- Konu Sahibi aylins
-
- #3.161
iyi akşamlar arkadaşlar kaydirigubbakcemile5 musran rosetreem teşekür ederim canım
eh yarın tatil planınız varmı hanımlar valla musrancım gercekten bu havalar düzelmezse napcazdelikafadulden bilmem
eeeee artıkın şu buluşmayı ayarlayın bakalım herhalde busefer iş abba ya düşcek kaydirigubbakcemile2 hadi abbacım ha gayret topla arkadaşları öptüm hihoyyyt:lepi:
musrancımm hosgeldınnnn a.s. ve gecmıss olsun tatlımmmkızlaar selam şükür kavuşturana..nasılsınız..kk hayatımızın bir parçası olmuş ne kadar zormuş ...sayfalar ağır açılıyor hala ama olsun buna şükür..
iyisiniz inşallah..ben 2 gündür ayağım şiş aksak aksak yürüyorum evin içinde.ciddi bişey değil ama hiç aklıma gelmeyecek bi durum geldi başıma..günler öncesinde ayakkabım vurmuştu ayağımı iyileşti kabuk bağladı yarası diye önemsemezken dün sabah uyandım inanılmaz bir acı ve basamıyorum ayağımın üstüne .dr gittim ayakkabımın vurduğu yer enfeksiyon kapmış bileğime kadar şiş..iltihabını boşaltılar hatta kistleştiği için tamamını boşaltamadılar ve 2 antibiyotikle gönderdiler beni..yarın tekrar kontrole gideceğim..hiç aklıma gelmezdi bi ayakkabının beni bu derece vuracağı :)))
abbacım allah kavuştursun canım...zihin açıklığı :) ve başarılar diliyorum canım..
hepinize hayırlı günler diliyorum sevgiler..
kızlar bu arada yarın hıdrellez neler yapıyorsunuz bakalım..ben bugün dileklerimi yazıp koyacağım gül dibine:))
iyiakşamlar hanımlar abbacım allah kavuştursun ve allah rast getirsin :Saruboceq:
musrancım cok gecmiş olsun canım hayret bişey yani bir ayakkabı vurmasının bu kadar büyüyecegini tahmin bile edilmez neyse buna şükür tekrar gecmiş olsun canım :a015:
emesel kanarya ceyda eylülcüm sizler nasılsınız inşallah bi sorun yokturkaydirigubbakcemile5
evet musrancım bu akşam bende dileğimi dilicem canım inşallah hayırlısı ile olur öptüm :Saruboceq: hihoyyyt
canim cok gecmisolsun.ayaginin üzerine fazla basma.hayallah.ayakkabi vurdu der geceriz.bak insanin basina neler aciyor.neyse bununla tekrar gecmis olsun.kendine iyi bak musrancimkızlaar selam şükür kavuşturana..nasılsınız..kk hayatımızın bir parçası olmuş ne kadar zormuş ...sayfalar ağır açılıyor hala ama olsun buna şükür..
iyisiniz inşallah..ben 2 gündür ayağım şiş aksak aksak yürüyorum evin içinde.ciddi bişey değil ama hiç aklıma gelmeyecek bi durum geldi başıma..günler öncesinde ayakkabım vurmuştu ayağımı iyileşti kabuk bağladı yarası diye önemsemezken dün sabah uyandım inanılmaz bir acı ve basamıyorum ayağımın üstüne .dr gittim ayakkabımın vurduğu yer enfeksiyon kapmış bileğime kadar şiş..iltihabını boşaltılar hatta kistleştiği için tamamını boşaltamadılar ve 2 antibiyotikle gönderdiler beni..yarın tekrar kontrole gideceğim..hiç aklıma gelmezdi bi ayakkabının beni bu derece vuracağı :)))
abbacım allah kavuştursun canım...zihin açıklığı :) ve başarılar diliyorum canım..
hepinize hayırlı günler diliyorum sevgiler..
kızlar bu arada yarın hıdrellez neler yapıyorsunuz bakalım..ben bugün dileklerimi yazıp koyacağım gül dibine:))
ben iyiyim canim sende iyisindir insaallah.yuvarlanip gidiyoruz iste.Allaha sükür hic bir sorun yok.görüsürüz.iyiakşamlar hanımlar abbacım allah kavuştursun ve allah rast getirsin :Saruboceq:
musrancım cok gecmiş olsun canım hayret bişey yani bir ayakkabı vurmasının bu kadar büyüyecegini tahmin bile edilmez neyse buna şükür tekrar gecmiş olsun canım :a015:
emesel kanarya ceyda eylülcüm sizler nasılsınız inşallah bi sorun yokturkaydirigubbakcemile5
evet musrancım bu akşam bende dileğimi dilicem canım inşallah hayırlısı ile olur öptüm :Saruboceq: hihoyyyt
canim geceleri rahat giriliyor.ben gece giriyorum geneldegünaydın kızlarr nasılsınız bakalım Allah tüm dileklerinizi kabul etsin hızır da amin demiştir inşallah.
seheryelim abbacım frezyam kanaryam teşekkür ederim canlarım geçmiş olsun dileklerinize..
yaaa insanın başına neler geliyor :))) ayağım iyi şükür şişi epey indi rahat yürüyorum artık gün aşırı pansumana gidiyorum ...ağrısı sızısı kalmadı çok şükür..
dün yine hiç giremedim kk ya kazenin mesajıyla karşılaşıyorum..bugünde denedim aynı şey oldu alttaki linki kullanınca açıldı şükür siz nasıl giriyorsunuz ki dünde burdaymışsınız..
canlar kendinize iyi bakın hayırlı günler
günaydın herkese günaydın frezyam nasılsın evet uzun süredir girmiyodun cocuklar daha önemli kendine ve kızına iyi bak öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?