Eskiler..

Sstype

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2015
4
0
29
Tam hatırlamıyorum ama 6-7 yaşlarında annemin arkadaşının oğlu tarafından tacize uğradım.O zamana keşke dönsem de herkese her şeyi anlatsam diyorum fakat geçti.O zaman günlerce herkese söylemek istedim ama yapamadım yıllar sonra bana yaptığı şeyin adını bir haberde duydum ve ne oldugunu asıl o zaman anladım.Ülkemizde olaylar oldukça taciz haberleri tecavüz olaylarını duydukça o kişiye karşı nefretim artıyor ve bu bu nefret bu üzüntü beni yiyip bitiriyor artık bu öfkeyi üzüntüyü kendimden atıp bunu gapan kişiye bırakmak istiyorum aynı şehirde değiliz şu an sosyal medya üzerinden bir hesaptan mesaj atıp öfkemi kusmak istiyorum çünkü gerçekten bunları düşünmekten bıktım biliyorum ki azıcık karakteri varsa ona kustuğum nefretten sonra biraz da olsa üzülecek ve onun azıcık bile üzülmesi beni mutlu edicek ama sorun şu ki ona böyle bir mesaj atarsam garip olur mu bilmiyorum sizce böyle bir mesaj atmalı mıyım? Tekrar tekrar söylediklerim varsa kusura bakmayın, yorumlarınızı bekliyorum.

Tam hatırlamıyorum ama 6-7 yaşlarında annemin arkadaşının oğlu tarafından tacize uğradım.O zamana keşke dönsem de herkese her şeyi anlatsam diyorum fakat geçti.O zaman günlerce herkese söylemek istedim ama yapamadım yıllar sonra bana yaptığı şeyin adını bir haberde duydum ve ne oldugunu asıl o zaman anladım.Ülkemizde olaylar oldukça taciz haberleri tecavüz olaylarını duydukça o kişiye karşı nefretim artıyor ve bu bu nefret bu üzüntü beni yiyip bitiriyor artık bu öfkeyi üzüntüyü kendimden atıp bunu gapan kişiye bırakmak istiyorum aynı şehirde değiliz şu an sosyal medya üzerinden bir hesaptan mesaj atıp öfkemi kusmak istiyorum çünkü gerçekten bunları düşünmekten bıktım biliyorum ki azıcık karakteri varsa ona kustuğum nefretten sonra biraz da olsa üzülecek ve onun azıcık bile üzülmesi beni mutlu edicek ama sorun şu ki ona böyle bir mesaj atarsam garip olur mu bilmiyorum sizce böyle bir mesaj atmalı mıyım? Tekrar tekrar söylediklerim varsa kusura bakmayın, yorumlarınızı bekliyorum.
bence atma allah korusun ne olur ne olmaz bulur seni başına dert olur falan

Olay yeni olsa neyse..
Unut gitsin. .
Artık daha dikkatli olun. .

Annesiyle annem hala görüşuyor öyle bir sey yapsa direk herkese anlatirim bir sey yapamaz
işte birde görüşüyor o zaman niye söylemedin demezler mi bence allahından bulsun bak buraya içini döktün boşver onu

Sapık psikolojisi farklıdır.
Bunca yıl sonra hala o olayın etkisinde olduğunuzu öğrenirse, bu durum hoşuna gidebilir, yaptığı şeyden tatmin duygusu alıp, hatta o anları hatırlayarak tekrar zevk bile alabilir.
Çarpık düşünceleri nedeniyle yıllar sonra kendisine yazmanızı yanlış anlayabilir, etkisinde oluşunuzu "etkilenmiş olarak algılayabilir.
Falan filan, atmayın.

4 5 yaş vardi aramizda atmak bana da pek mantıklı bir yol gelmedi o yüzden buraya sordum ama başka turlu icimdeki nehreti nasıl sondurebilirim bilmiyorum
bak sen buraya yazınca benimde aklıma geldi benimde başıma gelmişti gidip polise söylemiştim üstelik daha büyüktüm polis sadece gülmüştü :KK43:

4 5 yaş vardi aramizda atmak bana da pek mantıklı bir yol gelmedi o yüzden buraya sordum ama başka turlu icimdeki nehreti nasıl sondurebilirim bilmiyorum
Yaptigi cok yanlis bisey ama kendiside cocukmus. Belki zaten simdi icten ice o da pismandir. Bosverin baslikta yazdigin gibi eskide kalmis. Dusunup kendini uzme

Atmamanız daha doğru olur. Sizi tekrar rahatsız edebilir , mesajdan başka anlamlar çıkarabilir. Bu böyle uzar. Siz uzak durun , unutmaya çalışın. Daha dikkatli olun yeter. İlahi adalete bırakın.

msj atma
gerekırse annene anlat oglu benı tacız ettı dıye gorusmeyı kessın

X