Sevginiz bitmişse boşver in muhatap olmayın2 buçuk yıl bir dargın bir barışık süren sevgilimle ayrıldık.olaylı bi şekilde ayrıldık.ayrılalı 2 hafta kadar oldu.dengesizliği yüzünden tartıştık ve bende hiçbir şekilde bu süreçte ne aradım ne sordum.kısacası bitti.fakat işin kötü tarafı biz bununla aynı mahallede oturuyoruz.ve olmadık yerlerde karşılaşıyoruz.az önce parkta köpeğimi gezdirirken önümden geçti ve bana “naber kız,aşağı gidiyorum gelsene benle” dedi.ben de sadece gelemem dedim fakat şu an ağzının payını veremediğim için sinirimden çatlıyorum.bu rahatlığı pişkinliği beni delirtti.ayrılığa sebep olan o,ayrılığa sürükleyen o ee be adam bari uzak durmayı,adam gibi ayrılmayı bil.yarın öbürgün tekrar karşılaşırsak sizce ağır konuşup ters mi davranayım görmezden mi geleyim?
Dalga geçer gibi bir hali yok.her gördüğünde konuşuyor evet.hiçbir şey olmamış gibi konuşuyor olması sinirimi bozuyo zaten.Dalga geçiyor sanırım. Her gördüğünde konuşuyor mu? Ilk defa bugün mü konuştu
Sevgim bitmiş değil ne yazık ki.kendini hatırlatması ve aynı yerde oturup karşılaşır olmamız beni yıpratıyor.hani hiç selam vermese daha mutlu olucam.Sevginiz bitmişse boşver in muhatap olmayın
Tepkisiz kalmayı biraz açar mısınız? Ben mesela “gelemem” cevabını vermekten memnun değilim şu an.nasıl davranmalıyım bilmiyorum.Amacı sizi kışkırtmak zaten. en güzel tepki tepkisizliktir.
o yokmuş gibi davranmak, gelemem bile dememek mesela dünya üzerinde öyle biri yaşamıyormuş gibi :) ne kadar karşılık verirsen, o kadar ciddiye alındığını sanarTepkisiz kalmayı biraz açar mısınız? Ben mesela “gelemem” cevabını vermekten memnun değilim şu an.nasıl davranmalıyım bilmiyorum.
Ondan kaynaklı biliyorum.bugünü takmasam bile aynı tavırla bana geldiği zaman doğru tepkiyi vermek istiyorum sadeceZaten bir dargın bir barışık süren ilişkiniz varmış. Baya laçkalaşmış yani. O pişkinliği ondan kaynaklı. Kafanıza takmaya değmez
Ahh içimden sayıp sövmek geçiyor da en güzeli yok saymak evet.o yokmuş gibi davranmak, gelemem bile dememek mesela dünya üzerinde öyle biri yaşamıyormuş gibi :) ne kadar karşılık verirsen, o kadar ciddiye alındığını sanar
boşver anlamaz kendini hiç yormaAhh içimden sayıp sövmek geçiyor da en güzeli yok saymak evet.
Bir dahakine cevap bile verme2 buçuk yıl bir dargın bir barışık süren sevgilimle ayrıldık.olaylı bi şekilde ayrıldık.ayrılalı 2 hafta kadar oldu.dengesizliği yüzünden tartıştık ve bende hiçbir şekilde bu süreçte ne aradım ne sordum.kısacası bitti.fakat işin kötü tarafı biz bununla aynı mahallede oturuyoruz.ve olmadık yerlerde karşılaşıyoruz.az önce parkta köpeğimi gezdirirken önümden geçti ve bana “naber kız,aşağı gidiyorum gelsene benle” dedi.ben de sadece gelemem dedim fakat şu an ağzının payını veremediğim için sinirimden çatlıyorum.bu rahatlığı pişkinliği beni delirtti.ayrılığa sebep olan o,ayrılığa sürükleyen o ee be adam bari uzak durmayı,adam gibi ayrılmayı bil.yarın öbürgün tekrar karşılaşırsak sizce ağır konuşup ters mi davranayım görmezden mi geleyim?
Hahahahacınası bir bakış atsana şöyle bi tek kelime etmeden...
Bir dargın bir barışık değil, adam han kapısı yapmış ilişkiyi, istediği gibi gelip gidiyor. Ve buna izin veriyorsunuz. Aynı mahalle bahanesi.2 buçuk yıl bir dargın bir barışık süren sevgilimle ayrıldık.olaylı bi şekilde ayrıldık.ayrılalı 2 hafta kadar oldu.dengesizliği yüzünden tartıştık ve bende hiçbir şekilde bu süreçte ne aradım ne sordum.kısacası bitti.fakat işin kötü tarafı biz bununla aynı mahallede oturuyoruz.ve olmadık yerlerde karşılaşıyoruz.az önce parkta köpeğimi gezdirirken önümden geçti ve bana “naber kız,aşağı gidiyorum gelsene benle” dedi.ben de sadece gelemem dedim fakat şu an ağzının payını veremediğim için sinirimden çatlıyorum.bu rahatlığı pişkinliği beni delirtti.ayrılığa sebep olan o,ayrılığa sürükleyen o ee be adam bari uzak durmayı,adam gibi ayrılmayı bil.yarın öbürgün tekrar karşılaşırsak sizce ağır konuşup ters mi davranayım görmezden mi geleyim?
Haklısınız inkar edemicem.çok aşık olmuştum gözüm kör olmuş resmen.sonrasında yaptıklarını fark etmeye başlayınca uzaklaştım bu sefer o peşimde koşar oldu.ve biliyorum ki yine gelecek.ama birdaha geri dönmeyi düşünmüyorum.sadece bir şeylerin değiştiğini,bıraktığı kişiden eser kalmadığını hissettirmek istiyorum.Bir dargın bir barışık değil, adam han kapısı yapmış ilişkiyi, istediği gibi gelip gidiyor. Ve buna izin veriyorsunuz. Aynı mahalle bahanesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?