merhaba.
ben evlenmeden önce bayağı problemler yaşadım ailemle...
çok çırpındım ama fayda vermedi
çok acılar çektim
sonunda evlendim mutlu oldum ama geçmişe yönelik kinim öfkem hiç bitmedi.
özellikle babama karşı...
şimdi zaman geçtikçe daha bi doluyorum bana yaptıklarına karşı.
şöyle haykırmak istiyorum aileme siz bana şunu bunu yaptınız diye ama babam çok çirkef pislik gibi bağırır benden önce.bana fırsat vermez ki ben bi dökeyim eteğimdeki taşları.benden önce köpüre köpüre bağırır çağırır köpek gibi.bide sesini özellikle kalınlaştırması yok mu böyle boğazından çıkarır sesini ki daha ürkütücü olsun pislik..
birde eltim var.
tv dizilerindeki kötü karakterler gibi ner de milletin eksiği var yüzüne vuruyor
tam bir pislik evet tam bir pislik
tatile gidince beni arayıp telefonla haber ediyor, geliniyle kavgalı olana senin gelin gelmedi diyor,ailesiyle arası iyi olmayanı bende dahil başına kakıyor neler neler kimin ne kötü durumu varsa deşip deşip yüzüne vuruyor herkes de farkında..
çocuğun mu olmuyor başa kakma,fakirmisin başa kakma ,hastalığı bile başa kakar mı insan?
ebende beddua ediyorum seninde var 3 çocuğun hep bize değil ya Allah sana da gösterir bir yumuşak karın diyorum..
şimdi size soracağım şey şu;
birisi bana bir kötülük yaptığında o an fazla umursamıyorum yada yüzüne mi bir şey diyemiyorum herhalde kıssamda o an yüzüne birşey diyemiyorum sonra zaman geçince içimde kıyametler kopuyor ahhh şunu bunu deseydim diye..
geçenlerde eltim yine bir hainlik etti kayınvalide kayınbabam görümcem ve küçük eltim sen iyi davrandım aferin böyle duruşunu bozma dediler.
1 ay geçti baktım olcak gibi değil düşündükçe kendimi gaza getiriyorum öfkeden uyuyamıyorum açtım telefonu yarım saat övündüm oda sus pus oldu birazda azarladım rahatladım.
o an cevap vermesem de sonradan acısını çıkarıyorum
ama aklımda ya şöyle olursa ya böyle olursa ya şunu yaparlarsa ben ne yaparım gibi sorular var...
hiç huzur bulamıyorum bu yüzden
sizede böyle oluyor mu?