Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç liraymış canımARKADAŞLAR MERHABA; BU AY YANI 23 OCAK GİBİ ESKİŞEHİR ACIBADEMDE AŞILAMA TEDAVIM BAŞLIYCAK EĞER SIZLERIN ARASINDAN BU HASTANEDE AŞILAMA YAPTIRINLAR VARMI ARANIZDA ? BİR KAÇ BİŞEY SORMAK İSTİYORUM ?
Kaç liraymış canım
Bilmiyorum canım hiç yaptırmadım bende bi kaç ay sonra hamile kalmazsam düşünüyorum. Ordan bilgi verirler sana. Güzel bi hastane zaten. Ama fiyatları yüksekcanım 2000 tl cıvarı aşılama 6 7 bin arası tüp dedi ama ortalama belkı bıraz daha az yada az daha yuksek olabılur ben şimdi aşılama olunca orda ne kadar bekletıyolar onu falan öğrenmek ıstedım cunku benım ev 4. kat merdıvenler cok dık ve asansor yok ben aşılamadan sonra o merdıvenlerı cıkarsam zararı olurmukı
Bilmiyorum canım hiç yaptırmadım bende bi kaç ay sonra hamile kalmazsam düşünüyorum. Ordan bilgi verirler sana. Güzel bi hastane zaten. Ama fiyatları yüksek
sonu hayırlı sonuclansın ınsallahARKADAŞLAR MERHABA; BU AY YANI 23 OCAK GİBİ ESKİŞEHİR ACIBADEMDE AŞILAMA TEDAVIM BAŞLIYCAK EĞER SIZLERIN ARASINDAN BU HASTANEDE AŞILAMA YAPTIRINLAR VARMI ARANIZDA ? BİR KAÇ BİŞEY SORMAK İSTİYORUM ?
sonu hayırlı sonuclansın ınsallah
gözum yerse ben de bu aralar gitmeyı dusunuyorum dr a asılama için
sizde sorun ne idi?
tüm testler falan dahıl mı 2000 tl tuttu , yoksa sadece uygulama parası mı?
anladım tesekkurlercanım sorun benım yumurtlama rezzervım düşük olması doktor 2000 tl cıvarı tutar hepsı dedı ışın ıcıne gırınce o 2500 falan tutar tahmınen ben herşey dahıl 2500 tl gozuyle bakıyorum gözden cıkardım yanı bu konuyu acarken belkı yakın zamanda yaptıranlar vardır onlar daha ıyı bılgı verırler dıye düşündüm bakalım belkı yaptıran arkadaşlar ılerleyen zamanlarda yazarlar
anladım tesekkurler
inşallah guzel haberlerını duyarız ılerde
Allah gonlune gore versın .
Siz yaptirin bakalim bnde eskisehirde dusunuyorum arastiriyorum iyi bi dr . Umarim tutar