Arkadaşlar ben yaklaşık iki aydır iki buçuk senedir çıktığım biriyle ayrıyım. ve ona çok aşıktım. ki sanırım hala öyleyim hala aklıma geliyor her anımız. özlemlerim. ama ona asla geri dönmeyeceğim. kesin kararlıyım. çünkü dönsem sonumuz yok. eminim. saygısızlıklarına ve kıskançlıklarına daha fazla katlanamazdım. hala peşimden geliyor seni seviyorum özlüyorum geri dön çok pişmanım vs diyerek ama ben istemiyorum. ve benim hayatıma tesadüfen biri girdi yani hiç ummadığım anda biri çıktı karşıma sana aşık oldum diye çok ii düşüncelerimiz uyuşuyor çok duygusal bana önem veriyor. yani şimdilik ideal erkek. ama bi sorun var ben onu sevmiyorum ha sevebilir miyim ondan da emin değilim. belki sevebilirim ama eskisi gibi olabilirmiyim bilmiyorum. hem çok korkuyorum yine aynı şeyleri yaşamaktan. kesinlikle umutta vermiyorum. olmayacağını başkasını sevdiğimi vs her şeyi anlattım. ona onun hayaliyle bile mutluyum bana yaklaşma benden vazgeç dedim. ama o seni o esaretten kurtaracağım asla senden vazgeçmicem diyor. yani benim başkasını sevdiğimi bile bile peşimden geliyor. ailesi beni seviyor benim ailemde onu. bilmiyorum sonumuz ne olacak. onunla çokta ii vakit geçiriyorum yanında mutluyum. ama şu an ben hala eski sevgilime aşığım yaram daha çok taze bilmiyorum ne yapacağımı eskiyi unutmaya çalışıyorum ama sizde bilirsiniz ki kolay olmuyor. o çok zamansız geldi. beni sana allah gönderdi diyor
bilmiyorum ne yapacağım lütfen fikirlerinizi söyler misiniz?:26::26::26: