• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eskiden kaynalar fenaydı şimdi gelinler...

arkadaşım seni bir bu görümce iki facebook çıldırtacak bigün.görümceni yok edemeyeceğine göre ya engelle ya da faceni kapat lütfen.

ayrıca görümcenin yaptıklarını bu kadar üzerine aldığına göre bence sana yazmış..burada onunla ilgili 3 ayrı konu açmak yerine düşündüklerini yüzüne söyleyebilsen daha mutlu olurdun.

Son düzenleme:
sen de bahçelerde börülce... diye başlayan bir beyit yaz gerisini getir diyecem ama elaleme güldürürsünüz gelin-görümce kendinizi

Hiç güleceğim yoktu yahu :1: sen çok yaşa :9:

Ne var onda ya o tür şeyleri herkes paylaşıyo.. Paylaşan birçok arkadaşımın yengesi bile yok üstelik :33:

Önceki konunuzda da vay efendim neden eşimin resmini koymuş beni kırpmış görümcem dediğinizde de demiştim bunu.. Tekrar diyorum ' öküzün altında buzağı aramayın ' :1:

Haa yaranız var da gocunuzyorsanız orasını bilemem anlatılmadıkça tabi :34:

sen de bahçelerde börülce... diye başlayan bir beyit yaz gerisini getir diyecem ama elaleme güldürürsünüz gelin-görümce kendinizi

He ya ... Bahçelerde börülce, koca dötlü görümce yazsın :9: :9: :9: :52:

Face de her yazilanani her paylasilani uzerinize alinip olay yaratacaksaniz,
olur olmaz seyleri gorup kiskanclik yapacaksaniz hesap filan acmayin arkadas.

Varsa da eger hemen kapatin.

bu face çıktı çıkalı gelin-görümce-kaynana-elti atışmaları da ayrı bi hal aldı

nerdeeee o eski atışmalar, en azından bir espirisi vardı yahu:ssz:

OYYY ALLAH'IM YAA DAHA NELER DUYACAGIZZ:47::47::47:

ARKADAŞLAR CİDDİ CİDDİ SORUYORUM ARTIK SIKILMADINIZMI BU FACEBOOOOOKKK İLLETİNDENN:47::47:

YAA BENDNMİ BİR SORUN VARR RESMEN O SOSYAL PAYLAŞIM SİTESİ BNEİM SİNİRLERİMİ BOZUYORR:27::27:

BAK SENINDE BOZMUŞŞ DURDUK YERE:19:

YERİNDE OLSAM CİDDİ CİDDİ YAZIYORUM BUNU DİKKATE ALL :3:

HEMEN KAPAT FACENI YAAA NE GEREGI VARR ANLAMIYORUMM:20:

BÖYLE ÜZÜLMENE YARIYOR ANCAA:19:

BAKALIM FACENDE YOK NASIL UGRASACAK SENINLEE:41:

HEM FACEN OLMAYINCA HALA SENINLE UGRASIRSA O ZAMAN USTÜNÜZE ALIN BU LAFII:40:

HEM BİRAZ KAFANIZI DİNLEYİNN BAK KK VAR BURDA HOS SOHBET BÖLUMLERI VARR BURAYA TAKILIN BIR MUDDET UZAK DURUN FACEDEN .. :kkk::kkk:

BİR DENEYIN ...SAMIMIYETIMLE SOYLUYORUM DAHA ÖNCE NEDEN KAPATMAMIŞIM BU İLLETİ OHHH DEĞEN DOLAŞAN YOK KAFAM COOOK RAHAT DİCEKSİNİZZZ:34::34:

Allah aşkına başka derdiniz yokta kendi kendinize dert mi arıyosunuz ya, ne faceymiş arkadaş bitmedi gitti bu muhabbet ya, valla benim ne facem var nede twitterım kafam rahat ohhh,, yok kim beni takip etmemiş yok bu benim lafımı beğenmemiş derdimde yok, çookta tınn.... :ssz:
valla kapatın gitsin ne diye özel hayatınızı paylaşıyosunuz... kapatınca ne derdiniz kalır ne de tasanız nede aklınız.. salla gitsin........ :ssz:

Muhtemelen senin için yazmıştır.

Başka gelin yoksa?

Ben olsam gider yüzüne sorarım.
Ne istiyorsun benden?
Orda burda yazma , gel yüzüme söyle diye.

gerçekten herkesi bu kadar önemsemeyin.. bırakın takılsınlar.. ha ben olsam dikkat ederdim, eğer listemde yengem varsa böyle bişeyi paylaşmazdım üzerine alınabilir diye, ama herkes ince düşünecek diye bişey yok.. benim yengem de geçenlerde "gelinine çektirme kaynana kızından bulursun"la devam eden bi yazı yazmış, annem de onlarla kalıyor şu ara bebeklerine bakıyor, ablam dellenmiş, herkes şuan beraber kaldıklarını biliyor bir sorun olduğunu düşünecek insanlar böyle patavatsızlık olur mu dedi.. takma dedim ya bırak insanlar özgürce içinden geldiğini yazsın çizsin.. ben kendimi bilmiyo muyum, annemi bilmiyo muyum, bizim gibi görümceyi annem gibi kayınvalideyi öpsün başına koysun :34: sen de kendini bilmiyo musun arkadaşım ? senin gibi gelini de öpüp başlarına koysunlar.. üzerine alınma bile.. sen ne olduğunu biliyosun eşin de biliyo eee daha ne ?

bizim gelinde bana faceden böyle sataşmalarda bulunacak mı acaba :60: süpermiş.

Hahaha . Keşke böyle sataşsa, oturup gülersin valla :1:
Aslında düşününce, ne kadar komik bu tarz şeyler ...
Böyle , yüzüne direk söyleyememek, soramamak "sıkıntın ne ?" diye.
Öyle dolaylı yoldan laf sokuşturmak, laf atmak filan.
Ve sonra, sana yüzüne bile söyleyebilecek cesareti olmayan, böyle kaçamak laflar atan bir insanın söylediği bir cümleyi kafana takmak... Aslında ne kadar çocukça, saçma ve komik.
Konu sahibine demiyorum sırf bunları. Herkese diyorum.
Kendime diyorum.
Ben de ufacık bir kelimeyi takıp kafamda büyütenlerdenim.
Ama düşününce, ne kadar komik ve saçma şeyleri düşünüyorum. Boşuna zaman kaybı .... :31:

bence de size dokundurmuş mesajı cevap verirseniz sosyal medya üzerinde tanıdıklarınızın diline düşme ihtimaliniz yüksek.
Ayrıca anlamlı bir ileti yazmış görümceniz ,düşündüm hak veriyorum. gelinlerde fena. buraya yazanların çoğu kaynanası,görümcesi,eltisinden dert yanıyor,çoğu konu böyle. şimdi şunu da düşünmek lazım.kaynananın ağzından dinledik mi biz bunları ? yani ben her duyduğum bu tarz konuda vay cadı kaynana demem. bi de ondan dinlemek lazım gelir.
gerçi düşününce internette genellikle kıyas yaptığımızda gelinler giriyor yani kayınvalidelerin bir çoğunda internette sörf yapmak yok internetle tanışmamış bile. ee haliyle bizler hiç gelininden şikayet eden kaynanaları duyamıyoruz.zannediyoruz ki bu kayınvalidelerin hepsi aynı cadı. gelinlerse melek.halbuki ben gelinlerinde yaman olabileceğini kayınvalidelerini canından bezdirebileceğini düşünüyorum. özetle güzel bi ileti olmuş.:1:

fazla düşünmeye gerek yok. dosdoğru sana yazılmış bi söz. sonuçta o cümlede gelin tarafından mağdur edilen annenin gelini sensin!! ama neden yazdığını biz bilmeyiz, sadece sen bilebilirsin. kayınvalidenle aranızda sorun mu var? bu konu aralarında konuşulmuş gibi görünüyor. ya da sadece görümcenin seninle sorunu vardır, o kendi kendine öyle bişey yazarak seni rahatsız etmey çalışıyordur. ben senin yerinde olsaydım. önce görümcemle konuşurdum, neden böyle bişey yazdın diye. eğer öylesine yazdım falan derse de gidip kayınvalidemle konuşurdum, ben size karşı bilmeden bi hata mı ettim, görümcem neden facebookta böyle yazılar paylaşıyor derdim. sonuçta ortak eşiniz dostunuz vardır facebookta da kimseye karşı seni kötü gelin gibi lanse etmeye hakkı yok. eğer sen haklı olduğuna inanıyorsan bence dediğim gibi yap. ama ne olursa olsun facebooktan cevap verme. aranızda sorun varsa bile bunu cümle aleme ilan etmye gerek yok.

:52::52::52::52:

Valla nasıl olurdu bielmiyorum ama altta kalmayacagınız kesin :52::52::52::52::52:

kolay sinirlenen biri değilim,o yüzden önce aldırmamış gibi yapıp beğenirdim o yazdığını..ama zamanı gelince yanına bırakmazdım patlatıverirdim bombayı hiç ummadığı bi anda :9:

şaka bi yana da önemli olan böyle komik durumlara düşmemek,fırsat vermemek.derdin varsa konuşacaksın,laf vurmak çok komik ve can sıkıcı.

Back
X