıldığını siz bilirsiniz. Anne ve babanız ses çıkarıyorsa bence bilerektir. Ama yatak sesi abartısız falan çıkıyorsa onda yapacak bir şey yok:)) birlikte olmayı seviyorlar. Yaşları kaç?
Ay duymasın ne gerek var. tatlı dille nasıl söylenir kiHic anana cekmemissin. Tatli dille annene soyle. Esinde duyarsa komik olur. Masallah ne guzel.. ..
Off kotuymus suz be gadinn kizin duyacak demiyomuu ki baban..bugunde bal kaymak koymuyam da hepimiz icin iyi olur de belki anlar..evde damad da var ayip olur.Babam 55 annem 48 yaşında yatak sesi duyardım eskiden bugün duymadım daha çok annemin sesi maalesef inleme şeklinde
Yaşları genç. Anneniz inliyorsa konuşun ben de sinir oldum. İnsan düşünür yahu. Damadım yanlış anlar, yanlış mesaj alır... Evde iki erkek var, bu kdr histerik Olması enteresan. Cinsellik iyi hoş bir şey ama mahrem. Kedi köpekler bile kuytuda yapıyor.Babam 55 annem 48 yaşında yatak sesi duyardım eskiden bugün duymadım daha çok annemin sesi maalesef inleme şeklinde
Babam 55 annem 48 yaşında yatak sesi duyardım eskiden bugün duymadım daha çok annemin sesi maalesef inleme şeklinde
Eşim uyanmasın diye balkona çıkmıştım bi geldim uyanık bana bakıyo şok oldum duydum sesi dedi nasıl utandım utanma bizi gaza getirmek için yapıyorlardır torun istiyorlar falan dedi ama onunda rengi atmış nasıl toparlıycam ortalığı benOff kotuymus suz be gadinn kizin duyacak demiyomuu ki baban..bugunde bal kaymak koymuyam da hepimiz icin iyi olur de belki anlar..evde damad da var ayip olur.
Bu saatte de devam mıEşim uyanmasın diye balkona çıkmıştım bi geldim uyanık bana bakıyo şok oldum duydum sesi dedi nasıl utandım utanma bizi gaza getirmek için yapıyorlardır torun istiyorlar falan dedi ama onunda rengi atmış nasıl toparlıycam ortalığı ben
En az bi 3 gün dahaDaha ne kadar kalicaklar? Ay bi komiğime gitti
Evlatlar idareci oluyor bazı ailelerde bazılarında tam tersi ben hep utanırdım sanki ben bi hata bi ayıp yapmışım gibi lisede bi arkadaşım vardı 1 kere duymuş bağırmış falan anlatırdı ben duyduğumu dahi söyleyemezdim vallahiBence konuşmamalısın annenle o düşünmüyorsa kızına damadına karşı ayıp olacağını sen öğretemezsin bi de yüz göz olmayın bu tarz bir konuda..eşin çok doğru söylemiş..düşünsene annene eşim duydu dediğini nasıl yüzyüze bakacaklar bundn sonra..
Ps: evleninceye kadar bildiğim: anne-babaların çocuklarını idare ettiği
Evlendikten sonra öğrendiğim: evlatların büyükleri idare etmesinin daha zor ve daim olduğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?