heryerde kar varrrrrrr essim karlı he bolbol kartopu oynayın kardan adam yapın hamam yolunda sıcak salep ve boza keyfi yapınnn karakedi duruyormu halen
selamlaar kızlar yine kar size kara kuru soğuk bize bugün o kadar soğuk tu ki donduk valla bu arada eskişehire gelme yi iptal ettik çocuklar daha tam iyileşmediler soğukta tekrar hasta olacaklar diye .HEPİNİZE HAYIRLI CUMALAR.
merhabalar bende eskişehirde oturuyorum aslen istanbulluyum benide aranızda sayabilirsiniz bir de tüp bebekle ilgili tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim
a.s.a.s.slm kızlar nasılsınız sizlerle önemli bir konu paylaşmak istiyorum canlarım bu hafta 8 martta kutlu doğum haftasına giriyoruz en sevdiğimizin doğum gününe nasıl hazırlanırsınız .pekiPEYGAMBER EFENDİMİZİN doğum günü için hazırlık yaptıkmı?o na hediye hazırladık mı? peki davet edebilecekmiyiz? benim bir önerim var evimizde bir köşe hazırlayalım O na layık oabilecek sonra çocuklarımızla eşimizle orada sohpet edelim onlara PEYGAMBERimizi anlatalım ve hediye salavatlar getirelim herkes yarış yapsın en çok hediye kimden geldi . sünnetleri yerine getirip çocuklara bunların önemini anlatalım mesela yemekten önce ve sonra ellerini yıkadığında sen bir sünnet yerine getirdin yatakta sağına yattığında yemeğini bitirdiğinde besmele ile başlayıp elhamdülilillah dediğinde bu gibi basit te olsa sünnetleri yerine getirdin diye bir hediye listesi yapıp yazalım ve o gün kimin hediyesi daha çok ve efendimize sunalım hazırladığımız doğumgününe davet edelim kimbilir sabiler duasıyla belkide icabet eder .MİS GİBİ GÜL KOKUSUNU hissettirir ne dersiniz?unutmayın en güzel hediye getirilen salavatlardır VARMISINIZ YARIŞMAYA EN ÇOK SALAVAT KİMDEN ?katılmak isteyen arkadaşlar bugünden başlıyoruz bakalım ne kadar seviyorız RABBİM İN SEVGİLİSİNİ hepinize selamlar
iyi akşamlar kızlar nasılsınız PELİNCAN üzülme canım doğu deyince insan korkuyor ama allah önce sağlık versin benim kardeşimde görev gereği doğudaydı ama şimdi döndüler ozaman bizde çok tedirgindik inşallah sizde hayırlısıyla gider gelirsiniz bütün güzellikler sizinle olsun canım
ELA 11 cım çok güzel düşünmüşün hepimiz ALLAHA inanıyoruz ama kendi adıma söyleyeyim bazen yapmamız gereken şeyleri hiç yapmıyorum ne kadar başarırım bilmiyorum ama deneyecem hoşçakal. herkese sağlıklı ve mutlu bir hafta diliyorum