Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhabalar kızlae nasılsınız frezyacım ilgileniyorum canım skygirl canım senin yazılarını okuyorum düşünüyorumda ama biz toplanma özürlüyüz benneyaptımki yanlış anlamayında iki ay önceden buluşma ayarlıyoruz uğraşıyoz cabalıyoz kaydirigubbakcemile3 gele gele hep aynı arkadaşlar görüşüyoruz :icecream: musran satürn ben gecen buluşmamızda enise arkadaşımız vrdı bu ara satürnde yazmıyo umarım musran en kısa zaman da gelir ama arkadaşlardan gelen olursa bem gelirim burdan duyurulur delikafadulden arkadaşlar satürn musran ayla enise rosetree abba melodies ülüfet öbür arkadaşlar frezya eylül ela cağrım sizin icinde gecerli duyarlılığınıza güveniyorum :Saruboceq: kaydirigubbakcemile3 :jeyyar:öptüm

selam kızlar nasılsınız. denizli çok soğuk bugün. evim hiç ısınmadı.eylül tatlım senin eşin havacımı

iyi aksamlar hanımlarrrr....
bugun ugrayam dedım anamm neler olmus neler -tatlicadiarzu-
musranın neden okadar çok yaaa uzaklastrılması senağlama
elacım iyi anlıyorum seni , insan bitkisel hayata girior gibi oluyor demi net ve kk olmayınca yerimseniben benımde gecen sene 3ay boyunca netten mahrum kalmıstım , online oynadıgım bi oyun vardı onun yuzunden modeme reset ata ata modem kafayı yemıstı :roflol:
skygirl kusmee kızzz AAA...
bulusalım anacım sen iste yeterki.. bende gelırım hem.. topige ugramıyordum , malum kampanyada gorevliyim,şimdi biraz daha çalışayım sonra gidip yatıcam , gözlerim şaşıbeş oldu iicene ))
melodiescim , seher yelim , elacım,eylulcum ve aklıma gelmeyen sehrımızın saygı deger uyeleri hepimizi çok özledim,,,, nasılsınız hanımlar gorusmeyeli... ?
:1hug: Şeniz
eylulcum gunaydın msjın çok guzel renkli tam sevdigim gibi )))

Son düzenleme:

canım düşüncen için saol..bende seni merak ediyodum kaç günlerdir yoktun ortalarda bizi unuttun die düşünmüştüm yanlış düşünmüşüm neyse canım öpüyorum seni..

canım düşüncen için saol..bende seni merak ediyodum kaç günlerdir yoktun ortalarda bizi unuttun die düşünmüştüm yanlış düşünmüşüm neyse canım öpüyorum seni..

ayy bitanem ben sizleri nası unutabilirim yaaa... :1hug: :1hug:
bu aralar azcık yogunum gelemıyorum , yanınıza :1no2:
iyi geceler .. öpüyorummm Şeniz

tunaydın hanımlarr..
benden size kucak dolusu Şeniz ler yerimseniben
dun hava guzeldiiii baya biii... bugun iyi gibi.. bu kış aylarında böle havalar özlenıyor a.s
a.s.

günaydın hemşolar nasılsınız. kızım çok şükür iyileşti.evin neşesi geri geldi.hepinizi çok öptüm

pelincan gözün aydın olsun cnm
onlar hasta olmasın olduklardında evin ne tadı ne tuzu kalıyo cnm
kızın öpyorum

merhabalr arkadaşlar bu gün yoklamada yok yazılmayayım diye geçte olsa bir selam bırakayım dedim hepinize selamlar

herkese hayırlı mutlu ve huzurlu bir gün diliyorum şehrimin insanları kucak dolusu selamlar

iyi gunler hanımlarr.. hatta aksama az kaldıgı için iyi aksamlar dılıyorumm.. a.s.
bu aralar havalar çok guzel en azıdan camdan dısarı bakması bile guzel :roflol: a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…