Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

merhaba hanımlarrr kocacımı yollayıp geldım ( 20 mayıs-agustos 2 arası yok yurtdısına seyrı var :çok üzgünüm: senağlama senağlama
çok çabuk gectı zaten 4gun hiçbişey anlamadım.. diger 2gun akraba ziyaretı su bu ole gecti.. (
bende bi sure giremiyecegım finallerim var..malum ders çalışmam gerek.. kaydirigubbakcemile :bbo:
hazıranda özelıkle okullar kapandıktan sonra yapalımkı il dısındakı hemsolarımızda katılsın isterım :1rolleyes: :1rolleyes: kaydirigubbakcemile5
öpüyorruumm hepiniziii kendınıze çok iyi bakın kısslarrr.. :1hug: a.s.

kızlaar selam şükür kavuşturana..nasılsınız..kk hayatımızın bir parçası olmuş ne kadar zormuş ...sayfalar ağır açılıyor hala ama olsun buna şükür..

iyisiniz inşallah..ben 2 gündür ayağım şiş aksak aksak yürüyorum evin içinde.ciddi bişey değil ama hiç aklıma gelmeyecek bi durum geldi başıma..günler öncesinde ayakkabım vurmuştu ayağımı iyileşti kabuk bağladı yarası diye önemsemezken dün sabah uyandım inanılmaz bir acı ve basamıyorum ayağımın üstüne .dr gittim ayakkabımın vurduğu yer enfeksiyon kapmış bileğime kadar şiş..iltihabını boşaltılar hatta kistleştiği için tamamını boşaltamadılar ve 2 antibiyotikle gönderdiler beni..yarın tekrar kontrole gideceğim..hiç aklıma gelmezdi bi ayakkabının beni bu derece vuracağı :)))

abbacım allah kavuştursun canım...zihin açıklığı :) ve başarılar diliyorum canım..

hepinize hayırlı günler diliyorum sevgiler..

kızlar bu arada yarın hıdrellez neler yapıyorsunuz bakalım..ben bugün dileklerimi yazıp koyacağım gül dibine:))

iyiakşamlar hanımlar abbacım allah kavuştursun ve allah rast getirsin :Saruboceq:
musrancım cok gecmiş olsun canım hayret bişey yani bir ayakkabı vurmasının bu kadar büyüyecegini tahmin bile edilmez neyse buna şükür tekrar gecmiş olsun canım :a015:
emesel kanarya ceyda eylülcüm sizler nasılsınız inşallah bi sorun yokturkaydirigubbakcemile5
evet musrancım bu akşam bende dileğimi dilicem canım inşallah hayırlısı ile olur öptüm :Saruboceq: hihoyyyt

musrancımm hosgeldınnnn a.s. ve gecmıss olsun tatlımmm ( şimdi nasılsın..? hiç aklıma gelmezdı ayakkabının vuracagı yerın iltihap kapması hayır olsun yaa :1shok:
sağol canım benımm amiinnnnnn ..
bu gece dileklerini yazın kısslar yada cizin bi kagıda yerimseniben gül agacının dıbıne yada balkona camasır ıpıne :)) biz ole yapıyoruz gul agacını bulanaa kadar ohhooo yerimseniben

sağol sehercımm aminnnnn.. :Saruboceq: hosgeldın..
yarın hıdırellezz :):) hava guzel olsaydı piknik yapardık :)):) kaydirigubbakcemile5 sengözlerimebaksanab

iyi akşamlar hanımlar bugün hic gelen olmamış nerlerdesiniz herkese huzurlu bir akşam diliyorum

canim cok gecmisolsun.ayaginin üzerine fazla basma.hayallah.ayakkabi vurdu der geceriz.bak insanin basina neler aciyor.neyse bununla tekrar gecmis olsun.kendine iyi bak musrancim

ben iyiyim canim sende iyisindir insaallah.yuvarlanip gidiyoruz iste.Allaha sükür hic bir sorun yok.görüsürüz.

günaydın arkadaşlar uzun zaman oldu görüşmeylei
nasılsınız ya aklım hep burda ama fazla k k kalamıyorum kızm hiç rahat vermiyo
büyüdükçe daha çok ilgi istiyo.
umarım hepiniz iysiniz dir .
musracım çok geçmiş olsun cnm
hepiniz öptüm .....[
/B]

günaydın herkese günaydın frezyam nasılsın evet uzun süredir girmiyodun cocuklar daha önemli kendine ve kızına iyi bak öptüm

günaydın kızlarr nasılsınız bakalım Allah tüm dileklerinizi kabul etsin hızır da amin demiştir inşallah.

seheryelim abbacım frezyam kanaryam teşekkür ederim canlarım geçmiş olsun dileklerinize..
yaaa insanın başına neler geliyor :))) ayağım iyi şükür şişi epey indi rahat yürüyorum artık gün aşırı pansumana gidiyorum ...ağrısı sızısı kalmadı çok şükür..

dün yine hiç giremedim kk ya kazenin mesajıyla karşılaşıyorum..bugünde denedim aynı şey oldu alttaki linki kullanınca açıldı şükür siz nasıl giriyorsunuz ki dünde burdaymışsınız..

canlar kendinize iyi bakın hayırlı günler

canim geceleri rahat giriliyor.ben gece giriyorum genelde

günaydın herkese günaydın frezyam nasılsın evet uzun süredir girmiyodun cocuklar daha önemli kendine ve kızına iyi bak öptüm

teşekürederim ablacım ya ne olsun cadı kızımdan pek zamanım olmuyo eskide günde iki ke zuyuyodu şimdi ise bir kere uyuduğu için fazla bir zamanım kalmıyo buray girmek girincede uzun kalamıyorum ablacım bende seni çok öptüm

günaydın arkadaşlar cumanız mübarek olsun.

hayırlı günler.....a.s.

merhaba arkadaşlar hepinizin cuması hayırlı olsun MUSRANCIM geçmiş olsun canım ben biraz haberleri arkadan takip ediyorum inşallah ayağın geçmiştir

herkeslerin cuması mübarek olsun rabbim dualarımız kabul etsin hayırlı günler sevgiler.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…