iyigünler hanımlar nasılsınız musrancım işin hayırlı olsun canım calışan insanın fazla vakti olmuyor ama sen fırsat buldukca gel opuyorumnanaktan
serefgen hoşgeldin canım haftasonu tatili icin erzincandan eskişehiremi gelceksiniz merak ettim arası pek yakın olmadığı icinCADIARZU
ben nacizane fikrimi yazayım şehrimize yeni iki park yapıldı birisinde yapay denizimiz bile var :lepi: carşı icinde yada tarihi müzeler var şehir dışında tarihi yerler a.s seyitgazi ilcesinde seyitbattal gazi türbesi var ve özellikle şunu yazayım mihalgazi ilcesine bağlı sakarılıcaları var benim bel fıtığım vardı oraya gittim iki hafta önce beş gün kaldım hamamlara girdim yüzdüm suyundan ictim suyu sıcak madensuyu gibi cok şükür allaha hic ağrım yok :Saruboceq: :umursamaz: şanda tavsiye ederim yiyecek olarak cibörek carşı icinde lokantalar var iyi tatiller kaydirigubbakcemile2
bende esesliyim kızlaaaarrr benide unutmayın çoookkk mutluyum eskişehirlilerle bir aradea olduğum için ama tek şanssızlığım evlilik dolayısıyla şu an eskişehirde değil antalyada oturuyorum eskşhri çok özlüyorum ve çokk seviyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?