Eskiden mutlu olmadiginiz bir yere

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.092
158
40
Artik en tepedeki yonetici konumunda gider miydiniz?zamaninda calisanken size kotuluk yapilan,kiskanildiginiz, laf sokulan -ve elbette benim de hatalarim vardi karsiliksiz degil-bir yere 3 4 yil sonra en tepedeki yonetici olarak gider miydiniz?
Bu pozisyonda tecrubem yok.beni ezmeye calisavaklar o kesin dikey mobinge ugrayacagim.basa cikabilir miyim?zor ama cikarim.deger mi? Maasim artacak ve evime yakin yol param olmayacak pek.
Sizce burasi mi yoksa bilmedigim ama fiziksel sartlari iyi bi yerde yeni bir baslangic mi?yeni baslangic ekstra benzin masrafi da demek tabi.
Yukari tukursem biyik asagi tukursem sakal durumu var.dua edin nolur hayirlisi olsun.

Bilmedgnz yerdeki ortamın nasil olacagi belli degil ama degil mi? Orda da yönetici mi olcksnz?

Onlar kim ki sizin kararlarınızı etkileyebilecek? Kesinlikle başa çıkabilirsiniz. Başınızı hep dik tutun, yaptıklarını görmemezlikten gelin. Siz ne kadar umursarsanız, onlar o kadar mutlu olur

Gitmeyin. Başınıza iş alırsınız. Böyle birini tanıyorum. Sinir hastası oldu.

En tepedeki yönetici olarak gidip hala beni ezerler mi diye düşünmenizi biraz mantıksız buldum .Burnu düşse yere almaz modunda olun bence,bırakın onlar sizden cekinsin

En tepedeki yönetici olarak gidip hala beni ezerler mi diye düşünmenizi biraz mantıksız buldum .Burnu düşse yere almaz modunda olun bence,bırakın onlar sizden cekinsin
Is yaptiracagim hanimefendi burnu dusse almaz modunda is yaptiramazsiniz.yukseldikce inmek gerekiyor malesef.burnu dusse yere almaz modunda olan alttakiler oluyor genelde.

Offf hem de nasıl giderim aşırı cool olay bence. Niye sizi ezebilsinler ayrıca ast üst ilişkisini düzgün kurarsanız hiçbir şey olmaz. Azıcık özgüven

E ne güzel işte ben yerinizde olsam aşırı sevinirdim. Bayılırım böyle hafif intikam durumlarına
Ben bundan beslenmiyorum.kotiluk enerjisi uzerine kurulu baslangiclar yapmayi sevmiyorum.ha icine oturur kahrolur bana da yapti cok sey haketti mi evet...ama ben sevmiyorum

Yönetici olarak döndüğünüze göre tecrübe kazanmış olmanız gerekmiyor mu...

Eski isyerinizde neler yaşadığınızı bilemem yaşadıklarınızı iyice ölçün tartın cok fazla sizi etkilemiyorsa bir başlayıp deneyip görün olmuyor mu zorlamazsiniz o zaman yeni bir is arayisina girersiniz. Hem bu kez eski isinize alakali biraz daha tecrubelisiniz oradaki insanlarin uzerinize baski kurup mobing uygulamalarina izin vermezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…