• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eskiden kaynalar fenaydı şimdi gelinler...

Ben olsam bende takardım kafaya. hele ki kv ile sorunun yoksa neden kendi aklınca böyle birşey yapıyor.

Ben yerinde olsam kv ye anne bilmeden birşey yapıp kalbini mi kırdım diye sorardım. Oda haliyle hayır nerden çıktı der. Sende işte kızın face böyle böyle yazmış dersin. annesine havale etmiş olursun.

Bence eşini katma. Kv ile çöz durumu. Herşey konuşularak hallolour. Böyle kendini yer bitirirsin. Görümcen ile ağız dalaşına girersen kv ile huzurluymuşsun birde onun yüzünden aranız bozulur.

bence onu başka bir şekilde vur.bir kere bu mesajları falan hiiç görme.inadına iyi davran,halini hatrını sor,hediye al,iltifat et.bakalım ne yapacak?

Açtığın 3 konuda görümcenle ilgil..Neden bu konuyu bu kadar takıyosun.Bırak sevmıyosa sevmıyodur seni,sen kendinden eminsen,bu olayı buyutme bencde,eşinede söyleme,görümcenin kulağına giderse eğer yani üzerine alındığın konuyu daha çok ğğzerine gelir,daha çok facede yazılar paylaşır seni kızdırmak için..

arkdaşalr görümcem facebookunda böyle bisey paytlaşamış vay benim garip anam demiş sen gelinken kaynanlar fenaydı şimdi sen kaynana oldun gelinler fena oldu demiş üstüme alındım sizde üstüme alınmakla haklımıyım yoksa öylesine mi paylaşmış anlam veremedim görümcemede birsey yapmadım niye böyle sey paylaştı anlamadım.sizce en iyisi tepki vermemek mi yoksa eşime üstüme alındığımı söylesem mi yoksa ona mı desem üstüme alındım desem yoksa bende onun iğnadına facebook bende biseyler paylaşsam ...

Konuyuzu pek okuyamadım ama sunu soyleyeyım bana da gorumcem soule bır sey soyledı acıkca bana soylemedı tabıkı muhabbet ortasında dediki'iyi kayananalara kotu gelınler kotu kaynanalara da iyi gelinler düşermiş' yanı kendısı ıyı gelın kaynanası kotu,ben kotu gelın kaynanam ıyı:d her seye bir laf sokar da kendileri...Alıştım artık ama ağzından kendı adımı duyunca bıle iğreniyorum

aynen benim annem de,kaynanaların baskın olduğu dönemde gelindi,şimdi de gelinlerin baskın olduğu ortamda kaynana:50:

Herkes anneyken farklı kardesken,kaynanayken farklı ablayken farklı esken farklı...Yani sıze gore annenız gelıne gore kaynana...Tabi istısnalar kaıdeyı bozmaz...Benım de ananam melek gelınler felaket...

Ben başkasını düşünerek yazarım sen üstüne alınırsın hayat işte...

annesinin tek gelini olan bir görümce, annesine hitap eden bir cümle ile "anam anam" diye başlayarak, gelinlerin fena olduğundan yakınıyorsa, bunu kim üzerine alınmalı?
o, ailenin tek gelini mi, yoksa onun dışında geriye kalan milyonlarca herhangi gelinden biri mi?

ne kötü niyetlisiniz ya, Allah kalbinize göre versin. göz önünde açık açık yapılan haksızlıklarda haksızlık yapılanı suçlayan insanlarla dolu bu forum.

Bu eski bir konuymus ama yine de cevap yazicam. Gorumcen bence de sana hitaben yazmis ama gorumce deyince ben de bayagi bir kadin sandim anlattigina gore daha lise talebesi. Ustelik kendinde soylemissin sevemiyorum bir turlu diye. Cocuk seni elbette kiskanabilir cunku cocuk. Aranizda 4 5 yas fark var. Bence bu kizin surat asmalarina laf soylemelerine vs tepki verme, cocuk oldugunu dusun. Kucuk bir cocuk sana tekme atsa sen ona atar misin? Bunun gibi bir sey, ha cok can sikmaya basladi. O zaman alirsin karsina yengecim boyle seyler paylsiyorsun bana karsi bir kizginligin mi var bilmeden seni kiracak bir sey mi yaptim gibi seyler soylenebilir. Ama onu ciddiye alip da kavga falan edersen bence sen komik duruma dusersin.

Son düzenleme:
Görümcem yok ama bende böyle bir iletiye alınırdım alınmaktan çok bozulurdum. Facete akrabalar ortak eş dost ekli oluyor. Gören öylesine yazmış demez çünkü. Ne gerek var böyle şeylere. Beğen gitsin :36:

evet arkadaşlar ben evin tek geliniyim bana yazdığına eminim aklı sıra bana görmcelik yapıyor susmayı düşünüyorum bir daha laf sokarsa alacak ağzının payını tek gelini benim kaynanamla sorunum yok aksine beni çok seviyor hatta görümcenin yanında senin yerin ayrı falan diyor mesela bir seye elimi uzatıyorum sen yapma kızım yapsın diyor ben genede yapıyorum ama görümceden ses çıkmıyor sanırım bozuluyor ...

Evet eski bir konuymuş neyse önceki konularınızı da okudum.anladığım kadarıyla ne siz eşinizi onunla, ne de o abisini sizle paylaşamıyor.

birincisi evin tek oğlu eşiniz olduğu için bu lafı size söylediğini düşünüyorum.sizin açınızdan şöyle bir artı durumu var.birden fazla konu açıpta yazmışsınız zaten.
görümcenizi evinizde istemediğinizden,dersaneye başlarsa bende kalır,onu istemediğimi nasıl belli ederim demişsiniz önceki konularınızda.
eskide kalma bir konu ama sizin için güzel bir fırsat aslında.sizle kalma olayından sıyrılabilirsiniz, hani kararlısınız ya...

ikinci olarakta yukarda yazdığım gibi diğer konularınıza da baktım.görümcenizi hayatınızın ortasına koymuşsunuz.
başka derdiniz yok.sizi kıskandığından ki siz okadar görümcenizle ilgili konu açmışsınız ki ben tam tersini düşündüm neyse abinizi aradığından ve bundan rahatsız olduğunuzdan... liste uzarda gider.
canım tek derdin bu olsun.bak bide çalışıyormussun sanırım.ne gerek var bu kadar dert etmene,sorun etmene
yani sonuçta eşinin ailesi,eşinin kopacak hali yok ya,oda kardeşi bide daha lise talebesiymiş bide

canım neden görümceni faceden silmiyorsun.sende böylelikle onu kızdırırsın.beni neden sildin dersede paylaştıkların yüzünden de geç.ugraşma ya.yada onu faceden engelle.bukadar kolay.kendini üzmeye değimez yani.

kayınvalidenizin tek gelini siz misiniz ?
Eğer öyle ise belli ki size bilerek yazıyor, hiçbişey söylemeden silin gitsin bence, onun laflarını çekmek zorunda değilsiniz...

Back
X