• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskiden sevdiğim çocuğu sürekli görüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Logistics

Kayıtlı Üye
16 Kasım 2021
1.365
1.369
83
Herkese iyi aksamlar. Öncelikle ben 22 yaşındayım ve Istanbul'da yasiyorum. Babam asker oldugu icin memleketten uzaktayiz. 1,5 yıl boyunca memleketimden birisini sevdim. Şubat ayında ise vazgeçmeye karar verdim. Çocuğun ailesiyle benim ailem yıllardır tanışıyor. Cocugun ailesiyle de iyi anlasiyordum ama son olanlardan sonra hem çocuktan hem de ailesinden iyice soğudum. Zaten ailem de sevmiyor onun ailesini. Haftaya memlekete gideceğiz. Çocuğu ve ailesini görürsem eğer canım sıkılacak :( Sizce bu durumda ne yapmalıyım? Sizin de daha önce başınıza geldi mi?

Umursamayacak saçma bir davranışta bulunmayacaksınız. (Görünce kaçmak saklanmak vs gibi) akışına bırak görsen de kafa selamı ile devam et

siz daha önce ,akrabanızın oğlunu memlekette görüp instagramdan ekleyen ,ailesi sizi sorunca da beni ailemden telefonda istediler aile dostumuz zaten diyip, çocuğun sevgilisi olduğunu öğrenince de üzülen üye değil misiniz ,TikTok da çekiyordu çocuk hatta 🤣🤣🤣(çocuğun haberi bile yoktu ama siz illa beni istediler diye de diretmiştiniz )

aranızda hiçbir şey geçmeyen birine karşı hala böyle hastalıklı düşünmek çok korkunç değil mi ?

acilen psikolojik destek alın

siz daha önce ,akrabanızın oğlunu memlekette görüp instagramdan ekleyen ,ailesi sizi sorunca da beni ailemden telefonda istediler aile dostumuz zaten diyip, çocuğun sevgilisi olduğunu öğrenince de üzülen üye değil misiniz ,TikTok da çekiyordu çocuk hatta 🤣🤣🤣(çocuğun haberi bile yoktu ama siz illa beni istediler diye de diretmiştiniz )

aranızda hiçbir şey geçmeyen birine karşı hala böyle hastalıklı düşünmek çok korkunç değil mi ?

acilen psikolojik destek alın
Ona karşı hiçbir şey hissetmiyorum zaten ama sürekli karşıma çıkıyorlar :(

Ona karşı hiçbir şey hissetmiyorum zaten ama sürekli karşıma çıkıyorlar :KK43:
başlıkta sevdiğim çocuğun karşıma çıkması yazıyor onu ben yazmadım herhalde 🤷🏼‍♀️🤣

bişey hissetmiyorsunuz iyi ki hissetseniz ne olurdu acaba 😳

sizin karşınıza çıktığı yok siz hayal dünyasında kurup yaşıyorsunuz sadece

başlıkta sevdiğim çocuğun karşıma çıkması yazıyor onu ben yazmadım herhalde 🤷🏼‍♀️🤣

bişey hissetmiyorsunuz iyi ki hissetseniz ne olurdu acaba 😳

sizin karşınıza çıktığı yok siz hayal dünyasında kurup yaşıyorsunuz sadece
"Eskiden sevdiğim" dedim ama başlıkta

"Eskiden sevdiğim" dedim ama başlıkta
çocukla herhangi bi iletişiminiz bile olmadı sadece beğenmiş olabilirsiniz en fazla

diğerleri hep zaten hayal dünyanızın ürünü ,gerçekten sizin destek almanız lazım

takıntılı birisiniz hala sizden haberi bile olmayan çocuğu düşünüp konu açıyorsunuz pes

hatırladım bende konuyu annesi mi ne teyzenizden istemişti dimi telefonda😅
Telefondan değil, yüz yüze. Ben bu olayı telefondan öğrendim. Zaten ben Şubat ayında "Bu çocuk beni sevmiyor, sevmeyecek" diye kafamda her şeyi bitirmiştim hayatıma bakıyordum. Mart ayında telefondan bunu öğrenince ben de "Acaba çocuk da beni istiyor mu ki?" diye düşünmüştüm ama yanilmisim. Olay buydu. Şimdi çocuk ve ailesi benim anneannemin oturduğu sokağa taşınmışlar. Bu yüzden karşıma çıkıyorlar diye konu açtım ama herkes bana önyargı ile yaklaşıyor.

Telefondan değil, yüz yüze. Ben bu olayı telefondan öğrendim. Zaten ben Şubat ayında "Bu çocuk beni sevmiyor, sevmeyecek" diye kafamda her şeyi bitirmiştim hayatıma bakıyordum. Mart ayında telefondan bunu öğrenince ben de "Acaba çocuk da beni istiyor mu ki?" diye düşünmüştüm ama yanilmisim. Olay buydu. Şimdi çocuk ve ailesi benim anneannemin oturduğu sokağa taşınmışlar. Bu yüzden karşıma çıkıyorlar diye konu açtım ama herkes bana önyargı ile yaklaşıyor.
Ben hemen arayıp söylüyorum anneannenizin oturduğu sokaktaki evi boşaltacaklar merak etme sen. Bu ne cüret hiç anlamıyorum, nasıl anneannenin oturduğu sokağa taşınırlar. Ama ben halledecem rahat ol sen, kabul etmezlerse topuklarına sıkarız. Terbiyesizler!!1!1!1!

e çıksınlar sizin bir ilişkiniz bile olmamış ki.
çocuk onu sevdiğinizi bile bilmiyor.

sen beni çıldırtmak mı istiyorsun isteme falan yok 😫🤣
bak hayatım diğer konunda bi sürü kadın işimizi gücümüzü bırakıp toplandık sana isteme nasıl olur onu izah etmeye çalışmıştık

sadece ailesinin seni beğendiğini söyleyebilirsin o da isteme değil ÇOCUĞUN SEVGİLİSİ VAR VE SENİN VARLIĞINDAN HABERSİZ (İSTEME YOK YANI , EVLENMEN İÇİN ÖNCE SENİ KALBEN İSTEMESİ SONRA AİLENDEN GELİP AİLESİYLE İSTEMESİ LAZIM ,AİLESİ SENİ BEĞENDİĞİNİ SÖYLEMİŞTİR BEĞENEBİLİR TAMAM AMA DAMADINDA HABERİ OLMASI LAZIM YA HANİ ) O DA SEVGİLİSİYLE GEZİP STORY ATIYOR BU HİKAYEDE SEN YOKSUN YANI

ÖZET : sen kendi başına gelin güvey olmuşsun ,sen kendi kendine sevdiğim çocuğu görücem diye stres yapmışsın ,onların haberi bile olmadığı için stres yapıp annesine düşman olmana gerek yok Yani ,ORTADA BİŞEY YAŞANMAMIŞ ÇÜNKÜÜÜÜÜ 😫🤦‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X